super!!!!
ale o co tobie chodzi,że musisz przyznać mi rację ,czy ,że co........?
chłopie spadamy jutro w przepaść 20 gr mniej niż dzisiaj minimum ,a może i 40 gr mniej?
a może 4 od razu na grosze
to się zdziwisz bo dziś skończymy na plusie, jesteśmy na wsparciu na linii trendu wzrostowego to niby czemu ma spadać
NAGANIACZE BEZWSTYDNI !!!!!
a wszechwiedzący ~WKURZONY ciągle nawołuje zbłąkane dusze niewiernych inwestorów.
Kłapie w kółko starą śpiewkę. Zaglądam tu od jakiegoś czasu i przyznaję, że nie mogę już się doczekać tych emocji związanych z nadchodzącymi wielkimi zmanami kursu. Bo albo ~WKURZONY ma rację i zjazd albo nie ma racji a wtedy jazda na maksa. Już wkrótce się okaże. Stawiam, na jazdę do góry swój portfel, który w 60 % wypełniłem Hawe. Tak, zrobiłem to z pełną premedytacją przy cenie 3,97-3,99. Wcześniej miałem też i droższe i tańsze pakieciki, które cierpliwie sobie czekają na udany finał. Pozdr.
finał będzie jeden KURS 2xx,bo niestety ale Prezes okazał się niewiarygodnym menagerem dołując przy tym kurs ,tak kurs jak zrobiła to IDEA TFI!!!
i nie liczcie na pozytywne informacje -one już były choć .....może jednak coś powiedzą i będzie jeszcze jeden rajd!!
no startujemy na nowe minima
tylko jeszcze godzina i będziemy w cenie zakupu akcji przez prezia karneya,bo on kupował te akcje jakoś w sierpniu br.-400 tys akcji
czas zacząć decydujące starcie i trwałe obsunięcie w rejony 3xx ,a później 2xx ale to później
Matko ale z ciebie świr !!!! cały dzień przed kompem i wypisywać jedno i to samo na okrągło od iluś miesięcy. Jesteś człowieku żałosnym psycholem, którego należałoby zamknąć w wariatkowie w izbie bez okien, drzwi i z gumowymi klamkami, a ściany poobklejać plakatami napisem... HAWE !!!! :)