Witam
Popieram 2 ostatnie wypowiedzi.Prowadzę taki punkt od 3 miesięcy i już mam dużo stałych klientów i ciągle przybywa nowych.
Nie zarabiam kokosów a przez 2 pierwsze miesiące trzeba było dokładać ale to jest kwestia zdobycia klientów i czasu który trzeba na to poświęcić.jest coraz lepiej.co do wypowiedzi qrwiska białostockiego to niezły masz nick(a może tobie pomyliły się branże?).Skąd masz takie wiadomości że punkty przyjmują 20 rachunków dziennie?zgadza się tylko że ja pierwszego dnia tyle miałem.a może masz taki punkt i poprostu np. przetrzymujesz pieniądze klientów i stracili do ciebie zaufanie?a jeżeli nie masz takiego punktu to skąd masz takie informacje?bzdury piszesz a ktoś kto będzie chciał podejść do takiej działalności zniechęci się twoją wypowiedzią i zrezygnuje.Ktos wypowiedział się dokładnie tak jak myślę trzeba mieć pomysły i włożyć w to dużo pracy.A ty moim zdaniem otworzyłeś taki punkt myśląc ze nic nie robiąc zarobisz miliony.a tak nie jest.qrwisko proponuję ci zamknij ten biznes i nie psuj opini innym którzy ciężko harują aby zdobyć zaufanie swoich klientów.(idż do pracy tam gdzie wskazuje twój nick-powodzenia)