• Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~ciekawski [89.229.110.*]
    Dzieki za odp. jestem po 1 rozmowie czekam na jakis tel. bo niby dzwonią jeśli kogoś potrzebują na rozm. z dyrektorem a o ile sie nie myle to dobrze mi poszlo.Jesli chodzi o sprzedaz to nie mam z tym problemu, wiem czego sie spodziewac i co to za praca Liczę sie z wiecznym niezadowoleniem nawet jak zrobię 100% ale jest to praca w której się widze wiec trzymam sam za siebie kciuki aby do mnie zadzwonili. Tylko czekanie dobija a ja już z jednej oferty zrezygnowałem bo była na zastępstwo :/ - ale też bank
    Pozdrawiam
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~morimor [212.106.20.*]
    hej jedzie ktos na szkolenie jakos niedlugo??? dostalam niedawno prace w mille ale czekam na szkolenie jesli jest ktos taki to piszcie :):):)
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~morimor [77.254.244.*]
    heeej ponawiam pytanie czy ktos czeka na szkolenie prosze o odp albo niech ktos z was tutaj napisze ile sie na to szkolenie czeka??? jestem z lublina
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: viktoriab [176.102.177.*]
    CHCESZ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ O ZAROBKACH W POSZCZEGÓLNEJ BRANŻY-ZAWODZIE? POLECAM:
    http://www.ilektoplaci.fora.pl

nie wymaga rejestracji, ale jak się zarejestrujesz możesz więcej

WARTO TEŻ ABYŚ TY NAPISAŁ/A WYSOKOŚĆ SWOICH ZAROBKÓW
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~xxx [83.238.161.*]
    Ja również czekam na odpowiedż, ciekawe kiedy sie dowiem czy tak czy nie! Bardzo dużo jest negatywnych komentarzy na forach, to coś musi chyba znaczyć, ale człowiek dopóki sam sie nie przekona na własnej skórze to nie uwierzy.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~gość [83.19.208.*]
    ktoś był na rozmowie z dyrektorem w tym tygodniu - Kraków
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~ala [83.22.41.*]
    nie ma się czym przejmować, formalność z dyrektorkiem, byłam w Lodzi, smieszny i prymitywny koles zadawal zenujące pytania ... wybralam inny bank
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~gość [81.219.185.*]
    Witam, ja pracowałam kiedyś w Oddziale w Gdańsku Chełmnie.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Jeleń [85.222.49.*]
    Najgorsze jest to ze z pracownika robi sie jelenia... system motywacyjny jest watpliwy etycznie (ujalem to najlagodniej jak sie da)... Pracuje w centrali i tu czlowiek po calym miesiacu zapier******* dowiaduje sie 1 dnia nastepnego miesiaca ze nie ma premii. W moim przypadku w tym miesiacu tak bylo. Pracowalem ciezko, dalem z siebie wszystko, poswiecilem nieobecnosci w szkole po to zeby dzis doweidziec sie ze dostane 1100 zl na reke za miesiac pracy... ŻENADA i brak slow. A presja na sprzedaz jest niebywala, tylko ona sie liczy. Musisz w2ciskac kredyty ludziom ktorzy maja nawet po 70-80 lat nie orientuja sie w tych sprawach... Dla mnie osobiscie jest to bardzo nieetyczne i zle sie z tym czuje...
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~nowka sztuka [89.76.37.*]
    Witam,

Czy podzielilby sie ktos opiniami na temat Millenium Prestige, jak wyglada tam praca ? Atmosfera, podejscie klientow do tego typu uslug a takze jaki jest nacisk na plany.
    Czy rotacja w tych oddzialach jest duza i czy da rade przepracowac tam ze 3 lata ;)

