Dnia 2023-04-17 o godz. 09:16 sandman76 napisał(a):
> Dnia 2023-04-17 o godz. 08:36 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> > Dnia 2023-04-16 o godz. 22:04 sandman76 napisał(a):
> > > Dnia 2023-04-16 o godz. 19:18 ~Elo napisał(a):
> > > > A sa tu tez tacy co maja +100%, a malinoski wspolpracuje wiadomo z kim
> > >
> > > Panowie, ciapoliniak-50% tu będzie, my tu będziemy i wielu innych także.
> > > Ale na przykładzie tego wątku który utworzył ciaopliniak-50% widac, że jego wpisów, bez względu na to o czym traktują - nie ma co brać pod uwagę. Co najwyżej jako studnia do której można pluć bez konsekwencji, dla zabawy.
> > > Facet już dawno stracił tu jakiekolwiek poczucie wartości, a gdy jakis wątek, który sam utworzył m nie pasuje, to albo robi na siebie samopodpi...er.dolkę do moderatora, albo pisze, że cokolwiek tu pisze jest kłamstwem, bo oczywiście robi zupełnie odwrotnie. On im więcej ma strat tym bardziej błądzi w wątkach, których krocie natworzył.
> > >
> > > Jeżeli Wam chce się to analizować, to współczuję straty czasu na głupoty.
> > > cytując:
> > >
> > > "JUTRO NASTĄPI SZARPNIĘCIE"
> > > ha ha ha
> >
> > ha ha ha , to tyko ja tu mam podstawę się uśmiać.
> > mieliście nadzieję, że ten "związany ze spółdzielnią" Malina coś jednak wie i ktoś rozpocznie rajd na kwitach. Długo się wtedy łudziliście, że pozdejmują was z haków - ale szczerze, długo? :)))
> > Zapewne ta niezrealizowana nadzieja (na bazie mojego wpisu) tak wam pod skórę zaszła, ze do teraz jaracie się tym wątkiem.
> >
> > Zapomnieliście, czy nie chcecie zauważyć, że następnym wpisem nieco niżej już zacząłem z was robić sobie jajka.
> > Przypominam wam zapakowani w kwity to zdanie:
> >
> > ".....Mam taką kulę i dzisiaj błyszczy jak nigdy dotąd na tej spółce, coś będzie !...."
> > Polegacie na szklanej kuli, to dlatego macie gruby minus w inwestycji ha ha ha ha ha !!! Po karty tarota też sięgasz sandokan-65% gdy stawisz te swoje "koszyczki" ?
> > ha ha ha ha ha !!!
>
> ciapoliniak-50%
> to ja cię od kilku lat robię tu regularnie w konia. Jeżeli tego nie zauważyłeś, to ci to oznajmiam
> hahaha - chociaż w sumie jest to nawet zabawne.
>
> nikt tu nie wiązał z twoimi wpisami żadnej nadziei - skąd w twojej małej główce mogła w ogóle zakwitnąć taka myśl? To z niewyspania? Te twoje tłumaczenia są już tak koślawe, że chyba sam nie wierzysz w to co piszesz
>
> buhahaha
W konia to cię regularnie zrobiła Bydgoszcz o czym co od lat piszę, że tak skończysz.
I określ się w końcu ze swoimi kompanami na forum: jestem -50% w plecy na podstawie wpisu, czy nikt nie ufa moim wpisom :)
Należę do spółdzielni, która steruje kursem, czy jest utopionym z jakiejś tam łomzy?
Zajrzyj też do słownika, co to jest "ironia" ( moja do was ) bo wygląda na to, że masz problem z terminem :)
Póki co czekaj na gruszki na wierzbie, podobno w Bydgoszczy będą pierwsze w "rejonie Europy Środkowej".