Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: -22,92%

Re: Jutro nastąpi szarpnięcie

Dnia 2023-04-28 o godz. 10:17 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2023-04-28 o godz. 09:47 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2023-04-28 o godz. 08:19 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> > > Dnia 2023-04-27 o godz. 22:14 sandman76 napisał(a):
> > > > Dnia 2021-10-25 o godz. 18:04 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> > > > > Kurs zdecydowanie w górę i będzie konkret.
> > > > > Kto się rano zapakuje w kwit, będzie zarobiony, kto zapakowany może dobrać.
> > > >
> > > > jak widać "jutro" to pojęcie względne ( przynajmniej dla niektórych ).
> > > >
> > >
> > > podobnie jak "schłodzenie RSI"
> >
> > chlodzenie RSI mój drogi ciapoliniaku-50% następowało ZAWSZE kolejnego dnia w odniesieniu do tego kiedy to pisałem :)
> >
> > A co do twoich wróżb na stróżówce w nocy to widzimy jakie są hihih..
> >
> > jak tam z szarpnięciem? mocno poobijany jesteś?
>
> Usilnie pomijasz i nie odnosisz się się do niewygodnego dla ciebie wpisu o mojej "szklanej kuli" :) Nie pasuje ci, co?
> Jest nieco niżej niż tytułowy o "szarpnięciu" :) Wychodzi na to, że wierzysz we wróżby oparte na szklanej kuli a nie chciałbyś takiego wizerunku nosić na sobie, ale niestety nosisz w konsekwencji :) Tak tak, uwierzyłeś "szklanej kuli".
>
> Co do RSI, chcesz wybrnąć bidulku ale jesteś bezsilny w argumentach, niestety. Ogląd w szerszej perspektywie cię obnaża, bo ile to już miesięcy chłodzi się ten RSI, skoro kurs podąża niżej i jest na dnie - oblicz procent spadku od twojej "chłodzonej "predykcji" w miesiącach. To najdłuższa zima nowoczesnego rynku orzeczona przez sandonkan-65% :) :) :)
>

bidoku ciapoliniaku -50%
ja nie muszę się nikomu tlumaczyć. To ty tworzysz mnóstwo wątków - czyżbyś wstydził się tego, co napisałeś?
Na to wygląda hihihi, ale to już twoj problem. Napisałes tego tyle, ze jest się do czego odnosić. A że lubisz jak ludzie na ciebie plują a ty udajee deszcz pada, to już świadczy tylko o tobie :)

A jakas szklana kula? a co to w ogóle jest? hahaha Jakieś inwestorskie medium buhahahah ?

co do mojego RSI to DOSKONALE wiesz, że mialem wtedy rację. Tak samo, jak wtedy gdy była między nami batalia co do zachowania się szerokiego rynku ( o zaoraniu cię na ALLEGRO i CDPR nawet nie bede wspominał, gdy ja robiłem pozycje krotkie podczas gdy ty kupowaleś na górce hhihi).
Jak będziesz bardzo chciał to moge wstawić te wątki i każdy sobie oceni, które predykcje z jesieni nastąpiły, które nie.

Próbujesz się tłumaczyć, wijesz się jak larwa która zaraz będzie nadziana na hak, ale to i tak ci nic nie da, bo twój los jest już przypieczętowany.
Inwestor z ciebie żaden. Bajkopisarz również, choć bardzo się starasz.

co z lizaniem wajchy o średnicy 30gr w jakiś poniedziałek ? ile to już PONIEDZIAŁKÓW minęło ciapoliniaku-50%?
Na TSG zawisłeś mocno jak widzę....hak uwiera, straty jak widzę bolą..., to dajesz upust na forum. Słabe catharsis ciapoliniaku.

Ten wątek jeszcze długo będzie żył twoja nieudolnością.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH -0,37% 0,27 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.