• Re: INFO ! Autor: ~darky5 [83.11.251.*]
    i ta odpowiedz mi się podoba
  • do procki Autor: ~ser [77.252.99.*]
    czy ty procka nie pochodzisz spod nowego sacza przypadkiem?bo wydaje mi sie że tak....
  • Re: do procki Autor: ~procka [83.27.110.*]
    A co, mam akcent nowosądecki ? ;)

Jestem ze stolicy Podbeskidzia, też południe.
  • Re: INFO ! Autor: ~KA.EN.EF [31.175.125.*]
    No widzę że ci nikt już do ruzumu nie przetłumaczy...i gronu wzajemnej adoracji również!
    Skoro zarabiasz na Internet group procka to gratuluje ci sukcesu:)
    Tylko uchyl tajemnicy jak to zrobiłaś...że kurs z 50gr spadł ci na 12GROSZY ! A ty zadowolona sama sobie słodzisz,i piszesz że jest ok-i że to przecież nie porażka że kapitał ci się rozwodnił CZTERO KROTNIE
    Aby to teraz odrobić to musisz jedynie na czymś zyskać 350% No ale co to na ciebie,przecież moja miara faktycznie nie obejmuje takich wachań procentowych... Masz tu zupełną rację!
    Znam uparte osoby, ale w chwili jak im sie sufit walił na głowę, umiały przynajmniej zacisnąć zęby i przyznać się do porażki i faktu że nie nadają się do inwestycji giełdowych, a nie budować wrażenie samo zachwutu.No ale przecież każdy ma wybór,i że tylko traci, to również trzeba uszanować. Ale że wciąga w to innych, i buduje w nich poczucie:jakoś to będzie-będzie dobrze! To już nie rozumiem...?

GRATULUJE UDANEJ INWESTYCJI
    Ja na szczęście pisałem jakieś pół roku temu,że jak IDMSA zostanie odsunięty diametralnie z układu, to będzie źle!
  • Re: INFO ! Autor: ~KA.EN.EF [31.175.125.*]
    Acha... i z góry uprzedzam że nie piszę tego złośliwie, tylko po prostu przyznam się, że przejąłem się troszke twoim przypadkiem: że tyle procentów stracić, to nic przyjemnego

Życzę jednak tobie aby kurs w jakiś tajemniczy i fenomenalny sposób, mówiąc kolokwialnie"cudowny" odzyskał te stracone 350%%%%
  • Re: INFO ! Autor: ~procka [83.27.110.*]
    Widzę, że Twój poziom empatii nie daje Ci spac skoro w środku nocy się wywnętrzasz.
    Rozumiem też, że w ślad za tą pełną współczucia wypowiedzią polecisz mi jakiegoś sprawdzonego lekarza / specjalistę ?

Nie wiem, którego fragmentu nie zrozumiałeś z mojego ostatniego posta do Ciebie, więc napiszę krótko jeszcze raz (ale wybacz, w dalszą polemikę wdawac się nie będę):

1. Do zarabiania służy praca. Giełda to sposób bonusowy o charakterze kasyna czyli obarczony gigantycznym ryzykiem. Jeżeli go nie wkalkulujesz lub nie stac Cię na straty - nie pchaj się w to.

2. W normalnej sytuacji ma się w portfelu kilka lub nawet kilkanaście spółek. Nawet jak jedna z nich okazuje się wtopą, to nie jest to powód do rozpaczy.
    Ci bardziej szaleni inwestują tylko w dwie lub nawet jedną spółkę, ale robią to na własne ryzyko i pretensje mogą miec tylko do siebie.

3. Jestem zwykłym przeciętnym drobnym inwestorem (nawet inwestorkiem) i na pewno żadnym autorytetem. Nigdy i nigdzie nie namawiałam nikogo na kupno akcji jakiejkolwiek spółki.
    Nie mam pojęcia dlaczego traktujesz mnie jak premiera czy innego polityka, którego po jakimś czasie rozlicza się z przedwyborczych obietnic ?
    Masz chyba kłopot z postrzeganiem i rozumieniem rzeczywistości i mieszają Ci się fakty, ale to Twój problem.

