• Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: maciej_komorowski [78.30.102.*]
    Drogi Oświecony .
    Jesteś w bardzo poważnym błędzie .
    Nie byłoby Semaxu i DST gdyby nie moja praca na rzecz tych spółek przez dwa lata bez wynagrodzenia. A restrukturyzacja Semax SA z całą pewnością nie przebiega za pieniądze SKL lecz SKL zarabia na upadłym SEMAX SA , czyli na mojej pracy , drogi Kolego.
    Drogi Panie Ja ratowałem to przedsiębiorstwo dla wszystkich akcjonariuszy , także dla Pana korzyści. Ratowałem ponieważ do określonych działań się zobowiązałem i do pewnych działań zobowiązał się Zarząd SI SA .
    Problem polega na tym , ze Zarząd SI SA po prostu nie dotrzymał swoich zobowiązań i faktycznie będzie to kosztowało Nas wszystkich
    Przypominam , że Zarząd SIM i współpracownicy SIM nigdy nie brali żadnego wynagrodzenia za restrukturyzację SEMAX SA.
    Pracowaliśmy za darmo na rzecz SEMAXU , ku pożytkowi wszystkich akcjonariuszy SI SA , bo takie dałem słowo Sędziemu Komisarzowi, Nadzorcy Sądowem w celu Naszego uwiarygodnienia jeszcze w dniach , w których Semax SA był w upadłości likwidacyjnej, wierzyliśmy w samą spółkę Semax SA i jej pracowników , wierzyliśmy , że ten wieloletni wysiłek zostanie uwieńczony wspólnym sukcesem Nas SIM i SI SA , pracowników Semax SA oraz Sądu który umożliwił restrukturyzacje.
    Wedle Zobowiązań , które Zarząd SI SA podjął wobec Zarządu SIM i mniejszosściowych udziałowców tej spółki na rzecz SI SA przypadało 62,5% wszelkich korzyści z Semax SA .
    Niestety Zarządowi SI SA przyszło do głowy, że wolno nie dotrzymywać słowa, za co słono zapłaci ....
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~oswiecony [83.10.154.*]
    panie Komorowski, nie ściemniaj pan... wyraźnie w liście napisałeś, że chcesz wyjąć dst , sbs i semax z SKL!!! zarząd SKL wyraźnie napisał, że złożył deklaracje przeniesienia do SIM, ale pan jest tak pazerny, że chce te aktywa mieć dla siebie, wybaczy pan, ja jako akcjonariusz mniejszościowy się na to nie zgadzam i wystarczającą zapłatą za pana prace będzie udział w semaxie poprzez SIM taki jak pan posiada... i powiem panu więcej, jeśli zarząd ulegnie pana szantażowi to sam podam go do sądu za działanie na szkodę skl i akcjonariuszy mniejszościowych w tym mnie... a w razie czego złoże w sądzie wnioski o unieważnienie takiego przeniesienia i zaczniemy batalie w sądach... ja tez mam czas, a pan sie długo nie nacieszy ewentualnymi udziałami w odzieżowych spółkach SKL.

każdemu udziałowcowi SKL zależy teraz tylko na tym, aby otrzymał pan jak najmniej za pazerność, chęć ograbienia szantażem SKL i działanie na szkodę spółki Semax jej wierzycieli i pracowników, bo pana działanie może pozbawić zwykłych pracowników firmy chleba, gdy trafia przez pana na działania na bruk!!!

myślał pan, że znajdzie poklask na forum, a tu niestety musi pan angażować swoich znajomych aby pana popierali i robili "sztuczne" wpisy na forum więc dalsza dyskusję z panem uważam jak narazie za zakończoną.

pozdr.

• Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*]
    Widzisz Mój drogi "przyjacielu" właśnie oto chodzi bt Zarząd wywiązał się ze zobowiązań wobec SIM i jego udziałowców mniejszościowych.
    Podpisz się Tchórzu z imienia i nazwiska i zobaczymy kogo jesteś znajomym.
    Nie pozostało nić innego Zarządowi SI SA jak tylko dyskredytacja .
    Ale powiem Ci mądralo tak !
    Żadna z tych spółek by nie istniała , żeby nie moja praca !!! To Ja je zorganizowałem i pozskałem dla wspólnego pożytku SI SA oraz SIM . Zarząd SI SA i akcjonariusze spółki korzystali z tego i mogli korzystać przez lata.
    Teraz nie będą korzystać a pracownicy Semaxu pewnie popadnie w kłopoty , ale nie dlatego , że Ja piszę prawdę lecz dlatego , że Zarząd SI SA nie wyłoży kapitału na sanację spółki SEMAX SA.
    Zapytajmy lepiej , co ma zamiar Zarząd SI SA zrobić ze spółką DST, jak do zawarcia układu w Semax SA nie dojdzie ???
    Czy ma zamiar kontynuować działalność , a jeżeli tak to z jakich środków będzie finansowany kapitał obrotowy spółki ?
    Pod jaką marką handlową będę działały te placówki ?
    Ile to Chciwość i nieuczciwość Zarządu SI SA będzie kosztowało Nas wszystkich ?

• Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~DOnki [82.210.132.*]
    Panie Macku,
    Widze ze spokojnie nie daje sie Pan zdyskredytowac holocie. Najpierw chcieli zeby sie Pan uwiarygodnil, pozniej chcieli Pana uznac za niepoczytalnego, robic wycieczki do Pana poprzednich pracodwacow. W momencie zwiazania sie z Panem wspolpraca historia i Pana CV bylo OK , dopiero teraz chlopcy wieza problem. Z faktow i dokumentacji ktore Pan przytacza widac wyraznie , ze Pan jest uczciwym managerem . Jak pan ocenia ludzi z Rady Nadzorczej Skl, jak Pan wycenia Dorohusk, czy jego wycena bedzie przeswietlana ?. Pan sypnie jeszcze troche faktow , czy wielki R odpisal Panu na cytowane pismo ?. Trzymamy kciuki za Pana , zamiatanie pod dywan jak chca niektorzy na forum - np oswiecony to szkodliwy proceder dla inwestorow. Mamy prawo do prawdy , chcemy jej i zadamy
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: maciej_komorowski [78.30.102.*]
    Szanowny Panie !

Nie odpisał Pan Rey, bo co miał odpisać . Po prostu wiedział, już doskonale, że nie zamierza dotrzymać żadnych zobowiązań wobec SIM.
    Proszę Pana byłem, aż tak złym Managerem, że w tajemnicy, jak się później okazało przed Pawłem Majem Pan Rey proponował Mi zostanie Członkiem Zarządu SI SA !!!
    Dorohusk jest wart dokładnie tyle ile jest warta ziemia rolna w tej części kraju !!!
    RN SI SA - nie miałem z nią większych kontaktów i sądzę, że działa poprawnie.
  • obietnice Autor: ~inwesthb [88.156.235.*]
    panie Macieju, cytat z listu:
    "Jurku Pawle , napisałem te słowa w trosce o Naszą wspólną przyszłość , w którą w ciąż wierzę .
    Ufam , że tej wiary potwierdzonej setkami czynów , pracą bez żadnych umów i zabezpieczeń Nam obojgu Anie i Mi nie odbierzecie.
    Jeżeli jednak tak się stanie , to przyjmiemy to z pokorą jako kolejną lekcję, życia daną przez życie."
    zgodnie z tym ten watek na forum nie powinien sie pojawic :)
  • Re: obietnice Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.100.*]
    Z pokorą nie oznacza bez odpowiedzi, a już na pewno nie oznacza aprobaty ...:)))

• Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~stróż [46.112.220.*]
    żyje Pan Panie Maćku czy Pana zamknęli ????
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.72.*]
    Żyje , żyje.
    Po prostu SKY nie jest najważniejsze w moim życiu.
    Ale mogę poinformować , że w tym tyg nawiązałem ścisłą współprace w tej materii z odpowiednimi organami, w tym Państwie dla takich spraw i takich Panów.
    Wiem jestem rynkowi winny jeszcze kilka odpowiedzi na pytania.
    Nadrobię to wkrótce :)

• Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~cache [109.243.145.*]
    Wielkie słowa podziękowania dla Macieja Komorowskiego za kilka faktów i informacji jakie ujawnił, za odwagę konieczną do takiego działania i za bezkompromisowość . Sa granice przyjaźni, granice współpracy ale nikt nie lubi być cykany. Wiemy już, że SIM byl na dobrej drodze do sukcesu za sprawą wyłącznie Macieja Komorowskiego , wiemy że nie dostał na wsparcie 5m , prawodopodobnie z jego braku w kasie SI , obserwowalismy nagonkę i próby zdyskredytowania MK w naszych oczach . Panie Maćku , wiele pytań jest nadal bez komentarza , prosimy w miarę mozliwosci o dalsze informacje , które dla inwestorów są bardzo wazne .
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~oswiecony [83.26.244.*]
    wiem skąd dokładnie nadajesz... IP z playa nie ukryje tego, że jesteś kolegą/koleżanką macieja k....

więc sie nie ośmieszaj.... składajcie pozew do sądu, albo ja złoże do KNFu za manipulacje jaką wyprawiacie na tym forum.

w kasie spółki jest 10mln pln więc to jawna manipulacja z twojej strony... zastanów się co piszesz.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.88.*]
    Szanowny Panie Oświecony wygląda Mi , że Pana wiedza stanowi dowód na zaścianek tego wspaniałego okresu jakim było oświecenie .
    Zgadza się SI SA ma w kasie ostatnie 10 MLN i to zaledwie stanowi 50% tego co jest potrzebne na wypełnienie umowy z KFK. Dlatego to Zarząd SI SA nie potwierdził Mi nigdy jako Prezesowi SIM wywiązania z pozyskania 5 mln pln na rozwój SEMAX SA rozumianego jako dokapitalizowanie tej spółki. Po prostu Zarząd SI SA uważa tą inwestycję za zbyt obarczoną ryzykiem. Na razie to Mój Drogi "Oświecony tchórzu z pseudonimem" SI SA pożyczyło do S.B.S środki finansowe na min 18% i zarabia wia S.B.S na upadłym Semax SA . Zapytajmy Zarząd SI SA Dlaczego jako obecnie 100% właściciel SEMAX SA - Czy deklaruje wyłożenia do kapitału Semax SA 5 mln po zawarciu układu ?
    Czy Zarząd SI SA wniesie wraz z całymi zyskami , które zostały przez Nas - Anna I Mnie wypracowane w SBS wraz z towarem w cenach zakupu do upadłego SEMAX SA po zawarciu układu ? A jeżeli nie to dlaczego ?
    Panie Oświecony niech się Pan nie martwi o sprawy w Sądzie . Na razie rozpocząłem składać zeznania przed organami ścigania we wszystkich sprawach związanych z działaniami SI SA .
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~nissan skyline [193.164.142.*]
    Panie Macku, to co pan pisze świadczy na korzyść zarządu SISY :-). Z tego co rozumiem:

1. transferują zyski z upadłego Semaxu do SISY via SBS - czyli działają na korzyść akcjonariuszy, bo nie wiadomo czy układ będzie czy nie, na wszelki wypadek już ciągną z niego kasę i słusznie.

2. Po co mają wpłacić 5 mln akcjonariuszy na trupa? Po zawarciu układu powinien Semax wyjść na prostą lub paść. Niewiele wskazuje na to, aby miał paść, więc pewnie wyjdzie na prostą z bieżącego biznesu. W każdym razie dopłacanie kasy akcjonariuszy byłoby mocno ryzykowne. Całe szczęście, że zarząd tego nie robi.

Wygląda na to, że marnuje pan czas organom ścigania świadcząc na korzyść zarządu. Chyba, że chce pan im zrobić darmową reklamę ;-)

Pan się nie martwi panie Maćku. Zarząd robi też dobrze dla pana, jako dumnego posiadacza 116 000 akcji.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [77.112.27.*]
    Panie/Pani NISSAN
    Brawo ma Pan racje w sto procentach tylko niech Zarząd SI SA potwierdzi Pana słowa z punktu 1 i 2 przed Wierzycielami , Sądem upadłościowym i naprawczym !!!???
    Problem polega na tym , że Zarząd dokłądnie tak myśli , a moimi rękami chciał wykorzystać Semax SA , Wierzycieli oraz Sąd I Zarządowi SI SA postaram się to udowodnić :)))
    Zarządzie SI SA proszę odpowiedzieć na pytanie , czy kolega NISSAN ma racje ? Akcjonariusz SI SA :)))
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~nissan skyline [85.222.86.*]
    Hola, hola, kochanieńki, to nie ja mam rację, tylko pan jak już. Ja tylko podsumowałem pańską poprzednią wypowiedź. Natomiast:

Ad 1. Jeśli SBS udziela semaxowi pożyczki na 18%, to to wcale nie jest wygórowana cena. Niech Semax SA w upadłości pójdzie do banku po pożyczkę, ciekawe co by usłyszał. Nawet w Providencie by jej pewnie nie dostał (a tam efektywna stopa % lubi dochodzić do 200%). Więc można przyjąć, że SBS jest niezwykle szczodry/łaskawy względem truposza.

