• Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.191.*]
    W odpowiedzi na ofertę iNTAXu odradzam taką inwestycję jest to zwykła sieć opłat z miesięcznym opodatkowaniem .Prowadzę punkt od prawie 2 lat i wiem jak trudno uzbierać taki haracz przynajmniej na początku jeśli już ikoniecznie ma to być punkt opłat to lepiej zapłacić raz za program komputerowy i być na własnym rozrachunku.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.67.*]
    Jak już zaczęłam to piszę....
    Mój mąż jest na przepustce...w domu święto!!!!
    Nie mam sił ...pomóżcie,każdy pisze ale ,,0'' konkretów.
    Ostatnio gdy jechałam od męża z dziećmi ze szpitala samochód uległ kolizji /nie z mej winy/.Wesprzyjcie mnie choć dobrym słowem bo ....mam dość ale męża nie zostawię.Podobno przeciwieństwa się przyciągają?????Ja w sytuacji zagrożenia odkrywam w sobie instynkta których dotychczas nie znałam.Myślę....ewenement 22 lata starszy ale kocham go jak nikogo na świecie.Będę o niego walczyć a nie jak inni myślą zacznę żyć własnym życiem.....Po tym wszystkim nawet nie potrafię nienawidziić ,KOMANA" ja po prostu tego nie potrafię....
    W poniedziałek mój mąż znów tam wraca ...............muszę udawać ,że jestem twarda...w dodatku blonynka!!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.152.*]
    "murka" odradza Intax i proponuje zapłacić raz za program - najlepiej 5.800 zł i nalepiej od Mielimmedia bo tzw. "murka" to ostrowska (sprawdziłam nr IP), czyli komana przydu..s Pisze kłamstwa, wcale nie prowadzi żadnego punktu od 2 lat, nigdy nie prowadziła! Jedyne co prowadziła to ludzi w pole!
    Luna, współczuję Ci, choć nie wiem jak Ci pomóc. To koman powinien siedzieć a nie Twój mąż, ale co się odwlecze to nie uciecze koman!
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.73.*]
    Komanem na dzień dzisiejszy zajmuje się Prokuratura Okręgowa w Koszalinie.

Krzepiące co?
  • Re: punkt opłat Autor: ~... [83.21.24.*]
    Nie jest ważne co i w jaki sposób mówimy na tym forum o firmie Milamedia i jej twórcach.
    Ważne, żebyśmy prawidłowo wymawiali ich nazwiska: KOMAN i OSTROWSKA
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.215.*]
    słuchaj ktosiu zdaje się że masz manię prześladowczą ale nie martw się dziś to się leczy a swoją drogą to dziwnie mnie sprawdziłes skoro ci takie bzdury wyszły. Czyżbyś był zwolennikiem siciowych firm i lepiej łączyć się w sieci i płacić haracze. Mnie od Komana dzieli co najmniej 400 km ale prawda jest taka że z nią mam trochę wspólnego ale nie będę sie wypowiadać w tej kwestii bo mogę być nieobiektywna a swoją drogą skąd na tym forum tyle jadu, złości i nienawiści może ktoś wleje tu trochę optymizmu i dojrzy jakieś światełko w tunelu.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ktoś [83.21.9.*]
    ojojoj! Murka! Co to dla mnie takie "IP"!!! A ten optymizm i poszukiwanie światełka w tunelu doradził ci twój psychoterapeuta? Więcej jadu od ciebie nie ma nikt!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.7.*]
    Do murka:

