• Re: Do Yankesa Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    zamknięcie 52-53c byłoby super, a w zasadzie tak mamy ukształtowaną książeczkę popytu i podaży, cena się stabilizuje,
    takie zamniecie przyniesie u nas na otwarciu widły 2,11zł, po uch zluzowaniu, raczej do 2zł byśmy nie zeszli, co najwyzej 2,05-2,07 tu były posrednie wsparcia o tym nie nalezy zapominać:)
    niestety jeden z moich prestizowych klientów bedzie musiał też się ubierać, poniewaz na korekte miał zredukowanego IEA , a wraca dopiero ze świąt, żal że nie mogłem go osobiscie w środę ubrać, a tak też trzeba będzie robic skupkę pakietami...
  • Re: Do Yankesa Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    Dzieki za info - no szkoda, ze nie mogles go ubrac, ale z drugiej strony dzieki takim kolesiom co sobie po prostu pojechali, my moglismy sie promocyjnie poubierac :)
    Pewnie ten jego jeden pakiet to moje cale pozostale 1/2 ;) ale w takim razie teraz wiem, ze takich klientow co sie poredukowali na korekte i co powroca z wczasow bedzie wiecej + jeszcze pakietowe ubieranie czyli nie ma co czekac trzeba rano atakowac!!! W zaleznosci od TKO z rana mysle albo jak radzi egzaminator wejsc by trzeba PKC, albo poczekac jak piszesz na lekkie zejscie w granice 2.05 i zanabyc... No chyba, ze Austria cos wywinie, ale z tego co poki co widac to juz sie dzisiaj wystrzelali - i dobrze... W Pon bedzie jazda :)) /pozdro, Yankes
  • Re: Do Bankiera 72 Autor: ~Salzburg Wilkommen [83.215.187.*]
    Witam! Cieszy mnie ,że twoje analizy IMMO z Warszawy łączysz od niedawna z tym co dzieje się w Wiedniu. Taka była moja prośba.
    Życzę Ci w Nowym Roku 100 % :-))) trafności
    Mariusz _TX
  • Re: Do bankier72 Autor: ~judyta [83.31.107.*]
    Dziwię się ,że naiwni chcą zostać z tymi papierami.Ale naiwnych nie sieją , tylko sami się rodzą. To drugi elektrim.
  • Re: Do bankier72 Autor: ~judyta [83.31.107.*]
    Bankrut,drugi elektrim.
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~KRZYCH%% [83.11.248.*]
    z fundamentów niska c/w ;a jak upłynnią cos to dopiero będzie północ
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~sikorek [80.54.170.*]
    +17
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~Jacek [213.134.160.*]
    Mam propozycję. Nie zapychajmy tego forum informacjami typu : "W Austrii + .... "
    Kto ma Wiedeń on line to wie co się tam dzieje. A kto nie, to już były przesyłane linki do notowań z opóźnieniem. A jeśli ktoś nie ma to proszę:
    http://www.wienerborse.at/quote/?ID_NOTATION=4558546&TYPE=I

lub http://en.wienerborse.at/marketsearch/?SEARCHVALUE=immoeast

Będziemy mieć mniej zaśmiecone forum, ale za to bardziej konkretne merytorycznie.

Pozdrawiam
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~masakra [82.210.150.*]
    Panowie, co to znaczy:

Immofinanz - CEO Kleibl: Bankzusagen verhindern Notverkäufe

to tytuł artykułu z 29.12 - przeoczyłem.
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~oneillanimal [77.253.108.*]
    to znaczy ze musisz wejsc np tu: www.ling.pl i sobie sprawdzic
  • Re: I tak źle i tak niedobrze!!! Autor: ~artur101 [212.180.147.*]
    Witam Cię Bankier72

Ja również mam zapytanie do Ciebie, jakie są warunki współpracy

artur101@op.pl

Pozdrawiam
    AP
  • Do bakiera72 Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    Hehe ales se narobil ;)

