To po co brniesz w te słowne pojedynki i wypominki jak u ciotki na imieninach kto co kiedy powiedział? Rozważania o groźbach i całej reszcie to nie ma sensu.
Mnie jest szkoda że nie ma kogoś kto merytorycznie i cierpliwie potrafił wytłumaczyć co robi na giełdzie a miec do niego pretensje że nie wszystkie inwestycje się mu udało to tak jakby zarzucać giełdzie że nie da sie nią w 100% sterować - śmiechu warte.
Myślałem że Cercio sie nie da w to wszystko wciągnąć.
Pozdrawiam i życzę szybkiego końca przepychanek, które nikomu nic nie dają...
...chyba że upuszczanie jadu złośliwości jest dla kogoś sensem życia.
Behemot
Mnie też jest szkoda,że na tym forum nie można z nikim merytorycznie podyskutować.Ale cóż,miłość jest ślepa.Podyskutuj sobie z Mirosławą a ja zobaczę czy jeszcze będziesz na forum za rok.A jak uważasz,że nie mam racji to sobie popatrz w archiwum kto ze mną i z Chodzikiem dyskutował merytorycznie rok temu i sprawdź kto z tych ludzi pozostał.Nie tylko ty kupiłeś książkę.Ja nie kupiłem.
Merytorycznie to ja dyskutuję z paroma ludźmi na GG.Powodzenia.
Tu nie chodzi o "miłość" do Mirki ale o to że trudno samemu zrozumieć wszystkie mechanizmy. Tak jak trudno merytorycznie dyskutowac gdy sie ich do końca nie zna bądź nie rozumie. A jeszcze trudniej wyłapać z forum sensowne porady które nie zawsze muszą sie sprawdząc ale są poprostu rzetelną wiedzą a nie erudycją piszącego.
Lubiłem czytać Wasze spory i czytać wnioski choć czasem były dla mnie jak słowa wróżbity wypowiedziana po chińsku.
Czy będę tu za rok? Z jednej strony chciałbym ale nie wiem czy dam radę wytrzymać w tym mętliku to naprawdę męczy gdy próbujesz złożyc wszystko do kupy.
A chwilowi panikarze i hura optymiści dopełniają atmosfery rodem z horroru (nigdy ne wiadomo czy ktoś faktycznie czegoś sie nie dowiedział!).
Jeżeli sam jesteś pewny swojej wiedzy to masz sprawę z głowy chociaż wtedy nie do końca rozumiem Twoje dyskusje z niektórymi forumowiczami.
Po co się w nie wdawać? Nie lepiej rozmawiać z ludźmi którzy sie wzajemnie sznują a tych których masz w nosie po prostu zostawić samym sobie.
Behemot,ja po prostu ostrzegam przed tym typem a co ty zrobisz to już twoja sprawa.Kup sobie jeszcze z 10 książek.Może ci gdzieś napiszą o cudofixach takich jak np dzisiaj i wczoraj.Gdzie tu ma zastosowanie AT skoro zlecenia ustawiają komputery funduszy?Zastanowiłeś się nad tym?
Zobacz sobie jaki był kurs przed fixingiem spółek z wig20 a jaki był na fixingu i zastanów się co się będzie działo jak wszyscy będą te same książki czytać i te same metody stosować.Ja ci odpowiem.Każdy będzie jednym z tłumu a reguła jest taka,że tłum nie ma racji.Bo jak by miał to by wygrywał a ma przegrać.I kółko się zamyka.Najlepsza AT to mieć dostęp do wiadomości poufnych.I tak niestety jest.Książki się przydawały jak nie było internetu i dostępu do wszystkiego dla każdego a teraz to nawet ci podsuwają darmo narzędzia do AT.Poobserwuj sobie giełdę,popatrz jak to wszystko funkcjonuje a wierzę,że osiągniesz sukces.I przede wszystkim nie rób wszystkiego na siłę.Pamiętaj,że największe sukcesy będziesz osiągał jak będziesz zajmował pozycję wtedy kiedy uznasz,że dla ciebie jest wszystko jasne i klarowne.Jak nie jesteś pewny,że dobrze robisz to sobie odpuść bo lepiej nie zarobić niż stracić.Brak pozycji to też pozycja.Pozdrawiam.
a tutaj masz do poczytania.Przeczytaj koniecznie ten pierwszy link w całości
http://www.futures.pl/?did=139&wdid=13172&cptw=1
I nie stosuj Fal Elliotta do spółek bo do tego się nie nadają.Przynajmniej nie na naszej bananowej giełdzie.Możesz sobie je zastosować do indeksów jeśli ci się to do czegoś przyda.
Piszesz że masz akcje HB jednocześnie piszesz że spadną poniżej 2zł.Tak mówi analiza CK,wiąc po co je trzymasz Tylko proszę o odrobinę logiki w odpowiedzi.
Jak się gościa przyciśnie to zaczyna pisać prawdę - pogubił się . Ciekawe czy Pani Mirosława Mazur zgodziła by się na sprawdzenie tożsamości przez uprawnione do tego organa władzy ? może dałoby się to jakoś sprawdzić ?
A może by tak ktoś z Was powiedział mi skąd taki duży spadek dzisiaj? Mam trochę tego papierka i nie wiem czy dokupić czy przeczekać jeszcze...
Proszę o sensowną podpowiedź..
Nigdy nie napisałam nawet słowa, że posiadam akcje Hydrobudowy. To KŁAMSTWO.
Mam tylko akcje Trakcji. Kupię HB poniżej dwóch złotych.
Jeszcze jedno Panie Cercio czy moje domysły są prawdziwe ?
Czy mam się czego obiawiać ze strony pańskich kolegów no i pana osobiście ?
Jeśli nie to proszę to wyraźnie napisać i skończyć ten temat raz na zawsze. Myślę jednak, że w ty co napisałam jest coś na rzeczy.
Mirosława
Witam Zauważyliście, że po śmierci chodzika i inkarnacji w mirosławę akcje Neti zaczęły rosnąć. Zainteresowanie w obecnej chwili ta spółką może rokować wzrosty to samo mamy na trakcji, która podpisała umowy i jutro daje do góry. Podejrzewam, że ponowne zainteresowanie Netią klubu dyskusyjnego „mirosławy” ma na celu zbicie akcji. Jednak wszystkie leszcze i leszczyki obserwujący te forum kierują się własnym rozumem i przemyśleniami więc plany mirosławy o wskoczeniu za grosze na Netie są mało realne. Trzeba będzie wyłożyć większą kasę droga lub grogi miroslawo-ie.