Jak chcesz się dowiedzieć co ludzie mają do spółki MM to poznaj tych przemiłych i sympatycznych "człowieków" co nie regulują swoich zobowiązań, a będziesz wiedziała o czym jest pisane.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.187.*]
    Gościu z dziś rozumiem że czegoś ci nie zapłacili że zalegają jakimś ludziom kasę wiem że chodziło o programistów, ale czy ludzie którym sprzedali program też mają jakieś problemy to mnie najbardziej interesuje
    Ja kupiłam od nich program prawie 2 lata temu nie mam żadnych problemów na eazie a chciałabym się ich ustrzec jeżeli to możliwe
    czy jednemu psu na imię murka??????????????????
  • Re: punkt opłat Autor: ~do murki - srurki [83.21.9.*]
    wykup następne seanse na Słonecznej, bo chyba różowe pastylki ci się skończyły takie głupoty popychasz. Nie ściemniaj tu, że kupiłaś jakiś program ulka, bo sama wciskasz to g... innym, na dodatek nie masz do tego żadnych praw, bo prawa autorskie ma pewnien Pan z Kielc! Podskakuj, podskakuj do czasu aż ci wyrok dowalą za sprzedawanie czegoś, do czego nie masz praw.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.222.*]
    Luna jest bardzo duże tej lektury czy mogłabyś mi przybliżć problem z programem ja mam starszą wersjie programu nie 7 co może być w nie nie tak nie rozumiem co ma wspólnego z tym policja
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.7.*]
    Do "mamusia":

Do kogo piszesz i w jakiej sprawie?
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.233.*]
    przykro mi Luna myślałam,że chcesz mi pomóc odsyłasz mnie do czytania wcześniejszych stron 10 czy 20 ja mam bardzo ograniczony czas soryy jeśli jest to dla ciebie strata czasu A swoją drogą w czym mnie przerastają forumowicze w rzucaniu głupich oskarżeń Jeszcze nie wiem czy mam coś do powiedzenia nie znam całego problemu przerzuciłam troche stron forum i tylko czytałam o kalece ostrowskiej o ich długach itp Przeczytanie 93 stron przerasta moje możliwości czasowe
    mam zamiar uruchomić drugi punkt i nie chciałabym dwa razy wdepnąc w to samo dlatego wogóle zabieram tu głos
    do gościa z dziś

zarzuciłeś mi że nie czytam więc odrobiłam zadanie ale to co przeczytałam to chyba jakaś farsa czy to możliwe jak myślisz ? Kurcze wydaje mi się to nie wiarygodne czy są jeszcze jakieś informacje o nieprawidłowościach z tym programem
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.52.*]
    GRATKA dla koneserów zabytków po MM Piotr Koman.

Licytacja pamiatek 12 września 2006 r. godzina 11 w Koszalinie ul. Piłsudskiego 90.