4. Pozwolisz, że będę miała własne zdanie na temat obecnej sytuacji. To czy wierzę we wzrosty na IGR to moja prywatna sprawa i chyba nie muszę się nikomu z tego tłumaczyc.
    A już na pewno nie mam zamiaru traktowac forum Bankiera jako anonimowej terapii grupowej, przyznawac się do jakichkolwiek błędów lub ogłaszac sukcesy, zwierzac się, na czym ile straciłam a na czym zyskałam. Widzę, że Ty czujesz taką potrzebę, ale ja jakoś nie.

Wydaje mi się, że dośc klarownie to napisałam, ale wnioskując z Twoich dotychczasowych wypowiedzi i tak pewnie zrozumiesz wszystko na opak i obrócisz kota ogonem, więc w zasadzie i tak niepotrzebne te moje wypociny.
    Piszę do Ciebie ostatni raz, bo nic tak nie męczy jak walka z wiatrakami. Mimo wszystko życzę powodzenia w podejmowaniu własnych suwerennych decyzji, także inwestycyjnych.
  • Re: INFO ! Autor: ~darky5 [79.186.111.*]
    nie wiem w czym jest problem ale ja pamiętam dokładnie rajd z 0,1x na 0,7x i na pewno nie trwał on dwa lata tylko bardzo szybko się z tym uporali
    wtedy nie było kompletnie nic tylko prezes burczymucha
    teraz sytuacja jest całkiem inna i jak przyjdzie pora to i za ten papier się zabiorą
  • Re: INFO ! Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Zgadza sie na tej spolce nie ma straconych pilek . papier ewidentnie zbierany przed odpalem z 14 gronia na 1,4 zeta
  • Re: INFO ! Autor: ~bogaty [46.186.59.*]
    Procka, daj już sobie spokój z tłumaczeniem "baranom" podstawowych rzeczy- szkoda czasu. Nikt nikogo nie może zmusić do kupowania akcji, każdy kupujący podejmuje ryzyko indywidualnie. A propos naszej perełki- pamiętam rajd na 80 gr. To były czasy.....szkoda, że nie sprzedałem wtedy wszystkiego, ale cóż...Liczę, że będzie dobrze, chociaż po ostatnich ruchach coraz mniej. Pozdrawiam
  • Re: INFO ! Autor: ~koko [31.0.140.*]
    Dnia 2013-04-22 o godz. 11:11 ~bogaty napisał(a):
    > Procka, daj już sobie spokój z tłumaczeniem
    > "baranom" podstawowych rzeczy- szkoda
    > czasu. Nikt nikogo nie może zmusić do kupowania akcji,
    > każdy kupujący podejmuje ryzyko indywidualnie. A propos
    > naszej perełki- pamiętam rajd na 80 gr. To były
    > czasy.....szkoda, że nie sprzedałem wtedy wszystkiego, ale
    > cóż...Liczę, że będzie dobrze, chociaż po ostatnich ruchach
    > coraz mniej. Pozdrawiam