Ad 2. Skąd pan może wiedzieć jaki jest aktualny status rozmów o ew. dokapitalizowaniu jak pan już nie ma w firmie od 2 miesięcy?
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [77.114.147.*]
    Panie / Pani nissan .
    Pan stwierdzałeś nie podsumowałeś , ale się z tym w pełni zgadzam.
    Po za tym śmierdzisz Mi pokrętną dialektyką Zarządu SI SA .
    Poza tym piękna próba odejścia od tematu , a tu nie o to chodzi czy semax jest truposzem czy nie .
    Lecz o ty , że się deklarowało , co innego wierzycielom i Sądowi oraz Nadzorcy i nie zamierza się z tego wywiązać !
    A jak to jest truposz to po co tyle było szumu medialnego opowiadania , że to doskonała perspektywiczna inwestycja ???
    Dlaczego Zarząd SI SA nie chciał się wywiązać ze złożonych zobowiązań ???
    Bo po prostu kosztem pozostałych udziałowców SIM oraz Wierzycieli spółki SEMAX SA i jej samej moimi rękami chciał wbrew temu , co mówi żerować na Semax SA. A nie to deklarował Zarząd SI SA MI i Wierzycielom Semaxu.
    A co do informacji , to jak powinieneś wiedzieć NISSANKU , że jest ona podstawą.
    Jak pisze to wiem , bo pisze i się pod tym podpisuje , a Ty się ukrywasz ze swoją drugą naturką
    Gubisz się nissan ....
    Szkoda na Ciebie czasu , nie taki jest cel moich wpisów .
    Cel jest prosty udowodnić prawdziwe intencje Panów Reya i Maja
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~InwestSKL [82.210.132.*]
    Panie Komorowski prosze sobie z nas nie robić żartów, proszę ....
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Patryk [82.210.132.*]
    Obrot 4 razy wiekszy niz wczoraj, czyli 1341 zlotych , wczoraj 201 zl, tak wiec ruch na papierze znaczny. Kurs spadl do 2,80, czy sadzidzicie ze dojdzie do zlotoweczki ?
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~dave [83.5.121.*]
    Ustaw się na 0,50 gr ;)
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [77.112.27.*]
    Witam ,

Bardziej niż realny scenariusz .
    Jak napisałem wcześniej i poinformowałem Zarząd SI SA . Zakładam , że wartość mojego pakietu jest równa zero.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~clark [46.113.0.*]
    Cześć Dave !!!
    ustaiłem się na 50 gr tak jak radziłeś - dzieki za poradę !!!!! jesteś wielki !!!!. W piątek kurs powinien juz chyba uruchomić zlecenie. mam jednak coraz większe wątpliwości czy nie ustawić się na 0,36 zł ,
    pozdrawiam inwestorów
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [95.40.120.*]
    Panowie tak się ustawiajcie jak kolega , bo słusznie chłop czyni !!!
    A koledze , który martwi się tak o to , czy wiem na pewno jak się sprawy mają w kwestii Semax i innych w SI SA odpowiadam Wiem, po prostu wiem. Nie przypominam Sobie by Zarząd SI SA chwalił się jakimiś sukcesami, które mogłyby zmienić istotnie sytuację.
    Informuję , że dniu jutrzejszym - 16 sierpnia 2011 przed odpowiednimi organami będę zeznawał przeciwko Zarządowi SI SA.
    Wierzę , że sprawiedliwości stanie się za dość i Pan Rey z Panem Majem odczują skutki swoich kłamstw.
    ps.
    Jestem po urlopie i jestem do dyspozycji inwestorów , a także mediów.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~uczciwy_inwestor [178.73.63.*]
    Panie Macieju,

czekamy na rewelacje z prokuratury:) aresztowali Pana za brednie i wyludzenia?