Dla chcących są do odebrania zaproszenia - foto ogłoszenia o licytacji z tablicy umieszczonej w Sądzie Rejonowym w Koszalinie - po zgłoszeniu się na moją skrzynkę. Niestety nie są one najlepszej jakości, za co z góry przepraszam.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.33.*]
    No i Mielimmedia, mielim... No to jedziemy 12.09. do Mielimmedia na zakupy!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.105.*]
    Do Goscia z dn 31.08
    Wtam!
    Piszesz niby mądrze ale...jednak bez sensu .To wszystko jak i twa wypowiedz jest beznadziejna.Daleka byłam i jestem od posądzania,że pod pseudo czai się Ostrowska lub Koman ale teraz nie wiem.Dużo głupich nieprzeanalizowanych zwrotów starających się odwrócić uwagę od sedna sprawy.
    Na to forum trafiłam starając się sprzedać pomieszczenie kasowe a tu...niespodzianka!!!!!Wciągnęłam się w dyskusję.O czym Ty piszesz człowieczku ?Jakie 5 tyś które zamieniło się w 50.000
    Wyśpij się!!!!Albo wytrzeżwiej!!!!!
    Znasz slogan,,nie chce mi się z Tobą gadać????!!!!
    Pociesz się ,że mi się prawie już z nikim nie chce.Z tobą przede wszystkim ponieważ piszesz bzdety.
    Masz ochotę zagłębić się w sprawę służę wszelkimi dowodami bankowymi i nie tylko.Podnieś rękawicę!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [87.96.105.*]
    Do Gościa z dn.31.08.br cd.
    Dla Projektu X musiałam tylko zmienić kolor ścian,resztę miałam.Wkład finansowy 1600 zł za zewnętrzną reklamę NA RATY!~~~~~~~~~~~~~~
  • Re: punkt opłat Autor: ~Luna [83.19.157.*]
    odp.do Mariusza B.
    Nie prowadzę żadnego punktu!!!!!!
    Po tym wszystkim nigdy nie będę!!!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~gosc [84.66.253.*]
    witam rozsądnie myślących - jest nadzieja na powrót do meritum spraw poruszanych wcześniej na tym forum. Murka to do Ciebie. Do Luny zaś - Ty to faktycznie blondynką jesteś... dlaczego? Otóż każdy kto wie jak wygląda plik do millennim i jak wygląda praca w Esobigiem czy millenetem wie że bujasz i zwalasz na innych. Pisałaś, że informatycy bankowi powiedzieli że program esobig działał poprawnie, pisałaś też że twój program z mm przestawił przecinki i dlatego wyparowało 50 tys. i Twój mąż ma dwa wyroki.....
    teraz zadanie dla myślących:
    Luna pisała że to były przelewy z dwóch punktów i że kasy było dużo – przypominam ZNIKNĘŁO OK. 50 TYS ZŁ. ZAKŁADAJĄC ŻE PROGRAM MM PRZESTAWIŁ PRZECINKI TZN ŻE KASY W KASIE musiało być z dwóch punktów 5 tys a program zrobił z tego 50 tys……..to już się pierwsza rzecz nie zgadza ... według LUNY było dużo kasy (a jak wiedzą ci co mają punkty 5 tys to za mało jak na dwa dobrze prosperujące punkty) i tzn też że nasza zakochana blondynka LUNA musiała mieć jeszcze tak przy okazji własne środki tak w kwocie ok. 45 tys i to jej zniknęło. (własne lub przetrzymywane z wcześniejszych dni od ludzi, ALE PISAŁAŚ ZE ZAWSZE TERMINOWO BYŁA WYSYŁKA) WIĘC TO NIE MOGŁA BYĆ KASA LUDZI TYLKO TWOJA PRYWATNA - BO NIE PRZETRZYMYWAŁAŚ KASY LUDZI A BEZ TYCH PRZECINKÓW TO TYLKO 5 TYS LUDZI RESZTA TWOJA.....A LUDZIE ŚCIGAJĄ CIE ZA 50 TYS NIE ZA 5 TYS. … taki szczegół ….
    LUNA pisała że miała dużo kasy więc nie program zmienił przecinki ..... bo wyparowało by znacznie więcej.
    Potem LUNA zmieniła wersję że jednak program mm nie przestawiał przecinków tylko "SAM" wysłał plik dwa razy ten sam...tzn że poszło dwa razy po ok. 25 tys (przypominam że gdyby przestawiono przecinki to poszło by 250 tys zł jak by było na koncie)...NO ale jak program z mm sam wysłał pliki do realizacji z konta to jestem pod wrażeniem DLACZEGO? ... jeszcze nikt w Polsce nie ma takiej aplikacji która by sama z konta kasę wypchnęła.... jak ktoś ma to kupię za każde pieniądze... dla wtajemniczonych i myślących (tu jak czytałam wcześniejsze posty to tylko na murkę liczę) …. nie ma opcji - puszczam plik bez programu pośredniczącego tj programu bankowego. A teraz opis działania esobiga czy milleneta - A tam jak wiecie trzeba "zaciągnąć" wasze przelewy, sprawdzić, w millennium to nadać nazwę plikowi i nie można tej samej bo odrzuca, a potem w innym miejscu w programie trzeba zaakceptować i .... CO? PODPISAĆ ELEKTRONICZNIE.....i podać hasło. i to dopiero wychodzi po połączeniu przez modem. Wcześniej można podejrzeć co się podpisuje i SPRAWDZIĆ. JAK PLIK NIE ZOSTANIE REALIZOWANY BO NIE MA ŚRODKÓW NA KONCIE TO MA STATUS "ODRZUCONY" A TO OZNACZA IŻ TRZEBA GO RĘCZNIE WYKASOWAĆ - BO PRZY KOLEJNEJ WYSYŁCE TEŻ SIĘ ZAŁACZY I WYŚLE. to opcje programu bankowego nie mm.
    DLA SŁABIEJ MYSLĄCYCH - CO ZROBIŁA NASZA BLOND LUNA - OPCJE SĄ DWIE: OMYŁKOWO WRZUCIŁA DWA TE SAME PLIKI, PODPISAŁA I WYSŁAŁA. LUB WYSŁAŁA JEDEN ALE ZOSTAŁ ODRZUCONY - NIE WYKASOWAŁA GO I PODJĘŁA PRÓBĘ WYSŁANIA PLIKU PONOWNIE - POSZŁY OBA. WOLĘ TĘ OPCJĘ ŻE TO OMYŁKOWO NIE CELOWO ZWINĘŁĄ KASĘ.

