• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [103.125.235.*]
    Dnia 2023-04-16 o godz. 22:04 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
    > > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
    >
    > Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
    > Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
    > Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.
    >
    > Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
    > cytując:
    >
    > "JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
    > ha ha ha

ha ha ha , to tyko ja tu mam podstawę się uśmiać.
    mieliście nadzieję, że ten "związany ze spółdzielnią" Malina coś jednak wie i ktoś rozpocznie rajd na kwitach. Długo się wtedy łudziliście, że pozdejmują was z haków - ale szczerze, długo? :)))
    Zapewne ta niezrealizowana nadzieja (na bazie mojego wpisu) tak wam pod skórę zaszła, ze do teraz jaracie się tym wątkiem.

Zapomnieliście, czy nie chcecie zauważyć, że następnym wpisem nieco niżej już zacząłem z was robić sobie jajka.
    Przypominam wam zapakowani w kwity to zdanie:

".....Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !...."
    Polegacie na szklanej kuli, to dlatego macie gruby minus w inwestycji ha ha ha ha ha !!! Po karty tarota też sięgasz sandokan-65% gdy stawisz te swoje "koszyczki" ?
    ha ha ha ha ha !!!
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-04-17 o godz. 08:36 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-16 o godz. 22:04 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
    > > > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
    > >
    > > Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
    > > Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
    > > Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.
    > >
    > > Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
    > > cytując:
    > >
    > > "JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
    > > ha ha ha
    >
    > ha ha ha , to tyko ja tu mam podstawę się uśmiać.
    > mieliście nadzieję, że ten "związany ze spółdzielnią" Malina coś jednak wie i ktoś rozpocznie rajd na kwitach. Długo się wtedy łudziliście, że pozdejmują was z haków - ale szczerze, długo? :)))
    > Zapewne ta niezrealizowana nadzieja (na bazie mojego wpisu) tak wam pod skórę zaszła, ze do teraz jaracie się tym wątkiem.
    >
    > Zapomnieliście, czy nie chcecie zauważyć, że następnym wpisem nieco niżej już zacząłem z was robić sobie jajka.
    > Przypominam wam zapakowani w kwity to zdanie:
    >
    > ".....Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !...."
    > Polegacie na szklanej kuli, to dlatego macie gruby minus w inwestycji ha ha ha ha ha !!! Po karty tarota też sięgasz sandokan-65% gdy stawisz te swoje "koszyczki" ?
    > ha ha ha ha ha !!!

ciapoliniak-50%
    to ja cię od kilku lat robię tu regularnie w konia. Jeżeli tego nie zauważyłeś, to ci to oznajmiam
    hahaha - chociaż w sumie jest to nawet zabawne.

nikt tu nie wiązał z twoimi wpisami żadnej nadziei - skąd w twojej małej główce mogła w ogóle zakwitnąć taka myśl? To z niewyspania? Te twoje tłumaczenia są już tak koślawe, że chyba sam nie wierzysz w to co piszesz

buhahaha
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [37.19.205.*]
    Dnia 2023-04-17 o godz. 09:16 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-17 o godz. 08:36 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-16 o godz. 22:04 sandman76 napisał(a):
    > > > Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
    > > > > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
    > > >
    > > > Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
    > > > Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
    > > > Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.
    > > >
    > > > Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
    > > > cytując:
    > > >
    > > > "JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
    > > > ha ha ha
    > >
    > > ha ha ha , to tyko ja tu mam podstawę się uśmiać.
    > > mieliście nadzieję, że ten "związany ze spółdzielnią" Malina coś jednak wie i ktoś rozpocznie rajd na kwitach. Długo się wtedy łudziliście, że pozdejmują was z haków - ale szczerze, długo? :)))
    > > Zapewne ta niezrealizowana nadzieja (na bazie mojego wpisu) tak wam pod skórę zaszła, ze do teraz jaracie się tym wątkiem.
    > >
    > > Zapomnieliście, czy nie chcecie zauważyć, że następnym wpisem nieco niżej już zacząłem z was robić sobie jajka.
    > > Przypominam wam zapakowani w kwity to zdanie:
    > >
    > > ".....Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !...."
    > > Polegacie na szklanej kuli, to dlatego macie gruby minus w inwestycji ha ha ha ha ha !!! Po karty tarota też sięgasz sandokan-65% gdy stawisz te swoje "koszyczki" ?
    > > ha ha ha ha ha !!!
    >
    > ciapoliniak-50%
    > to ja cię od kilku lat robię tu regularnie w konia. Jeżeli tego nie zauważyłeś, to ci to oznajmiam
    > hahaha - chociaż w sumie jest to nawet zabawne.
    >
    > nikt tu nie wiązał z twoimi wpisami żadnej nadziei - skąd w twojej małej główce mogła w ogóle zakwitnąć taka myśl? To z niewyspania? Te twoje tłumaczenia są już tak koślawe, że chyba sam nie wierzysz w to co piszesz
    >
    > buhahaha

