Dlaczego nie napiszesz prawdy o tym że jesteś przeciwnikiem lustracji i dekomunizacji? Wstydzisz się? Przecież to jedyny powód umieszczania przez Ciebie spamu.
przyznam ci się mam problem z alkoholem a w dodatku jestem UB ekiem , Tak to prawda . Jakby to było mało liberał jest ze mnie wzorcowy . Ale obiecuję ci że jutro wszystko rzucę (prócz wódzi) i wstąpię do PIS-u . do tej pory na pewno nie mieli takiego za przeproszeniem CZŁONKA . Aniech mają , Dla ciebie wszystko , tylko napij się ze mną , co?
Widzicie że nikt o zdrowych zmysłach nie odważył się napisać że mamy mądrego Premiera. Nikt nie zaprzeczył temu co o Tusku napisałam ponieważ groziło by to ośmieszeniem. Trudno dyskutować z faktami. Czasem zwolennicy obrony komunistyczno-UBeckich szumowim próbują mnie obrażać. Nie piszą że bronią komunistycznych zbrodniarzy. Mają problem z komunistyczną przeszłością w swoich rodzinach.
O Właśnie to miałem powiedzieć , wszystko się zgadza , teraz już wszystko dla mnie jasne to co piszesz . Może nikt o tym nie wiedział i założę się że oprócz nas dwoje wszyscy myślą inaczej albo co jest bardzo prawdopodobne nie mają ROZUMU . Tak Tak.
A propo ty też nadużywasz ?
Karolina, czytam od dawna tylko twoje komentarze naprawdę jesteś wielka, mam identyczne poglądy polityczne .Jeżeli chodzi o twoją wiedze nt. giełdy w porównaniu z Tobą jestem idiotą, dlatego dzięki za komentarze.
A Karolcia , czy tam karol......ch..j wie, ale nie ważne.....zawsze ma ten sam problem, że jeszcze znajduje odpowiedni dobór słów by się nie powtarzać to już wielki sukces
.......ważne że ma gdzie pisać i może "błyszczeć" (sobie), kiedyś pod innym imieniem to pisało