Forum Giełda +Dodaj wątek
No widzę że ci nikt już do ruzumu nie przetłumaczy...i gronu wzajemnej adoracji również!
Skoro zarabiasz na Internet group procka to gratuluje ci sukcesu:)
Tylko uchyl tajemnicy jak to zrobiłaś...że kurs z 50gr spadł ci na 12GROSZY ! A ty zadowolona sama sobie słodzisz,i piszesz że jest ok-i że to przecież nie porażka że kapitał ci się rozwodnił CZTERO KROTNIE
Aby to teraz odrobić to musisz jedynie na czymś zyskać 350% No ale co to na ciebie,przecież moja miara faktycznie nie obejmuje takich wachań procentowych... Masz tu zupełną rację!
Znam uparte osoby, ale w chwili jak im sie sufit walił na głowę, umiały przynajmniej zacisnąć zęby i przyznać się do porażki i faktu że nie nadają się do inwestycji giełdowych, a nie budować wrażenie samo zachwutu.No ale przecież każdy ma wybór,i że tylko traci, to również trzeba uszanować. Ale że wciąga w to innych, i buduje w nich poczucie:jakoś to będzie-będzie dobrze! To już nie rozumiem...?

GRATULUJE UDANEJ INWESTYCJI
Ja na szczęście pisałem jakieś pół roku temu,że jak IDMSA zostanie odsunięty diametralnie z układu, to będzie źle!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.