CO MNIE PRZERAŻA I ZNIECHĘCA to proste.... PRZEZ TAKICH JAK ONA TO NAM PSUJE SIĘ RYNEK. POWINNO SIĘ WAM ZAMIAST ZAŚWIDCZEŃ O NIEKARALNOŚCI I NIEZSALEGANIU SPRAWDZAĆ IQ. A TERAZ SIEDZI TU I TRUJE A GAWIEDZ KLASZCZE BO NAJWIDOCZNIEJ KOCHA BRAZYLIJSKIE SERIALE. KOBIETO JAK OBRAŁAŚ WERSJĘ TOBIE NAJBARDZIEJ PASUJĄCĄ TO PRZYNAJMNIEJ KONSEKWENTNIE SIĘ JEJ TRZYMAJ. PRZECZYTAŁAM KAŻDY TWÓJ POST I NAWET MAILA BO PISŁAM DO CIEBIE I TO CO PISZESZ KUPY SIĘ NIE TRZYMA. ZASTANAWIA MNIE TYLKO ZA CO URZĄDZIŁAŚ SWOJE PUNKTY WE WSPÓRACY Z PROJEKTEM - X, A ONI NIE SĄ TANI, SKORO WSZYSTKO ODDALIŚCIE ZA DŁUGI.LICENCJA PODSTAWOWA TO OK. 3 TYS. ZA PUNKT. PEŁNA WIZUALIZACJA TO OK. 9 -11 TYS. PISAŁAŚ ZE TERAZ Z NIMI NADAL PROWADZISZ SWOJE PUNKTY ... WIDZISZ UWAZNIE CZYTAŁAM. RESZTA NIECH JESZE RAZ POCZYTA.
    LUNA SEANSE TO NA KOZETCE NIE NA FORUM, MNIE TWOJE UCZUCIA DO PODSTARZAŁEGO MĘŻA NIE OBCHODZĄ, A OCZYSZCZAĆ SUMIENIE TO MOŻESZ W KOŚCIELE A NIE NA FORUM NO CHYBA ŻE NIE STAC CIĘ NA PRZYZNANIE SIĘ CO DO WINY I LEJESZ WODĘ ... A TU JAK NA MŁYN, NIE TRZEBA GENJUSZA ŻE PASUJE WSZYSTKO CO POGRĄŻA MM.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Do L-uny [87.206.175.*]
    Gość ma trochę racji. Nie tak łatwo jest wysłać 2 razy tą samą paczkę. A w to wierzę bardziej niż w przestawianie przecinków. Znam program Bilon i u mnie nie zrobił nigdy czegoś takiego. Więc jeśli już to wypchnęłaś 2 razy to samo. Nawet jeśli wypchnęłaś 2 razy to samo to należało upominać się o te pieniądze u tych do których błędnie one trafiły. Accadia podawała podstawę prawną takiego postępowania http://www.accadia.pl/doc/Art01.doc.
    Można tak było postąpić nawet wtedy, gdyby program przestawiał przecinki. Skoro tak nie zrobiłaś wygląda na to, że nie panujesz nad systemem. Usługa opłat to praca przy pieniądzach, niekiedy znacznych. Jeśli ktoś nie jest w stanie zapanować nad tym, to lepiej niech to zostawi, bo potem są tylko przykre konsekwencje.
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.201.*]
    no i proszę okazuje się że Ktoś został na forum zupełnie sam sam jeden robi to forum reszta to Ostrowska BRAWO a jak tam twoje IQ
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.201.*]
    czy ktoś słyszał o zarabianiu na internecie przez klikanie na różne linki czy coś takiego. Ponoć godzinka dziennego klikania i jakiś dochód jest ale jak to działa i czy to nie jest nabijanie w butelkę?
  • Re: punkt opłat Autor: ~leniu [83.21.5.*]
    Jeżeli się komuś wydaje, że piszę tylko negatywy na Komana to jest w błędzie.