skyline jest bardzo nisko, i rosnie. To dobry czas by kupic, a jak to mowia na forum, "pociag odjezdza":) prosze pamietac, ze spolka ma kapitalizacje 23-24 mln, a 10 mln gotowki, 20 mln dotacji kfk, ziemie kupiona za 17 mln (warta wiecej) + idm + istniejace aktywa ...
    dlugu brak.

polecam inwestorom
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Ziemianin [82.210.132.*]
    Pytanko , do twojego postu - dlaczego ziemia zostal kupiona jedynie za 17milionow a nie za 40 m. Wowczas kapitalizacja spoleczki bylaby jeszcze wieksza..?.. Kto odpowiada za takie niedopatrzenie. Jesli dla Pana ziemia jest wart 17m moze by pan ja kupil za tyle i sam zrobil deal zycia i sobie troszke zarobil
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [78.30.92.*]
    Trafniej nie mozna odpowiedziec
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Mr Hammer [46.112.30.*]
    Panie Maćku, prosimy o dalsze szczegóły na temat tej spółeczki , miał być CDN a tu cisza , mamy nadzieję że Pan słowa nam dotrzyma !
    Panie Uczciwy Inwestorze
    a/ nie każdy pociąg który odjeżdża gwaratuje bezpieczeństwo i stabilność , były juz takie pociągi które wiozły pacjentów raczej na zatracenie nie wymieniając przy tym stacji docelowych i profilu podróżnych
    b/ sprawdziełm na gratce i w agencjach nieruchomości aktulane oferty i wyceny ziemi w Dorohusku. Jeśli jedyną przeslanką jest cena zakupu i niczym nie podparte przekonanie że ziemia podobnie jak złoto i CHF musi jedynie drożeć to powodzenia . Metr ziemi jest tam po kilka złociszy i tyle , kto nie wierzy niech sam sprawdzi . I tu jest chyba głowna mina bo jest to istotny składnik w kapitale i porfelu społki , który oby miał pokrycie w rzeczywistosci .To że ktos zapłacił 17m to jeszcze nie dowód że sprzeda za 17plus
    c/ jeśli ktroś uważa że ziemia jest tyle warta niech zamiast pi... ć o pociągach sam kupi ten kawałek gruntu za 17m a może i dużo więcej i sie wzbogaci a nam inwestorom SKL zdejmie garba
    Generalnie zgadzam się z Wami. Ziemia kupiona za 17 nie musi byc warta 17+...
    ... ale jesli nie bylo oszustwa (a zakladam , ze tu nie bylo) i kupili to rynkowo , to ta ziemia na dzien dzisiejszy cos jest warta. Przy zakupie dali 17 mln zł - czy Waszym zdaniem ona jest dziś warta 0??? trudno mi w to uwierzyc.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~lolek [188.33.217.*]
    zero pewnie ziemia nie jest warta , ale to mogą być kwoty nieduże na poziomie 1 mln złotych, zresztą niech Pan M.Komorowski sie wypowie, on pewnie lepiej zna realia tej inwestycji
    jesli moge sparafrazowac...
    jak żyć, Panie Macku, jak życ??
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~lukka [83.26.244.*]
    "rewelacje" p komorowskiego nie zwaliły kursu, to przystąpił do sprzedaży swoich akcji aby sie dowartościować, bo jak rynek mógł go olać... postaw pan te swoje pare kilo otwarcie, a nie chowasz się za ukrytymi zleceniami... miej pan jaja, bo jak narazie beczysz i zachowujesz sie jak szczeniak z przedszkola... chłop po 40tce... żal...
    wskaz miejsce i czas .... to pogadamy D.....
    Nie sprzedalem i nie sprzedam , bo Mi nie o to chodzi
    Witam ,

Prosze Pana nie jest warta zero lecz tyle ile warta jest ziemia rolna w tej czesci Polski.
    To najwiekszy blad Pana Reya w zyciu. I prawda jest , ze Pan Maj ma na to dowody skrywane przed Inwestorami w postaci korespondencji i rzeczywistej wyceny tego skladnika majatku. Ja sie nie obawiam , mozemy o tym porozwmawiac z Panem Majem przy obecnosci KFK i/lub Prokuratora ....
    Panie Maj ukrywa Pan prawde o Dorohusku i Pan to Wie i Ja to Wiem i wie to rowniez Pan REY !!! Razem ukrywacie przed rynkiem jak jest naprawde.
    Poprosmy Zarzad SI SA dowody na prowadzenie chocby jednych negocjacji na zbycie tej ziemi. Choc w postaci listu intencyjnego , a moze w postaci wylacznosci na negocjacje . Do tego tematu wrócimy jeszcze.
    ps
    Przepraszam za literówki jakis maly problem z komp
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~nissan skyline [193.164.142.*]
    i co panie Macku, już cnn, bbc i al-dżazira ustawiły się w kolejce po excluzywny wywiad?

