Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

witam rozsądnie myślących - jest nadzieja na powrót do meritum spraw poruszanych wcześniej na tym forum. Murka to do Ciebie. Do Luny zaś - Ty to faktycznie blondynką jesteś... dlaczego? Otóż każdy kto wie jak wygląda plik do millennim i jak wygląda praca w Esobigiem czy millenetem wie że bujasz i zwalasz na innych. Pisałaś, że informatycy bankowi powiedzieli że program esobig działał poprawnie, pisałaś też że twój program z mm przestawił przecinki i dlatego wyparowało 50 tys. i Twój mąż ma dwa wyroki.....
teraz zadanie dla myślących:
Luna pisała że to były przelewy z dwóch punktów i że kasy było dużo – przypominam ZNIKNĘŁO OK. 50 TYS ZŁ. ZAKŁADAJĄC ŻE PROGRAM MM PRZESTAWIŁ PRZECINKI TZN ŻE KASY W KASIE musiało być z dwóch punktów 5 tys a program zrobił z tego 50 tys……..to już się pierwsza rzecz nie zgadza ... według LUNY było dużo kasy (a jak wiedzą ci co mają punkty 5 tys to za mało jak na dwa dobrze prosperujące punkty) i tzn też że nasza zakochana blondynka LUNA musiała mieć jeszcze tak przy okazji własne środki tak w kwocie ok. 45 tys i to jej zniknęło. (własne lub przetrzymywane z wcześniejszych dni od ludzi, ALE PISAŁAŚ ZE ZAWSZE TERMINOWO BYŁA WYSYŁKA) WIĘC TO NIE MOGŁA BYĆ KASA LUDZI TYLKO TWOJA PRYWATNA - BO NIE PRZETRZYMYWAŁAŚ KASY LUDZI A BEZ TYCH PRZECINKÓW TO TYLKO 5 TYS LUDZI RESZTA TWOJA.....A LUDZIE ŚCIGAJĄ CIE ZA 50 TYS NIE ZA 5 TYS. … taki szczegół ….
LUNA pisała że miała dużo kasy więc nie program zmienił przecinki ..... bo wyparowało by znacznie więcej.
Potem LUNA zmieniła wersję że jednak program mm nie przestawiał przecinków tylko "SAM" wysłał plik dwa razy ten sam...tzn że poszło dwa razy po ok. 25 tys (przypominam że gdyby przestawiono przecinki to poszło by 250 tys zł jak by było na koncie)...NO ale jak program z mm sam wysłał pliki do realizacji z konta to jestem pod wrażeniem DLACZEGO? ... jeszcze nikt w Polsce nie ma takiej aplikacji która by sama z konta kasę wypchnęła.... jak ktoś ma to kupię za każde pieniądze... dla wtajemniczonych i myślących (tu jak czytałam wcześniejsze posty to tylko na murkę liczę) …. nie ma opcji - puszczam plik bez programu pośredniczącego tj programu bankowego. A teraz opis działania esobiga czy milleneta - A tam jak wiecie trzeba "zaciągnąć" wasze przelewy, sprawdzić, w millennium to nadać nazwę plikowi i nie można tej samej bo odrzuca, a potem w innym miejscu w programie trzeba zaakceptować i .... CO? PODPISAĆ ELEKTRONICZNIE.....i podać hasło. i to dopiero wychodzi po połączeniu przez modem. Wcześniej można podejrzeć co się podpisuje i SPRAWDZIĆ. JAK PLIK NIE ZOSTANIE REALIZOWANY BO NIE MA ŚRODKÓW NA KONCIE TO MA STATUS "ODRZUCONY" A TO OZNACZA IŻ TRZEBA GO RĘCZNIE WYKASOWAĆ - BO PRZY KOLEJNEJ WYSYŁCE TEŻ SIĘ ZAŁACZY I WYŚLE. to opcje programu bankowego nie mm.
DLA SŁABIEJ MYSLĄCYCH - CO ZROBIŁA NASZA BLOND LUNA - OPCJE SĄ DWIE: OMYŁKOWO WRZUCIŁA DWA TE SAME PLIKI, PODPISAŁA I WYSŁAŁA. LUB WYSŁAŁA JEDEN ALE ZOSTAŁ ODRZUCONY - NIE WYKASOWAŁA GO I PODJĘŁA PRÓBĘ WYSŁANIA PLIKU PONOWNIE - POSZŁY OBA. WOLĘ TĘ OPCJĘ ŻE TO OMYŁKOWO NIE CELOWO ZWINĘŁĄ KASĘ.

CO MNIE PRZERAŻA I ZNIECHĘCA to proste.... PRZEZ TAKICH JAK ONA TO NAM PSUJE SIĘ RYNEK. POWINNO SIĘ WAM ZAMIAST ZAŚWIDCZEŃ O NIEKARALNOŚCI I NIEZSALEGANIU SPRAWDZAĆ IQ. A TERAZ SIEDZI TU I TRUJE A GAWIEDZ KLASZCZE BO NAJWIDOCZNIEJ KOCHA BRAZYLIJSKIE SERIALE. KOBIETO JAK OBRAŁAŚ WERSJĘ TOBIE NAJBARDZIEJ PASUJĄCĄ TO PRZYNAJMNIEJ KONSEKWENTNIE SIĘ JEJ TRZYMAJ. PRZECZYTAŁAM KAŻDY TWÓJ POST I NAWET MAILA BO PISŁAM DO CIEBIE I TO CO PISZESZ KUPY SIĘ NIE TRZYMA. ZASTANAWIA MNIE TYLKO ZA CO URZĄDZIŁAŚ SWOJE PUNKTY WE WSPÓRACY Z PROJEKTEM - X, A ONI NIE SĄ TANI, SKORO WSZYSTKO ODDALIŚCIE ZA DŁUGI.LICENCJA PODSTAWOWA TO OK. 3 TYS. ZA PUNKT. PEŁNA WIZUALIZACJA TO OK. 9 -11 TYS. PISAŁAŚ ZE TERAZ Z NIMI NADAL PROWADZISZ SWOJE PUNKTY ... WIDZISZ UWAZNIE CZYTAŁAM. RESZTA NIECH JESZE RAZ POCZYTA.
LUNA SEANSE TO NA KOZETCE NIE NA FORUM, MNIE TWOJE UCZUCIA DO PODSTARZAŁEGO MĘŻA NIE OBCHODZĄ, A OCZYSZCZAĆ SUMIENIE TO MOŻESZ W KOŚCIELE A NIE NA FORUM NO CHYBA ŻE NIE STAC CIĘ NA PRZYZNANIE SIĘ CO DO WINY I LEJESZ WODĘ ... A TU JAK NA MŁYN, NIE TRZEBA GENJUSZA ŻE PASUJE WSZYSTKO CO POGRĄŻA MM.