Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: -23,65%

Re: Jutro nastąpi szarpnięcie

Dnia 2023-05-03 o godz. 19:07 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2023-05-03 o godz. 12:36 sandman76 napisał(a):
> > Dnia 2023-04-28 o godz. 11:31 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> >
> > > I pomyśleć, że RSI przy uwierzeniu zapowiedzi opartej na szklanej kuli co do kursu, dodatkowo RSI schładza się już kilka miesięcy. Taktyka nie do powtórzenia :)))))))
> > > Kurs nie odbija, bo wskaźnik RSI jeszcze nie ostygł - schładza się któryś miesiąc z rzędu, ha ha ha ha !!!
> > >
> > RSI schładza się od miesięcy? kto ci naopowiadał takich bzdur?
> > może ty masz na mysli interwał miesięczny buhahahahaha
> >
> > cały ciapoliniak-50%. strata za stratą.
> >
>
> Bzdury? To opiszę kolejno :)
> Przy pewnym poziomie ceny stwierdziłeś, że kurs cofnie, bo RSI musi się schłodzić ( tak czy nie ? )
>
> Od czasu owego stwierdzenia przy cenie coś w okolicach 0,50... zdaje się i '"przegrzanego RSI" kurs faktycznie w krótkim czasie cofnął - domniemam, że za sprawą wskaźnika RSI ( tak czy nie ? )
>
> Kurs cofnął i...cofnięcie od rzeczonego poziomu i podąża uparcie w dół już dobre kilka miesięcy a konsekwentnie rozumując odbywa się jednocześnie "schładzanie RSI" ( tak czy nie ? )
>
> Od tej "znamiennej" ( ha ha ha ) zapowiedzi, RSI miał aż nadto czasu, by się schłodzić, kurs nieco opaść, by ruszyć ponownie ( na chłodno :) ku górze ( tak czy nie ?)
>
> Ruszył po miesiącach ?
>
> Czyżby najdłuższe schładzanie RSI w historii AT?
> hihihihi
>

ciapoliniak-50%, nie masz pojęcia o czym piszesz. Ja pisąłem o chłodzeniu RSI W DANYM MOMENCIE ( trafione w 100% ), a nie w odniesieniu do długiego zakresu interwału. Kto ci naopowiadał że RSI chłodzi się latami???? SZKLANA KULA hahah ?

Wszystko zależy od interwału - popatrz sobie na wpisy i zobacz o jakim jak interwale pisałem, oczywiście mając rację, gdy pisaem, że kurs na drugi dzień będzie spadał ( zgadnij dlaczego hihihi ).

To nigdy nie jest tak że RSI nawet w trendzie spadkowym nie ma swoich podbić w jedną bądź druga stronę, bo do odczytania zależności między kursem a RSI używa się jeszcze choćby dywergencji - czy tak jak ja - średnich kroczących ( więcej piszę na disco - wejdź na MDG, na Columbus, ONDE, Izostal, czy OML - zapytaj o moje predykcje i gdzie jest kurs teraz a kiedy pisałem - tam jest wiele osob z disco na których jestem - tutaj jest za duży syf, ale dla zabawy można coś popisać ) Jeżeli ty posiłkując się AT używasz tylko RSI to nie dziwię się że ciągle tracisz ( na TSG juz ładnie na minusie jesteś, mimo że RSI jest wychłodzoine hehehe - ewidentnie nie bierzesz pod uwagę ani AT, ani AF )

Poza tym w momencie gdy kurs spadał z wysokiego RSI potem konsolidował w nższych wartościach - myślisz że dlaczego potem były odbicia ( nota bene na któch tez można buło zarobić ), co?

ja mam dla ciebie radę. Nie komentuj rzeczy o których nie masz pojęcia. Zajmij się lepiej inwestowaniem na podstawie szklanej kuli, tworzeniem tysięcy wątków bez sensu, lizaniem wajchy o średnicy 32 gr oraz wróżeniem poniedziałków ( zresztą wtorków i środy też ). Stracisz jeszcze trochę kasy, powisisz na kilku hakach o których tu nam pięknie piszesz i może coś ci do makówki wejdzie.
A wskaźniki analizy technicznej zostaw mądrzejszym od ciebie. O tym, że o AT pojęcia zielonego nie masz udowodniłeś juz dawno.

gdybym nie zarabiał, nie używałbym AT. Wolę to niż szklanej kuli. Najważeniejsze że nie masz pojęcia czy i ile akcji posiada każdy z nas. Nie masz tez pojęcia czy ktoś kupuje czy nie. Niech zostanie tak, że stan posiadania czy wynik na portfelu...na podstawie daty wpisu na forum
huehuehue

"coś czuję" że ten wątek jeszcze będzie długo eksploatowany

dobranoc :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH -1,47% 0,27 2025-10-24 15:57:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.