W konia to cię regularnie zrobiła Bydgoszcz o czym co od lat piszę, że tak skończysz.
    I określ się w końcu ze swoimi kompanami na forum: jestem -50% w plecy na podstawie wpisu, czy nikt nie ufa moim wpisom :)
    Należę do spółdzielni, która steruje kursem, czy jest utopionym z jakiejś tam łomzy?
    Zajrzyj też do słownika, co to jest "ironia" ( moja do was ) bo wygląda na to, że masz problem z terminem :)

Póki co czekaj na gruszki na wierzbie, podobno w Bydgoszczy będą pierwsze w "rejonie Europy Środkowej".
    Dnia 2023-04-17 o godz. 10:45 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-17 o godz. 09:16 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-17 o godz. 08:36 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Dnia 2023-04-16 o godz. 22:04 sandman76 napisał(a):
    > > > > Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
    > > > > > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
    > > > >
    > > > > Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
    > > > > Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
    > > > > Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.
    > > > >
    > > > > Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
    > > > > cytując:
    > > > >
    > > > > "JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
    > > > > ha ha ha
    > > >
    > > > ha ha ha , to tyko ja tu mam podstawę się uśmiać.
    > > > mieliście nadzieję, że ten "związany ze spółdzielnią" Malina coś jednak wie i ktoś rozpocznie rajd na kwitach. Długo się wtedy łudziliście, że pozdejmują was z haków - ale szczerze, długo? :)))
    > > > Zapewne ta niezrealizowana nadzieja (na bazie mojego wpisu) tak wam pod skórę zaszła, ze do teraz jaracie się tym wątkiem.
    > > >
    > > > Zapomnieliście, czy nie chcecie zauważyć, że następnym wpisem nieco niżej już zacząłem z was robić sobie jajka.
    > > > Przypominam wam zapakowani w kwity to zdanie:
    > > >
    > > > ".....Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !...."
    > > > Polegacie na szklanej kuli, to dlatego macie gruby minus w inwestycji ha ha ha ha ha !!! Po karty tarota też sięgasz sandokan-65% gdy stawisz te swoje "koszyczki" ?
    > > > ha ha ha ha ha !!!
    > >
    > > ciapoliniak-50%
    > > to ja cię od kilku lat robię tu regularnie w konia. Jeżeli tego nie zauważyłeś, to ci to oznajmiam
    > > hahaha - chociaż w sumie jest to nawet zabawne.
    > >
    > > nikt tu nie wiązał z twoimi wpisami żadnej nadziei - skąd w twojej małej główce mogła w ogóle zakwitnąć taka myśl? To z niewyspania? Te twoje tłumaczenia są już tak koślawe, że chyba sam nie wierzysz w to co piszesz
    > >
    > > buhahaha
    >
    > W konia to cię regularnie zrobiła Bydgoszcz o czym co od lat piszę, że tak skończysz.
    > I określ się w końcu ze swoimi kompanami na forum: jestem -50% w plecy na podstawie wpisu, czy nikt nie ufa moim wpisom :)
    > Należę do spółdzielni, która steruje kursem, czy jest utopionym z jakiejś tam łomzy?
    > Zajrzyj też do słownika, co to jest "ironia" ( moja do was ) bo wygląda na to, że masz problem z terminem :)
    >
    > Póki co czekaj na gruszki na wierzbie, podobno w Bydgoszczy będą pierwsze w "rejonie Europy Środkowej".

mnie nie interesuje kim jesteś.
    To nie ma znaczenia - a jeżeli inni ci coś przypisuję to nie pytaj się o to mnie, tylko adwersarzy. Jeżdzą po tobie, plują, a ty piszesz że deszcz pada - ale to zostawiam wam. To nie moje klimaty i nie mój poziom.