Piotr KOMAN stopniowo zaczął regulować swoje zobowiązania (nie wiem czy wszystkie).

Potrzebna była do tego pomocna dłoń komornika sądowego.

Ale wyciągniętej pomocnej ręki nie odrzucił.

ZACZĄŁ PŁACIĆ ! ! !

- no i chyba płakać ...
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.255.*]
    no i mamy inteligentną odpowiedź na dany temat czy wiesz gośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśściu co należ z tym zrobić? U nas są to Krychnowice
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gośśść [83.21.245.*]
    Uderz w stół a... he, he, he, he!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.56.*]
    To może się gdzieś spotkacie aby wymienić się info z seansów ?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mloda [83.29.140.*]
    Witam,

Tez zastanawiam sie nad otwarciem punktu. Porownalam oferty, zadalm sobie trud i przeczytalam wszystko w tym topicu... Mialam nadzieje, ze dowiem sie wiecej istonych szczegolow dotyczacych funkcjonownaia tego typu punktow.

Heh, natomiast zdobylam wiedze jak obrzucac konkurencje blotem, szkalowac i pomawiac. Troche jestem zdezorientowana kto tu mowi prawde, ale sadzac po tym ze niekotrzy korzystaja z "pomocy" komornika, byly tez i prawdziwe informacje.

Chcialabym sie dowiedziec jednak,
    - jaka forme opodatkwoania wybrac do tego typu dzialanosci,
    - czy byc na Vacie,
    - na ilu klientow moge liczyc na poczatku dzialanosci.

Zamierzam oczywiscie prowadzic uslugi dodatkowe, typu doladowania, kredyty itp Miasto powiatowe 12 tys mieszkancow, z tego co mi wiadomo istnieje jeden taki punkt w Biedronce, ja natomiast chcialabym otowrzyc przy rynku, przy jednej z glownych ulic. Lokal bede wynajmowac.

Uprzedzam wszelkie insynuacje - nie jestem Ostrowska, nie wspolpracowalam z SB, w zadnej sieci jeszcze nie dzialam i chyba nie bede dzialac.

pozdrawiam i z gory dziekuje za wszystkie istotne informacje
  • Re: punkt opłat Autor: ~hehehehe [83.21.152.*]
    "Uprzedzam wszelkie insynuacje - nie jestem Ostrowska, nie wspolpracowalam z SB, w zadnej sieci jeszcze nie dzialam i chyba nie bede dzialac." - jak nie jesteś, skoro jesteś? Nie wiesz, gdzie utopić kasę? Zacznij z Mielimmedia... to z nimi też skońszysz. Źle skończysz.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość z dziś [83.21.29.*]
    Jak widzę od dwóch dni nikt nie wypowiada sie na forum.
    Czyżby wszyscy przenieśli sie na podaną we wcześniejszej wypowiedzi stronę?

Proszę nie cytować wyjątków z tej strony, gdyż nie będzie to oryginalne, a chcący mogą sami zagłębić sie w lekturze.
  • Re: punkt opłat Autor: ~... [83.21.29.*]
    Musi co Koman Ostrowską do roboty zagonił, bo siedzi jake mysza pode miotłą.
  • Re: punkt opłat Autor: ~do Luny [83.21.230.*]
    Luna, nie wysyłaj żadnej umowy Mariuszowi B. (zresztą i tak nie ma maila podanego). To ostrowska chce wyciągnąć od Ciebie wzór umowy. Ona lubi zbierać umowy konkurencji. Potem patrzy sobie, co inni mają w umowach a co ona ma w swojej popapranej. Nie daj się nabrać.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gość [83.26.246.*]
    Cześć Forumowicze!
    Słyszeliście coś o firmie 'Moneyfly' ? Ktoś z nimi współpracuje ? www.moneyfly.pl mają też adres www.punkt-oplat.pl

Oferują program tanio ale trzeba się dzielić prowizją.