oj biedaku... :-)

A może KNFik się już zainteresował publicznymi rekomendacjami udzielanymi przez osobę nie mającą do tego uprawnień, a które miały na celu manipulację kursem, co? Za to grozi kara do 5 mln zł. Niech pan teraz podciąga na 50, to panu starczy ;-)
    Oj Nissanku , nissanku .
    Ja niczego nie rekomenduje , jak to mówia rób , co uwazasz i powodzenia . Ja tylko pisze prawde, a zadnych procesow sie nie obawiam .
    Pojete , czy nie ? Stawiam na nie , bo widac , ze sa klopoty z .....
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~skamlajn [188.33.205.*]
    obrót na walorku nawet, nawet.....całe 313 złotych i aż 146 akcji zmieniło właścieli. Ktos kupił 2-6 akcji , bo sądzi że dorohusk moze byc wart nawet 100 mln złotych, komuś jednak pusciły nerwy i sprzedał swoje 50 akcji :) widząc mizerię i dym w semax.
    Roy i Reporter były dużo prostsze w obłsudze , kupili za 600 zl, sprzedali za 1000-1500 zl i finał. Z Semax jednak były apetety na miliony a pozostał smród.
    Maciej K. na szczęscie nam oczy otworzył, a Paweł Nissan pokazał oblicze zarządu SKLi 9 osobowej grupy kapitałowej liczacej ok. 15 podmiotów
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~skyskysky [188.33.175.*]
    jaki jest finał sprawy SEMAX ?
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~bankrut [156.17.180.*]
    Dnia 2011-09-22 o godz. 10:58 ~skyskysky napisał(a):
    > jaki jest finał sprawy SEMAX ?

Może Twoje (pra-?)wnuki się kiedyś dowiedzą ? :D
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Kontroler [82.210.132.*]
    czy forum jest zablokowane przez zarzad skl i moderatora ?
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Maciej Komorowski [77.115.55.*]
    Cóż Zarząd próbuje wszystkiego by przykryć swoją nieudolność i sprawę ze mną.
    Proszę spokojnie czekać i semax się wyjaśni ......
    W sądzie i poza nim oczywiście .....
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~kropla rosy skylinu [46.113.52.*]
    Pytanie do Pana Macieja Komorowskiego jak ogłoszenie SKL informacji Zarządu o zebraniu wierzycieli ma się do obecnej sytuacji w SEMAX, jaka tam jest sytuacja i Pana aktualna ocena oraz rekomendacje
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~MX [164.127.215.*]
    odczepcie sie od SEMAX !!!!!!!
    to i tak nie uratuje pewnie kursu sryline
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~Jk [31.11.172.*]
    chuck norris kupil akcje skyline
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~GPW [31.11.172.*]
    regulator GPW potwierdza
    Obrot w dniu dzisiejszym na walorze 67 akcji za 87 zlotych
    Calosc Nabyl klient spoza Polski Pan Chuck N.
  • Re: nie naganiać nie polecać !!! Autor: ~wzrost kursu [46.112.93.*]
    Nabycie pakietu 67 akcji przez inwestora zagranicznego Pana Chucka N. spowodowało gwałtowny wzrost kursu o 1,45% . BRAWO !!!!!!
    Z niepotwierdzonych informacji wynika , że Chuck przyjdzie na walne i tradycyjnie już dla siebie walnie pięścią w stół . Kilku akcjonariuszy mniejszościowych chętnie widziałoby Chucka N. na stanowisku nowego Prezesa. Jego głównym zadaniem byłaby konsolidacja rozdrobnionych spółek SKL w jeden podmiot SKYLINE FORCE.
    Obecny Chuck grupy kapitałowej SKYLINE raczej zakłada kolejne spółki SKL , zupełnie bez sensu
[x]
SKYLINE 0,00% 1,34 2026-04-23 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.