Po drugie: jeżeli ktoś ma się określić to ty ciapoliniaku-50%. Z jednej strony sam używasz takiej miary "wtopy" wobec innych, ale jak masz wykazane że sam stosując tę samą miarę jesteś -50% to zarzakasz się, że to było takie male kłamstewko. Z drugiej strony, jeżeli ja czy inni piszemy że w innych wątkach przyznajesz się ze kłamiesz ( jeden nawet z moim poprzedzającym wpisem poskamlałeś do moderatora i skasowanie, ale w internecie nic nie ginie hihihi ), to ty piszesz, że nigdzie nie pisałeś że kłamiesz.

To wszystko to nawret nie sią manipulacje, bo manipulować to trzeba umieć ofermo. Ale dla mnie i w zasadzie dla większości tutejszego forum to twoje gubienie się we własnych wymiocinach jest nawet zabawne. A punktowanie cię jest nawet satysfakcjonujące,

Więc może tak jest, z może nie - że nikt z nas nie ma żadnych akcji, tak samo jak ty ich nie masz. A może jest odwrotnie?

hahha....Myśl ciapoliniaku-50%...MYŚL! :)

skończyłeś marnie, a to jeszcze nie koniec.

Ten wątek zapowiada się że będzie jeszcze dłuuuugo kontynuowany.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [71.6.197.*]
    A ty koszyczkowy marzycielu jesteś na tyle zubożały, że nie czytasz ze zrozumieniem i za ciężko łączyć sens, co :)
    W poniższym tytułowego wpisie wyraźnie brzmiało, że kręcę was złudną nadzieją, ale ty musisz się dowartościować :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-nastapi-szarpniecie,50511527.html

Ile to lat przeleciało, od czasu twojego brylowania na forum w temacie, że masz niezwykłą perełkę w portfelu i co ?? Każdy zjazd, który cię kompromitował ratowałeś wizerunkowo równie skompromitowanymi "koszyczkami" ha ha ha.
    A teraz bredzisz ściemniał, że sprzedałeś po 70. Kołysać to se możesz, ale nie mnie. Siedzisz tu przykuty do tych akcji non stop jak pies łańcuchem do kamienia licząc na cudowne niespodziewane podbicie. No cóż rozumiem cię, ulica szukająca "łatwego grosz bez roboty" tak ma. Cha cha cha !!!!

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.

kolejny poniedziałek i znów nietrafiona prognoza z 32 gr...

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=12936181&strona=1
    wczoraj poniedziałek, dziś wtorek...
    i NIC :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [212.8.253.*]
    Dnia 2023-04-18 o godz. 20:33 sandman76 napisał(a):
    > wczoraj poniedziałek, dziś wtorek...
    > i NIC :)

zgadza się, zgadza. Nic szczególnie z tej listy :)

https://www.wnp.pl/chemia/polska-firma-chemiczna-chce-byc-warta-1-miliard-dolarow,418586.html 

Na razie obowiązują (podobno tak było) połechtane uszy akcjonariuszy na walnym :)

Dnia 2023-04-18 o godz. 20:40 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-18 o godz. 20:33 sandman76 napisał(a):
    > > wczoraj poniedziałek, dziś wtorek...
    > > i NIC :)
    >
    > zgadza się, zgadza. Nic szczególnie z tej listy :)
    >
    >https://www.wnp.pl/chemia/polska-firma-chemiczna-chce-byc-warta-1-miliard-dolarow,418586.html
    >
    > Na razie obowiązują (podobno tak było) połechtane uszy akcjonariuszy na walnym :)
    >

tutaj strata na twoim koncie się powiększa....TSG jeszcze ją potęguje.

eeech...

to pod to wchodziłeś tak wysoko?

https://www.pb.pl/boruta-zachem-ubarwi-gielde-aim-764794

jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [138.199.22.*]
    Dnia 2023-04-27 o godz. 22:14 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
    >
    > jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).
    >

podobnie jak "schłodzenie RSI"
    Dnia 2023-04-28 o godz. 08:19 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-27 o godz. 22:14 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
    > >
    > > jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).
    > >
    >
    > podobnie jak "schłodzenie RSI"

chlodzenie RSI mój drogi ciapoliniaku-50% następowało ZAWSZE kolejnego dnia w odniesieniu do tego kiedy to pisałem :)

A co do twoich wróżb na stróżówce w nocy to widzimy jakie są hihih..

jak tam z szarpnięciem? mocno poobijany jesteś?
    Dnia 2023-04-28 o godz. 09:47 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-28 o godz. 08:19 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-27 o godz. 22:14 sandman76 napisał(a):
    > > > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > > > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
    > > >
    > > > jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).
    > > >
    > >
    > > podobnie jak "schłodzenie RSI"
    >
    > chlodzenie RSI mój drogi ciapoliniaku-50% następowało ZAWSZE kolejnego dnia w odniesieniu do tego kiedy to pisałem :)
    >
    > A co do twoich wróżb na stróżówce w nocy to widzimy jakie są hihih..
    >
    > jak tam z szarpnięciem? mocno poobijany jesteś?