• Re: punkt opłat Autor: ~qrwisko białostockie [83.28.204.*]
    Nie, nikt nie słyszał. Poza tym myślę, że ten biznes już przebrzmiał na tyle, że nie są potrzebne kolejne firemki oferujące oprogramowanie a tym bardziej firemki na zasadzie centrali. Czas kiedy punkty opłat powstawały jak grzyby po deszczu należy do przeszłości...
    Czy to się jeszcze komuś opłaca? Kolporter, Ruch, Żabka wprowadziły usługę płatności rachunków..Społem również wprowadziło możliwość opłat przy kasach w swoich marketach.

Ile rachunków może przyjąć taki samodzielny punkt opłat? Ludzie nie mają zaufania po tych aferach!
    Ile?
    Tysiąc sztuk miesięcznie? No dobra może dwa tysiące, ale w małych miejscowościach liczących 20-50 tyś mieszkńców gdzie nie ma konkurencji i ludzie nie używają kont bankowych.

W dużych miastach (byłych wojewódzkich) ten biznes na obecną chwilę to LIPA! Są takie co przyjmują 20 rachunków dziennie, czyli na koszty nie zarobią...
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ciekawy [87.206.175.*]
    Dziwne informacje masz. Może masz taki punkt w Żabce i jest ci przykro, że nie działa to tak jak się spodziewałeś? Takie punkty nadal ruszają i zarabiają na siebie. Zmieniło się tyle, że już nie tak przypadkowi ludzie się za to biorą jak niegdyś w Białymstoku.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ktos [80.50.255.*]
    Moim zdaniem hipermarkety czy sklepy nigdy nie beda obslugiwac tyle oplat ile samodzielne punkty. Dlaczego? W ktorym hipermarkecie mozna sie dowiedziec kiedy przelewy doszyl na konto odbiorcy? Jakie maja zaplecze techniczne oraz mozliwosci obslugi reklamacyjnej. Poza tym sklepy obsluguja tylko wplaty z kodami kreskowymi - a te nigdy nie beda stanowily 100% (za wyjatkiem Zabki ale dla mnie ludzie ktorzy tam oplacaja i podaja swoje dane jak pesel, nr dowodu to frajerzy).

Do qrwiska (sam nic juz dla mnie mowi wiele - ale trudno - zadna praca nie hanbi :) ) - ja prowadze punkt od poltora roku i obsluguje na chwile obecna 4 tys rach miesiecznie - i widze w tym rynku przyszlosc.
    Trzeba tylko miec glowe na karku i miec pomysly na rozwoj tej brazny .
  • Re: punkt opłat Autor: ~cjana [84.40.231.*]
    Witaj Ktoś... zamkierzam otworzyć punkt opłat. Mam już Agencję PZU i doradztwo finansowe teraz otieram biuro w środku dużego osiedla i szukam solidnego partnera do wpłat. Nawiązała ze mną kontakt firma intax zeszli z cen i wygląda to ciekawie... Każda obiektywna rada bedzie dla mnie bardzo pomocna. Miłego wieczoru. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże a może i ja będę mógł kiedyś się zrewanżować.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ktos [80.50.255.*]
    Moim zdaniem hipermarkety czy sklepy nigdy nie beda obslugiwac tyle oplat ile samodzielne punkty. Dlaczego? W ktorym hipermarkecie mozna sie dowiedziec kiedy przelewy doszyl na konto odbiorcy? Jakie maja zaplecze techniczne oraz mozliwosci obslugi reklamacyjnej. Poza tym sklepy obsluguja tylko wplaty z kodami kreskowymi - a te nigdy nie beda stanowily 100% (za wyjatkiem Zabki ale dla mnie ludzie ktorzy tam oplacaja i podaja swoje dane jak pesel, nr dowodu to frajerzy).