Pozdrawiam
    Witam.
    Mam kilka pytań odnośnie Millennium do osób które ostatnio przeszły rekrutacje na st. Asystenta Klienta?
    1. Na jakie Zrobki brutto mozna liczyc w miastach typu np.Koszalin, Bydgoszcz, Katowice.
    2, Ile trwa szkolenie i gdzie? Czy wiecie coś na temat zaliczeń na szkoleniach?
    3. Jak wyglądała rozmowa? (jakie pytanka) Raczej standardowe czy te głupie na kreatywność też (w stylu :jakim chciałbyś być drzewem? :))
    4. Czym różni się pierwsza rozmowa z kierownikiem oddziału od rozmowy z dyrektorem?
    4. Po ilu dniach można liczyć na odpowiedż ?
    Pozdrawiam wszystkich.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: krysia2010 [89.79.215.*]
    Hej, czy ktoś jedzie na szkolenie w kwietniu z Katowic???
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~ollla [83.25.85.*]
    Witam, czy jedzie ktoś z Gdańska?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~ALA [83.25.85.*]
    Hej, krysia 2010
    Może podasz jakiś kontakt? napewno się spotkamy na szkoleniu...
    Porównalibyśmy warunki jaki nam zaproponowali..
    Pozdro
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~krysia2010 [89.79.215.*]
    Hej ALA, moje GG 1810669 na ogół jestem niewidoczna ale jestem! Odezwijcie się koniecznie fajnie by było jechać w grupie na szkolenie. Pozdrawiam :)
    Witam Panie.
    Czy mogę p.Krysię i p. Ale prosic o inf. dotyczącą rozmowy rekrut.? Długo czekałyście na drugą rozmowę z dyrektorem czy juz po pierwszej wiedziałyście, że bedziecie jechały na szkolenie. Proszę o pomoc bo bardzo mi zależy na pracę w tym banku, byłem juz na rozmowie i chyba dobrze poszła ale kazali mi czekać na tel.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w pracy.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~krysia2010 [89.79.215.*]
    Panie ciekawski, w moim przypadku było tak:
    zostałam zaproszona na pierwszą rozmowę z dyrektorem placówki, po tygodniu zaprosił mnie na drugą - assessment centre, na rozmowie byłyśmy we dwie - ja i druga kandydatka - rozwiązywałyśmy test (skierowany na relacje międzyludzkie), potem sprzedawałyśmy sobie wzajemnie produkty, a potem była scenka negocjacyjna. Potem jeszcze miałam rozmowę z dyr. regionalnym, a ta po uprzedniej rekomendacji od razu na rozmowie ustaliła, ze mną warunki i mnie zatrudniła. To w dużym skrócie - gdyby nie moja upartość to dziś nie miałabym tej pracy. Taka moja rada: jeśli wypadłeś dobrze to nie daj im o sobie zapomnieć, to Ty musisz biegać za pracą, a nie praca za Tobą - inaczej mają 20 innych na Twoje miejsce.
    Powodzenia i Tobie :)
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Mille pracownik ;p [89.229.86.*]
    Pracowałam w Millennium,,,mam wielki żal do tego banku, dlatego chętnie odpowiem na pytania wszystkich, którzy zamierzają tam pracować moje gadu 9506661
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~lilaa [80.53.108.*]
    A mam takie pyt czy ktos wie jak wyglądają warunki pracy i zarobki w placówkach w Poznaniu jak chodzi o stanowisko asystentki klienta?? umowa rozumiem jest o prace?? na czas okreslony?? nieokreslony?? jak wogle jest??szczerze mówiąc mam nóż na gardle i potzrebuje pracy jednak nie chce zaczynać czgos co nie ma przyszłości!!
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Ania [66.90.104.*]
    Wyborcy PO stanowią grupę zakłamanych hipokrytów, którzy tworzą kumoterską sitwę. Zmiany proponowane przez patriotyczne PiS zagrażają interesom PO i jej wyborców, gdyż położą kres okradaniu Polski i prawdziwych Polaków.

Dodatkowo na to wszystko nakłada się antypolska działalność żydowskich mediów, które wspierają władzę dzierżoną w rękach żydowskich złodziei firmujących się polskimi nazwiskami.

I tak się kręci masoński interes wspierany przez użytecznych głupców głosujących na PO. Zgraja politycznych żydów zwinnie manipulując opinią publiczną załatwia sobie poparcie równie złodziejskiej grupy żydów biznesmenów i ich Polaczków będących za parę złotych na każde ich skinienie.

Efekt końcowy jest jeden: pieniądze i zasoby Polskiego Narodu trafiają do masonów w USA i Izraelu.Cwaniacy się cieszą, a głupcy szydzą z prawdziwych polskich patriotów uważając się przy okazji za "ynteligencję". Cwaniacy z władz i tak są zabezpieczeni bo ich pobratymcy i mocodawcy z loży masońskiej przelewają im pieniądze na ich konta w rajach podatkowych o czym zwykły głupi Polaczek nawet nie ma pojęcia.