Usilnie pomijasz i nie odnosisz się się do niewygodnego dla ciebie wpisu o mojej "szklanej kuli" :) Nie pasuje ci, co?
    Jest nieco niżej niż tytułowy o "szarpnięciu" :) Wychodzi na to, że wierzysz we wróżby oparte na szklanej kuli a nie chciałbyś takiego wizerunku nosić na sobie, ale niestety nosisz w konsekwencji :) Tak tak, uwierzyłeś "szklanej kuli".

Co do RSI, chcesz wybrnąć bidulku ale jesteś bezsilny w argumentach, niestety. Ogląd w szerszej perspektywie cię obnaża, bo ile to już miesięcy chłodzi się ten RSI, skoro kurs podąża niżej i jest na dnie - oblicz procent spadku od twojej "chłodzonej "predykcji" w miesiącach. To najdłuższa zima nowoczesnego rynku orzeczona przez sandonkan-65% :) :) :)

Dnia 2023-04-28 o godz. 10:17 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-28 o godz. 09:47 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-28 o godz. 08:19 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > Dnia 2023-04-27 o godz. 22:14 sandman76 napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > > > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > > > > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
    > > > >
    > > > > jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).
    > > > >
    > > >
    > > > podobnie jak "schłodzenie RSI"
    > >
    > > chlodzenie RSI mój drogi ciapoliniaku-50% następowało ZAWSZE kolejnego dnia w odniesieniu do tego kiedy to pisałem :)
    > >
    > > A co do twoich wróżb na stróżówce w nocy to widzimy jakie są hihih..
    > >
    > > jak tam z szarpnięciem? mocno poobijany jesteś?
    >
    > Usilnie pomijasz i nie odnosisz się się do niewygodnego dla ciebie wpisu o mojej "szklanej kuli" :) Nie pasuje ci, co?
    > Jest nieco niżej niż tytułowy o "szarpnięciu" :) Wychodzi na to, że wierzysz we wróżby oparte na szklanej kuli a nie chciałbyś takiego wizerunku nosić na sobie, ale niestety nosisz w konsekwencji :) Tak tak, uwierzyłeś "szklanej kuli".
    >
    > Co do RSI, chcesz wybrnąć bidulku ale jesteś bezsilny w argumentach, niestety. Ogląd w szerszej perspektywie cię obnaża, bo ile to już miesięcy chłodzi się ten RSI, skoro kurs podąża niżej i jest na dnie - oblicz procent spadku od twojej "chłodzonej "predykcji" w miesiącach. To najdłuższa zima nowoczesnego rynku orzeczona przez sandonkan-65% :) :) :)
    >

bidoku ciapoliniaku -50%
    ja nie muszę się nikomu tlumaczyć. To ty tworzysz mnóstwo wątków - czyżbyś wstydził się tego, co napisałeś?
    Na to wygląda hihihi, ale to już twoj problem. Napisałes tego tyle, ze jest się do czego odnosić. A że lubisz jak ludzie na ciebie plują a ty udajee deszcz pada, to już świadczy tylko o tobie :)

A jakas szklana kula? a co to w ogóle jest? hahaha Jakieś inwestorskie medium buhahahah ?

co do mojego RSI to DOSKONALE wiesz, że mialem wtedy rację. Tak samo, jak wtedy gdy była między nami batalia co do zachowania się szerokiego rynku ( o zaoraniu cię na ALLEGRO i CDPR nawet nie bede wspominał, gdy ja robiłem pozycje krotkie podczas gdy ty kupowaleś na górce hhihi).
    Jak będziesz bardzo chciał to moge wstawić te wątki i każdy sobie oceni, które predykcje z jesieni nastąpiły, które nie.

Próbujesz się tłumaczyć, wijesz się jak larwa która zaraz będzie nadziana na hak, ale to i tak ci nic nie da, bo twój los jest już przypieczętowany.
    Inwestor z ciebie żaden. Bajkopisarz również, choć bardzo się starasz.

co z lizaniem wajchy o średnicy 30gr w jakiś poniedziałek ? ile to już PONIEDZIAŁKÓW minęło ciapoliniaku-50%?
    Na TSG zawisłeś mocno jak widzę....hak uwiera, straty jak widzę bolą..., to dajesz upust na forum. Słabe catharsis ciapoliniaku.