też pamiętam, ale już ledwo. Tylko że wtedy wzrosty miały jakieś tam uzasadnienie, teraz ta spółka jest naprawdę żałośnie śmieszna i współczuje tym, którzy zostali tutaj. Jeżeli nawet będą tutaj wzrosty to póki co nie będą miały żadnej wartości i pewnie szybciej znikną niż się pojawią. Osobiście uważam, że utrzymywanie takich biznesów i to jeszcze na GPW a nie NC i to jeszcze w notowaniach ciągłych... to znak, że nasza giełda nie działa najlepiej. Tyle.
    to że biznesy na giełdzie w większości są śmieszne to jedno
    to że sytuacja jest lepsza niż przy poprzednim rajdzie to drugie
    zostało tylko czekać
    a tak dla przypomnienia w zeszłym roku 3-5.2012 latało po 0,6
    i bujało jak na starej łajbie a przyszlości nie było żadnej
  • Re: INFO ! Autor: ~grand [31.174.227.*]
    korci wziąć te po 0,13~:/
  • Re: INFO ! Autor: ~KA.EN.EF [188.33.28.*]
    No sytuacja wręcz fenomenalna i wymażona...
    O niebo lepsza niż rok czy dwa temu...
    Wprawdzie drukarki już się palą, bo nie nadążają z drukowaniem nowych MILIARDÓW akcji... No ale co tam rozwodnienie, i emisje. Najważniejsza jest ślepa wiara w cuda...

Wtedy to przynajmniej był powód, bo z bankructwa likwidacyjnego zrobili niby układówkę...(teraz po czasie bym czytał raczej:.układankę lub ustawkę:)

I chwilowo miało pod co odbić. Teraz jest dodruk większy niż na PRONOXIE/REGNONIE, a tam kurs już dawno temu miał obrany kierunek 1GROSZA

Oczywiscie procka wam napiszę że odczytuje to pozytywnie, i zaraz mega strzała na 2złote.
    Zgodzę się...ale... 2zł=20akcji Nie ma lipy!
    Aaaa... i to wyma-żona to tak celowo jako auto ironia miałem dać w cudzysłowiu: "wyma-żona" hihihihihihih..... No bo żona w to wierzy... Hihihihihihi
  • Re: INFO ! Autor: ~miś [89.191.162.*]
    Dnia 2013-04-24 o godz. 15:12 ~KA.EN.EF napisał(a):
    > No sytuacja wręcz fenomenalna i wymażona...
    O niebo lepsza
    > niż rok czy dwa temu...
    Wprawdzie drukarki już się palą, bo
    > nie nadążają z drukowaniem nowych MILIARDÓW akcji... No ale
    > co tam rozwodnienie, i emisje. Najważniejsza jest ślepa
    > wiara w cuda...

Wtedy to przynajmniej był powód, bo z
    > bankructwa likwidacyjnego zrobili niby układówkę...(teraz
    > po czasie bym czytał raczej:.układankę lub ustawkę:)

idź się wypłakać do mamusi

I
    > chwilowo miało pod co odbić. Teraz jest dodruk większy niż
    > na PRONOXIE/REGNONIE, a tam kurs już dawno temu miał obrany
    > kierunek 1GROSZA

Oczywiscie procka wam napiszę że
    > odczytuje to pozytywnie, i zaraz mega strzała na 2złote.
    > Zgodzę się...ale... 2zł=20akcji Nie ma lipy!
    Poza tym zaraz bym się martwił czymś innym...
    Mianowicie mogą być za chwilę ze względu na mocny spadek na groszówki i małą płynność:
    PODWÓJNY FIXING...!?
    Jeżeli ktoś z entuzjastów rozumie co to jest
  • Re: INFO ! Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    dla smakoszy tego kału fixing będzie najlepszą informacją roku, bo cytuję: na fixingu dopiero można zarobić :)

papa!
  • Re: INFO ! Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Ty to chyba jestes platny naganiacz na spadki :-)
    Powaznie ja w padnie na grosze to wszyscy tu beda zarabiac krocie. Tak jak zbycho z inqtasa. chlpak trzepie po 50% bro ruch jeden grosz obrot 100, 200 akcji.
  • Re: INFO ! Autor: ~agent_dyletant [194.63.135.*]
    harmonogram spotkań: do wakacji mamy 2 miesiące, wpadnę po majówce sprawdzić ile z prezesem zarobiliście, na dzień dziecka też wpadnę z życzeniami dla inwestorów i przed wakacjami już ze smutnym resume
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.