pozdro,
    Yankes
  • Re:do Yankes Autor: ~do Yankes [192.168.1.*]
    ja nie narzekam Yankes, to moja praca i chleb, z tego min się utrzymuję, a każdy w ostatnim czasie miał niezłe korzysci, Ci co mnie posluchali zarobili niejednokrotnie i ponad 100% w miesiąc w czasie bessy, a ja miałem darmowa reklamę swojej osoby, choc nie ukrywam ze nie spodziewałem się aż takiego wzięcia:)
  • Re:do Yankes Autor: ~Yankes [83.13.25.*]
    No ja sie bardzo ciesze z tego powodu - od przybytku glowa ponoc nie boli ;) /pozdro, Yankes
  • 4,29 Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    2,54 to nie 1,85 prawda:)?
    scenariusz 4,29 zgdny z geometria rynku chyba zaczyna nam sie spełniać?
    dzis zapewne więcej osób jest do niego przekonanych niż 30 grudnia
    pozdr wytrwałych
  • Re: 4,29 Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    kto miał TP ustawiony na spółce po 4,29 nieźle zarobiony od 1,85 zł.z 30.12.2008.
    Taki był zasieg wzrostowy logarytmicznie z ostatniej fali, to co scenariusz spełniony, tym razem jak u krawca co do grosza:), polecam spółki fundamentalnie mocne, nie balony, zaczynam sie martwić o IEA, puls biznesu dziś okrzyknał IEA królem spekulacji:), ciekawe jak to sie skończy, zapewne niektórym bardzo boleśnie....
  • Re: 4,29 Autor: ~pipper [83.23.217.*]
    brawo bankier72 jak zawsze ci się udało, jesteś dobry w te klocki pozdrawiam
  • Re: 4,29 Autor: ~aaaa [83.4.9.*]
    tylko szkoda bakier72, że sam sprzedałeś wcześniej, zresztą ja też...
  • Re: 4,29 Autor: ~aaaa [83.4.9.*]
    a co powiesz na JWC????
  • Re: 4,29 Autor: ~dar [62.21.73.*]
    miało być w ostatni piątek miesiąca :(
  • Re: 4,29 Autor: ~gekko [83.24.60.*]
    Zaraz , niby co ci sie sprawdzilo? 4,29 mialo byc na koniec stycznia a nie teraz. Sam gadales o korekcie kilka dni temu i nic. Ja tez myslalem, ze bedzie korekta ale troche pozniej i wyszedlem na poziomie 3,30, wiec mozna powiedziec ze lepiej trafilem niz ty. Znam sie troche na AT i jak nic powinna byc teraz zwala do 2,70-3 zl...a ze na razie nie ma to troche dziwne. Widocznie spolka stala sie tak znana, ze sporo ludzi uwierzylo ze wciaz bedzie hitem i nie oddaja papiera.
  • Re: 4,29 Autor: ~m. [83.16.146.*]
    prawda
  • Re: 4,29 Autor: ~bankier72 [192.168.1.*]
    nie popieram DT, sprzedałem z ogromnym zyskiem bo potrzebowałem kasę na Polna i kilka inych spółek, nie jestem źle ustawiony, ale z checią wysłycham was co będzie drozsze o 120% za miesiąc, i nawet was nie skomentuję jak bedzie drozsze wczesniej??
  • Re: 4,29 Autor: ~niesmiala [85.181.188.*]
    a sa szanse na wzrosty w nalblizszych dniach na polna?
  • Re: 4,29 Autor: ~gekko [83.24.60.*]
    Ok, oto moje przewidywania:
    Zakładam armageddon na giełdach już w najbliższych tygodniach, więc wyjątkowo trudno będzie zarobić w najbliższym czasie. Jednak z małych spółek polecam euroimplant - rusza produkcja, ogromny potencjał wzrostu, kryzys im nie straszny bo mają środki na finansowanie, praktycznie zero konkurencji, a branża będzie rozwijała się błyskawicznie. Spółka niestety jest płytka więc radzę umieścić tam niewielką część portfela.
    Poza tym 120% będzie można zarobić na polnordzie, ale..wpierw czekać aż się zwali na 20 zł.
    120% będzie też możliwe oczywiście na immoeast jak się idealnie trafi w lokalny dołek i górkę.
    Teoretycznie najwięcej będzie można zarobić na jutrzence lub sfinksie albo groclinie - są one w fatalnej sytuacji więc strasznie tanie - jedno dobre info i jest wystrzał w góre, jednak ryzyko duże.
    pozdrawiam
  • Re: 4,29, kurs w kierunku południa do linii wsparcia 2,87 Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    cel 4,29 osiągniety, zapowiadałem korektę, to nie słuchaliście,...
    szkoda tylko że wierzycie w moje przewidywania na wzrosty, a nie na spadki,...
    kurs do linii wsparcia możliwy 2,87.
    Euro nas trochę ratuje.
    warto rozważyć delikatne kupowanie przy cenie 3 zł, 2,87 i obserwować czy nie wylamiemy linii trendu,
    papier mógły się doleszczyć...
    wtedy wejdą wiekszy, bo ostatnio to był istny balon 350% w 2 misiące, to nie perpetum moblie i muszą być korekty dla uzdrowienia spółki,
    Ps. wiecej słuchajcie nganiaczy a skończycie jak z zakupem na cenie 4,29...
  • Re: 4,29, kurs w kierunku południa do linii wsparcia 2,87 Autor: ~bethoven [83.21.238.*]
    bankier a co myślisz o jutrzejszej konferencji? czy constania holand oda pieniążki? a czy immo sprzedało jakąś nieruchomość? jak zaliczymy korekte 2,87 jakie wzrosty możliwe?
    kurde weż napisz na kici7sky@interia.pl byłbym zainteresowany współpracą

• Re: 4,29, kurs w kierunku południa do linii wsparcia 2,87 Autor: ~ja [89.186.10.*]
    Dnia 2009-01-21 o godz. 11:34 ~bethoven napisał(a):
    "kurde weż napisz "

heh, to prawie jak list intencyjny
  • Re: 4,29, kurs w kierunku południa do linii wsparcia 2,87 Autor: ~bethoven [83.21.238.*]
    to było specjalne wstawienie lekkiego epitetu z uwagi na brak wcześniejszych wypowiedz bankiera, bo kurde kapitał się pomniejsza :D
  • Re: 4,29, kurs w kierunku południa do linii wsparcia 2,87 Autor: ~gekko [77.79.228.*]
    Praktyka pokazuje, że wzrosty na immo są mocniejsze niż wskazywałaby na to AT i podobnie ze spadkami - psychologia robi swoje. Dlatego wsparcie przewiduję dopiero na 2,70, ale dużo może tu namieszać tez kurs złotego, myślę, że czas na jakąś 5% korektę wzrostową na złotym co się zbiegnie ze spadkami na immo i panikarstwem i może nawet się skończyć na 2,50..dzięki temu później będzie jeszcze piękniejszy wystrzał w górę:)
    pozdrawiam
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 16:29:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.