Ten wątek jeszcze długo będzie żył twoja nieudolnością.
    Uwierzyłeś szklanej "kuli":

"Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !"
    Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2021-10-25 20:59

Wyjaśniam, że termin "szklana kula" lub "wróżenie z fusów" to synonim zapowiedzi wziętej z powietrza, niewiarygodnej.
    I pomyśleć, że RSI przy uwierzeniu zapowiedzi opartej na szklanej kuli co do kursu, dodatkowo RSI schładza się już kilka miesięcy. Taktyka nie do powtórzenia :)))))))
    Kurs nie odbija, bo wskaźnik RSI jeszcze nie ostygł - schładza się któryś miesiąc z rzędu, ha ha ha ha !!!

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~MasterOfPuppets [46.204.64.*]
    Bredzisz ciapoliniak. Sandman cie zaorał i to nie raz. Widać jak cię to boli hehe. Ale wracając do tego wpisu, napisz do Pawilkowskiego że zrobil ci czapę i że nie umiesz z tym żyć i spamujesz na jakimś forum hehrhee. Może jak mu pokażesz jaka masz stratę to się nad tobą zlituje i zatrudni przy jakiś szamponach buhahah

Ale najpierw schudnij, bo aparycja do bani hahaha
    Dnia 2023-04-28 o godz. 11:31 ~InżynierMaliniak napisał(a):

> I pomyśleć, że RSI przy uwierzeniu zapowiedzi opartej na szklanej kuli co do kursu, dodatkowo RSI schładza się już kilka miesięcy. Taktyka nie do powtórzenia :)))))))
    > Kurs nie odbija, bo wskaźnik RSI jeszcze nie ostygł - schładza się któryś miesiąc z rzędu, ha ha ha ha !!!
    >
    RSI schładza się od miesięcy? kto ci naopowiadał takich bzdur?
    może ty masz na mysli interwał miesięczny buhahahahaha

cały ciapoliniak-50%. strata za stratą.

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [45.14.71.*]
    Dnia 2023-05-03 o godz. 12:36 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2023-04-28 o godz. 11:31 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    >
    > > I pomyśleć, że RSI przy uwierzeniu zapowiedzi opartej na szklanej kuli co do kursu, dodatkowo RSI schładza się już kilka miesięcy. Taktyka nie do powtórzenia :)))))))
    > > Kurs nie odbija, bo wskaźnik RSI jeszcze nie ostygł - schładza się któryś miesiąc z rzędu, ha ha ha ha !!!
    > >
    > RSI schładza się od miesięcy? kto ci naopowiadał takich bzdur?
    > może ty masz na mysli interwał miesięczny buhahahahaha
    >
    > cały ciapoliniak-50%. strata za stratą.
    >

Bzdury? To opiszę kolejno :)
    Przy pewnym poziomie ceny stwierdziłeś, że kurs cofnie, bo RSI musi się schłodzić ( tak czy nie ? )

Od czasu owego stwierdzenia przy cenie coś w okolicach 0,50... zdaje się i '"przegrzanego RSI" kurs faktycznie w krótkim czasie cofnął - domniemam, że za sprawą wskaźnika RSI ( tak czy nie ? )

Kurs cofnął i...cofnięcie od rzeczonego poziomu i podąża uparcie w dół już dobre kilka miesięcy a konsekwentnie rozumując odbywa się jednocześnie "schładzanie RSI" ( tak czy nie ? )

Od tej "znamiennej" ( ha ha ha ) zapowiedzi, RSI miał aż nadto czasu, by się schłodzić, kurs nieco opaść, by ruszyć ponownie ( na chłodno :) ku górze ( tak czy nie ?)

Ruszył po miesiącach ?