Do qrwiska (sam nic juz dla mnie mowi wiele - ale trudno - zadna praca nie hanbi :) ) - ja prowadze punkt od poltora roku i obsluguje na chwile obecna 4 tys rach miesiecznie - i widze w tym rynku przyszlosc.
    Trzeba tylko miec glowe na karku i miec pomysly na rozwoj tej brazny .
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ja [213.158.197.*]
    Witam
    Popieram 2 ostatnie wypowiedzi.Prowadzę taki punkt od 3 miesięcy i już mam dużo stałych klientów i ciągle przybywa nowych.
    Nie zarabiam kokosów a przez 2 pierwsze miesiące trzeba było dokładać ale to jest kwestia zdobycia klientów i czasu który trzeba na to poświęcić.jest coraz lepiej.co do wypowiedzi qrwiska białostockiego to niezły masz nick(a może tobie pomyliły się branże?).Skąd masz takie wiadomości że punkty przyjmują 20 rachunków dziennie?zgadza się tylko że ja pierwszego dnia tyle miałem.a może masz taki punkt i poprostu np. przetrzymujesz pieniądze klientów i stracili do ciebie zaufanie?a jeżeli nie masz takiego punktu to skąd masz takie informacje?bzdury piszesz a ktoś kto będzie chciał podejść do takiej działalności zniechęci się twoją wypowiedzią i zrezygnuje.Ktos wypowiedział się dokładnie tak jak myślę trzeba mieć pomysły i włożyć w to dużo pracy.A ty moim zdaniem otworzyłeś taki punkt myśląc ze nic nie robiąc zarobisz miliony.a tak nie jest.qrwisko proponuję ci zamknij ten biznes i nie psuj opini innym którzy ciężko harują aby zdobyć zaufanie swoich klientów.(idż do pracy tam gdzie wskazuje twój nick-powodzenia)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Heńka [83.21.241.*]
    Cyt."a tak nie jest.qrwisko proponuję ci zamknij ten biznes i nie psuj opini innym którzy ciężko harują aby zdobyć zaufanie swoich klientów.(idż do pracy tam gdzie wskazuje twój nick-powodzenia" - wypowiedź trąci jadem ostrowskiej! Dziewucho prosta wiejska idź na targ jajca sprzedawać: "Komu jajka? Komu? Świeże jajka prosto z Mościbrodów!!"
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [213.158.197.*]
    napiszcie wreszcie kto to jest ta ostrowska?
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [213.158.197.*]
    A tak na marginesie szukam osób które prowadzą punkt opłat a są zainteresowane kredytami.
    Duża prowizja.umowa o współpracy.
    Zainteresowanych proszę o kontakt krzysztof-g5@wp.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~Brat Heńka [83.21.241.*]
    kolejna podpucha co? Niby prowadzisz punkt od pół roku a teraz: " szukam osób które prowadzą punkt opłat a są zainteresowane kredytami.
    Duża prowizja.umowa o współpracy." i komu takie kity? Szukasz po prostu głupich z kasą!
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.231.*]
    a ja owszem jestem zainteresowana bez względu co porabiasz i czy jesteś ostrowska czy też nie mój namiar murka2@o2.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~gość [80.53.174.*]
    witam słyszał może ktoś o prywatnej poczcie
  • Re: punkt opłat Autor: ~krzysiu [83.21.44.*]
    tak cos wiem na ten temat;pisac na meila..odpowiem
  • Re: punkt opłat Autor: ~murka [83.28.217.*]
    jestem w trakcie podpisywania umów z prywatną pocztą ale czy to dobry interes dowiem się w krótce napewno zwiększa atrakcyjność punktu
  • Re: punkt opłat Autor: ~qrwisko białostockie [83.28.179.*]
    Piszcie w takim razie ile przyjmujecie wpłat miesięcznie??? Tylko szczerze proszę, przecież i tak jesteście anonimowi :)
    Ile punkt musi przyjąć wpłat aby był rentowny w/g was?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Donio [83.21.150.*]
    Witam po długiej przerwie. Choroba widzę ulce nie odpuszcza? Tak mi przykro.