Gdy w Polsce się później wszystko rozsypie oni po prostu wyjadą do swojej prawdziwej ojczyzny tak jak Bagsik i mu podobni, a wy głupcy będziecie w kolejkach stać po cukier i pisać rzewne listy do swoich dzieci szorujących za granicą zlewy w koszernych restauracjach.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~tomcioromcio [217.153.237.*]
    Czekam na rozmowe z dyrektorem regionalnym, powiedzcie jak wyglada taka rozmowa.....
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: krysia2010 [89.79.217.*]
    Pracuję w Mille od miesiąca, ta praca to moja największa porażka zawodowa. Żałuję, ze zrezygnowałam z poprzedniej pracy też w banku. Nie liczcie na premię, bo ich po prostu nie ma. system motywacyjny jest tak skonstruowany żeby jej zwyczajnie nie dostać. Klientów nowych w zasadzie trzeba pozyskiwać, bo ze starych nic nie ma. Nie ma żadnych środków na marketing, nie można wysyłać listów, nie ma dostępu do internetu, gdzie można poszukać klientów. Jedyne co masz do dyspozycji to telefon i książkę telefoniczną. jak ktoś chce pracować w banku, nie ma jeszcze doświadczenia i chce je zdobyć i jeśli komuś wystarczy podstawa to na początek może popracować trochę w Mille, żeby za chwilę się przenieść do innego banku. Rotacja jest ogromna. Ja już zaczynam szukac nowej pracy.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~podejmewspolprace [78.8.88.*]
    Podejmę współpracę z pracownikami placówek bankowych w woj. lubuskim, wielkopolskim, zachodniopomorskim i dolnośląskim (dla kredytów hipotecznych - cała Polska).

Jestem pośrednikiem kredytowym, mam kilka biur i współpracuję z kilkunastoma bankami i skokami "gotówkowymi" i prawie wszystkimi hipotecznymi (w tym również Millenium). Podejmę współpracę z pracownikami placówek i biur - dla tych Klientów, którzy u Was nie dostali kredytu z różnych względów (niski score, brak zdolności, gorsza historia kredytowa itd. ) - podzielę się swoją prowizją w stosunku 50/50 - bez żadnych umów, faktur itd.

Mając współpracę z Twoim Bankiem - mogę również przekazywać Klientów na kredyty hipoteczne, za co mam płaconą prowizję -> jeśli Ty masz jakiegoś Klienta, którego chcesz zrobić przez moje biuro (wystarczy, że podpisze się na oświadczeniu o wskazaniu pośrednika) -> również prowizja będzie do podziału a Ty będziesz miał Klienta do planu smile

Więcej informacji pod mailem: pracownikbanku@o2.pl
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Ratel [83.5.139.*]
    Krysia nie pekaj:) Ja po swoim 1 miesiacu tez chcialem uciekac, myslalem ze nikt mi nie pomaga i ze zle dziewczyny sa...... a teraz po ponad 2 latach pracy fajna podstawa, atmosfera dobra, premie rzadkie to fakt, ale jest stabilizacja, indywiudalne wyniki przemawiaja za mnie, a ze inni nie robia planow to juz nie moja wina- ja zbieram punkty awansu i notuje podwyzki:)

Pamietaj o wolnych weekendach i napisz mi po 3 miesiacach jak to widzisz i czy nie mialem racji. Poczatki sa wszedzie trudne, a regionalni meczacy, ale warto zobaczyc co czas pokaze..... no i zalap sie na vouchery do kina i gadzet za pierwsza transakcje w WU.

Pozdrawiam
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Siupa [89.229.184.*]
    Prawda jest taka, ze mobing jest, ale jest we wszystkich bankach, zalezy gdzie i na kogo trafisz.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~dionidos [89.229.184.*]
    To prawda, ja na przykład jestem z pomorza, generalnie szkoda gadac, ale gdzies pracowac trzeba...
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Patrycja [83.238.19.*]
    Witam wszystkich. Czy ktoś się wybiera na szkolenie do Warszawy od 13.07 ?? jeżeli tak to proszę o kontakt. Fajne by było gdyby się wybrać z kimś kogo się już wcześniej pozna, razem raźniej. Podaje namiary na siebie. Pozdrawiam

Patrycja
    695 361 324
    p.przybysz22@wp.pl
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Mila [87.207.62.*]
    A z jakiego miasta jedziesz?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~am576 [95.160.116.*]
    masakra odradzam dyrektor regionalny śmieszny człowiek zadnych konkretow nie ma premii choc o tym psize żenada podobnie ajk inne banki jest jeden wyjątek tylko
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Ratel [83.4.254.*]
    Polska język, trudna język....