Czyżby najdłuższe schładzanie RSI w historii AT?
    hihihihi

Dnia 2023-05-03 o godz. 19:07 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2023-05-03 o godz. 12:36 sandman76 napisał(a):
    > > Dnia 2023-04-28 o godz. 11:31 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > >
    > > > I pomyśleć, że RSI przy uwierzeniu zapowiedzi opartej na szklanej kuli co do kursu, dodatkowo RSI schładza się już kilka miesięcy. Taktyka nie do powtórzenia :)))))))
    > > > Kurs nie odbija, bo wskaźnik RSI jeszcze nie ostygł - schładza się któryś miesiąc z rzędu, ha ha ha ha !!!
    > > >
    > > RSI schładza się od miesięcy? kto ci naopowiadał takich bzdur?
    > > może ty masz na mysli interwał miesięczny buhahahahaha
    > >
    > > cały ciapoliniak-50%. strata za stratą.
    > >
    >
    > Bzdury? To opiszę kolejno :)
    > Przy pewnym poziomie ceny stwierdziłeś, że kurs cofnie, bo RSI musi się schłodzić ( tak czy nie ? )
    >
    > Od czasu owego stwierdzenia przy cenie coś w okolicach 0,50... zdaje się i '"przegrzanego RSI" kurs faktycznie w krótkim czasie cofnął - domniemam, że za sprawą wskaźnika RSI ( tak czy nie ? )
    >
    > Kurs cofnął i...cofnięcie od rzeczonego poziomu i podąża uparcie w dół już dobre kilka miesięcy a konsekwentnie rozumując odbywa się jednocześnie "schładzanie RSI" ( tak czy nie ? )
    >
    > Od tej "znamiennej" ( ha ha ha ) zapowiedzi, RSI miał aż nadto czasu, by się schłodzić, kurs nieco opaść, by ruszyć ponownie ( na chłodno :) ku górze ( tak czy nie ?)
    >
    > Ruszył po miesiącach ?
    >
    > Czyżby najdłuższe schładzanie RSI w historii AT?
    > hihihihi
    >

ciapoliniak-50%, nie masz pojęcia o czym piszesz. Ja pisąłem o chłodzeniu RSI W DANYM MOMENCIE ( trafione w 100% ), a nie w odniesieniu do długiego zakresu interwału. Kto ci naopowiadał że RSI chłodzi się latami???? SZKLANA KULA hahah ?

Wszystko zależy od interwału - popatrz sobie na wpisy i zobacz o jakim jak interwale pisałem, oczywiście mając rację, gdy pisaem, że kurs na drugi dzień będzie spadał ( zgadnij dlaczego hihihi ).

To nigdy nie jest tak że RSI nawet w trendzie spadkowym nie ma swoich podbić w jedną bądź druga stronę, bo do odczytania zależności między kursem a RSI używa się jeszcze choćby dywergencji - czy tak jak ja - średnich kroczących ( więcej piszę na disco - wejdź na MDG, na Columbus, ONDE, Izostal, czy OML - zapytaj o moje predykcje i gdzie jest kurs teraz a kiedy pisałem - tam jest wiele osob z disco na których jestem - tutaj jest za duży syf, ale dla zabawy można coś popisać ) Jeżeli ty posiłkując się AT używasz tylko RSI to nie dziwię się że ciągle tracisz ( na TSG juz ładnie na minusie jesteś, mimo że RSI jest wychłodzoine hehehe - ewidentnie nie bierzesz pod uwagę ani AT, ani AF )

Poza tym w momencie gdy kurs spadał z wysokiego RSI potem konsolidował w nższych wartościach - myślisz że dlaczego potem były odbicia ( nota bene na któch tez można buło zarobić ), co?

ja mam dla ciebie radę. Nie komentuj rzeczy o których nie masz pojęcia. Zajmij się lepiej inwestowaniem na podstawie szklanej kuli, tworzeniem tysięcy wątków bez sensu, lizaniem wajchy o średnicy 32 gr oraz wróżeniem poniedziałków ( zresztą wtorków i środy też ). Stracisz jeszcze trochę kasy, powisisz na kilku hakach o których tu nam pięknie piszesz i może coś ci do makówki wejdzie.
    A wskaźniki analizy technicznej zostaw mądrzejszym od ciebie. O tym, że o AT pojęcia zielonego nie masz udowodniłeś juz dawno.

gdybym nie zarabiał, nie używałbym AT. Wolę to niż szklanej kuli. Najważeniejsze że nie masz pojęcia czy i ile akcji posiada każdy z nas. Nie masz tez pojęcia czy ktoś kupuje czy nie. Niech zostanie tak, że stan posiadania czy wynik na portfelu...na podstawie daty wpisu na forum
    huehuehue

"coś czuję" że ten wątek jeszcze będzie długo eksploatowany

dobranoc :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [212.102.51.*]
    Dużo tekstu, sensu i logiki niewiele i konsekwencji także ( jak to w AT )
    Otóż, nie ważne są delikatne zmiany czy "pojedyncze pipsy" w tzw. międzyczasie, chociaż byłyby ci na rękę jakieś tam cząstkowe ruchy i drgnięcia kursu w zgodzie ze wskaźnikami. Interwał też jest bez znaczenia w tym przypadku. Rozpatrując cenę od momentu początku schładzania się RSI i dzisiejszą, widać jasno, że jest grubo niżej. To wystarczy za cały komentarz co do czasu trwania schładzania się wskaźnika RSI.

Gdy się pisze, że RSI musi się schłodzić, a cena przy tym spadać, to rozumie się przez to, że nie trwa to miesiącami i po pewnym czasie mamy do czynienia z ruchem odwrotnym. Nic takiego nie zaszło w rozpatrywanym okresie a ciągnie się to że ho ho !!
    O interwale tygodniowym nie ma co pisać, bo nie od takiego się zaczęło.
    Dnia 2023-05-04 o godz. 17:25 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dużo tekstu, sensu i logiki niewiele i konsekwencji także ( jak to w AT )
    > Otóż, nie ważne są delikatne zmiany czy "pojedyncze pipsy" w tzw. międzyczasie, chociaż byłyby ci na rękę jakieś tam cząstkowe ruchy i drgnięcia kursu w zgodzie ze wskaźnikami. Interwał też jest bez znaczenia w tym przypadku. Rozpatrując cenę od momentu początku schładzania się RSI i dzisiejszą, widać jasno, że jest grubo niżej. To wystarczy za cały komentarz co do czasu trwania schładzania się wskaźnika RSI.
    >
    > Gdy się pisze, że RSI musi się schłodzić, a cena przy tym spadać, to rozumie się przez to, że nie trwa to miesiącami i po pewnym czasie mamy do czynienia z ruchem odwrotnym. Nic takiego nie zaszło w rozpatrywanym okresie a ciągnie się to że ho ho !!
    > O interwale tygodniowym nie ma co pisać, bo nie od takiego się zaczęło.

no i właśnie tutaj widać jaką bzdurę napisałeś.
    Pogadaj z Mietkiem Siudkiem to ci wytłumaczy skoro nie rozumiesz tego co ja napisałem.

ale wytłumaczę ci najprościej jak to możliwe:
    w momencie chłodzenia RSI nie grasz na dołek, tylko grasz na szczyt. Jeżeli inicjujesz ruch, to z samego wysokiego RSI nie jesteś w stanie określić do jakiego poziomu spadnie, bo tu jest zależność zarówno dywergencji jak i ustawień średnich i dopiero ten obraz ( plus wsparcia i opory, ale to wiem że ci się myli do tej pory ) daje obraz tego, kiedy spadek ( w zależności od interwału oczywiście ) może się zakończyć albo zacząć konsolidować, żeby np na drugim koncie grać na szczyty i dna :)
    Uczepiłeś się tego RSI jak rzep psiego ogona a ja wyraźnie wskazałem ( 2x - i 2x 100% skutecność) kiedy kurs będzie spadał.

Widać że obok AT to ty nawet nie stałeś.

Lepiej wróć do szklanej kuli, choć wiem, że tobie i to nie pomoże gdy hak uwiera na twoich strzałach.

Potraktuj ten wpis jako wiedzę od kogoś kto się na tym zna. Ale nie wchodź w polemikę, bo wiedzy ci brak EWIDENTNIE.
    Dlatego tracisz :)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~piwi1 [77.255.188.*]
    Panowie Maliniak i Sandman:
    Wymieńcie się mailami i dyskutujcie sobie do us..ranej śmierci na jakiekolwiek tematy.
    To już jest nudne.

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-05-04 o godz. 22:51 ~piwi1 napisał(a):
    > Panowie Maliniak i Sandman:
    > Wymieńcie się mailami i dyskutujcie sobie do us..ranej śmierci na jakiekolwiek tematy.
    > To już jest nudne.
    >

Powiem więcej - wygląda jak zabawa w "dobrego i złego policjanta".

Było na samym początku nawet ciekawie. Potem już tylko zabawnie. A teraz to faktycznie już nudno.
    Dnia 2023-05-04 o godz. 23:08 ~Muminek napisał(a):
    > Dnia 2023-05-04 o godz. 22:51 ~piwi1 napisał(a):
    > > Panowie Maliniak i Sandman:
    > > Wymieńcie się mailami i dyskutujcie sobie do us..ranej śmierci na jakiekolwiek tematy.
    > > To już jest nudne.
    > >
    >
    > Powiem więcej - wygląda jak zabawa w "dobrego i złego policjanta".
    >
    > Było na samym początku nawet ciekawie. Potem już tylko zabawnie. A teraz to faktycznie już nudno.

drogi kolego,
    zauważ, że dyskutujemy w jednym mailu - nie mam w zwyczaju tworzyć tysiąca innych. Masz mnóstwo wątków które możesz podbijać, aktywnie w nich uczestniczyć itd. Ale chyba skoto rozmowa toczy się w jednym to nie jest spam, co?