P.S. Naucz sie formulowac wypowiedzi to moze doczekasz sie premii:)
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~magda [178.56.19.*]
    Witam! czy ktoś jedzie na szkolenie do warszawy 18.07 z millennium jeśli tak proszę o kontakt madzialena3341@wp.pl
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Maciej [89.73.57.*]
    Witam

Jedzie ktos na szkolenie do W-wy 24.07 z Gdańska??Prosze o kontakt maciekm208@wp.pl
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~luk [83.27.198.*]
    A może na szkolenie millenium prestige - 1 sierpnia 2011 ktoś się wybiera?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~Beti [87.116.252.*]
    Czy Ktoś się orientuje w jaki sposób dostać pracę w Millenium w Mielcu? Czy jest szansa, by osoba niepracująca nigdy w banku dostała etat /obsługa klienta detalicznego/? Bardzo zależy mi na pracy. Czy silna motywacja i doświadczenie w pracy z ludźmi wystarczą?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~anonim [188.33.4.*]
    Witam, mam pytanko czy czeka któś na termin pierwszego szkolenia w Warszawie z banku millenium??? i jak wyglada takie dwu tygodniowe szkolenie??? GG: 123552
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~pracownikmille [193.34.3.*]
    jedzie ktoś może z pomorza na szkolenie do wawy w październiku jak tak proszę o odpowiedz :)
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~kobi [62.133.138.*]
    hej ja jade na szkolenie 05.10. nie jestem z pomorza gg. 248013
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~martini [46.112.33.*]
    no ja mam nadzieję, że w październiku pojade bo pod koniec września byłam na rozmowie i do dnia dzisiejszego czekam na kontakt z centrali ...
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~lewy [46.113.150.*]
    pod koniec wrzesnia i sie juz martwisz?? ja byłem na początku wrzesnia i czekam do tej pory a miną juz ponad miesiac:/ jestem z kielc i tez nie wiem co jest grane
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~mateomondeo [193.34.3.*]
    również byłem na rozmowie pod koniec września i Pan oddzwonił do mnie dzień później, że mnie przyjmuje i w przyszłym tygodniu będzie jakiś kontakt z kadr, natomiast nikt sie do mnie do tej pory nie odezwał. Jak coś jestem z Gdańska i chyba pojade na szkolenie samochodem chętnie kogoś wezme.
    pozdrawiam.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~fresa [188.33.164.*]
    zaczynam szkolenie 10 października, ktoś tu obecny też?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~KK [188.47.14.*]
    Ja 18.10. Czy może ktos jeszcze?
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~jjj [193.34.3.*]
    ja również 18.10 - moje gg 30576 10
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~martini [31.175.129.*]
    a możecie napisać kiedy byliście na rozmowie, jak długo czekaliście na info o terminie szkolenia? pozdro
    pod koniec Września, wczoraj telefoniczne info, umowe mam podpisać w Wawie 18stego
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~martini [31.175.129.*]
    ok dzięki za info ja też byłam pod koniec września 26 na rozmowie dlatego tym bardziej jestem trochę zaniepokojona :/ no to miłego szkolenia
    spokojnie napewno sie odezwą, skoro powiedzieli, że zatrudnią cię, procedura troszke długo trwa bo zarząd musi zaakceptować twoją kandydaturę i pensję, także pewnie na następne szkolenie za 2 tygodnie pojedziesz.
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~martini [31.175.61.*]
    :) dzięki za otuchę heheh
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~lewy [46.113.140.*]
    Ja już czekam miesiąc i trzy tygodnie na to zeby sie odezwali z centralii i podali termin szkolenia, sam nie wiem co myslec o tym. Z tego co wiem to szkolenia odbywaja sie co chwile. A cały czas oczekiwania jest zalezny od tego niby jak szybko zwolni sie etat w danym regionie... jesli ktos tak długo czekał dajcie znac GG:123552
  • Re: Praca w Millenium Bank Pilne!!! Autor: ~lewy [46.113.3.*]
    wkoncu i ja sie doczekałem :)) termin szkolenia mam 21.11.2011r . jak ktos tez ma taki termin niech pisze GG:123552