Zawsze możesz go omijać, jeżeli Ci nie pasuje
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~piwi1 [77.255.188.*]
    To wątek ogólnodostępny więc nie powinien być korespondencją dwóch osób.
    Do takiej służą maile ,telefony i inne dostępne komunikatory.
    Dnia 2023-05-05 o godz. 15:07 ~piwi1 napisał(a):
    > To wątek ogólnodostępny więc nie powinien być korespondencją dwóch osób.
    > Do takiej służą maile ,telefony i inne dostępne komunikatory.

forum to forum. Jak widzisz temat odnosi się ostatnio do AT, więc jak najbardziej spełnia założenia forum inwestycyjnego. Jeżeli temat Cię nie interesuje, to po prostu go ignoruj. Jak widzisz nie tworzę innych wątków, a ten akurat idealnie się nadaje do dyskusji. Nie musisz brać w niej udziału.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.252.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)

strata rośnie?
    -46% to jeszcze nie ma tragedii, co?
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Luigi [5.173.85.*]
    maliniak ile wtopiłes 4 lata temu xDD. Odpowiesz czy brak odwagi?
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Luigi [5.173.85.*]
    Hłe hłe hłe
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InzynierMaliniak [198.148.89.*]
    Tu masz wyjaśnienie co oznaczał tytułowy wpis i od jak dawna nabijam się z ciebie i tobie podobnych:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-nastapi-szarpniecie,50511527.html

ha ha ha ha !!!

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Bolek [89.187.246.*]
    Faktycznie w 2021 maliniak już tu się kisił
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Tom [188.146.90.*]
    Tak, kisił później zwariował i do dzisiaj lekarze psychiatrzy „rozkładają ręce” zresztą widać to po frustrujących wpisach…
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Luigi [5.173.38.*]
    To kiedy to szarpnięcie. Hłe hłe hłe
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [104.192.169.*]
    Dnia 2024-07-29 o godz. 08:00 ~Luigi napisał(a):
    > To kiedy to szarpnięcie. Hłe hłe hłe

jak zajaśnieje szklana kula :) :) :)

Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Tomek [147.161.248.*]
    Maliniak,
    kiedy ty naganiaczu w końcu odpuścisz...

• Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Bolek [87.207.240.*]
    maliniak szarpie kurkumadze
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Marcin [147.161.248.*]
    Maliniak,

i jak tam szarpnęło coś ciebie czy dalej jesteś sam jak palec....
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~krecik [79.127.154.*]
    trzymam za słowo !
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.89.*]
    Dnia 2025-08-13 o godz. 14:15 ~krecik napisał(a):
    > trzymam za słowo !

nie wiem skąd żeś się tu wziął, ale czytać uważnie to nie lubisz:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-nastapi-szarpniecie,59944629.html
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Megan [84.40.219.*]
    "Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać."

To też fajnie się zestarzało
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-09-17 o godz. 09:29 ~Megan napisał(a):
    > "Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
    > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać."
    > >
    > > To też fajnie się zestarzało

Czytaj uważnie całość, wtedy zrozumiesz kontekst i zrozumiesz że zostałeś bez argumentów.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jutro-nastapi-szarpniecie,59944629.html
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Luigi [37.31.44.*]
    Jeden z moich ulubionych postów tego desperata xDD. Pięknie go rzeczywistość sprostowała. Myślał że giełda to łatwa kasa bez roboty xDD
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.197.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Jaminadze [31.0.78.*]
    Na tej spółce jutro na zawsze pozostanie jutrem .
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Marcin [77.222.255.*]
    Oto cała prawda o Maliniaku, Jaminadze etc.
    Jak prezes kazał to naganiali na wzrosty,
    jak zmoczyli to teraz na spadki.
    Patologia na tej giełdzie.
  • Re: Jutro nastąpi szarpnięcie Autor: ~Bulbozaur [37.248.216.*]
    Szarpnięcie druta nastąpi jak wyłożysz 300 zł za usługe
[x]
HUBTECH -1,09% 0,27 2025-10-23 12:08:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.