• Moi Ukochani Pisowcy - wskaże Wam Winnych Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    To nie szef BFG czy KNF jest winny - oni jedynie wykonywali polecenia powiedzmy Rady Nadzorczej.
    To jest moja opinia - i zgodnie z konstytucją RP mam do niej prawo!
    Mogą mnie oskarżyć o zniesławienie - ale mam to gdzieś, uważam, że interes 100 tys. Polaków jest ważniejszy.
    I podam nazwiska - w mojej opinii było to celowe działanie Pana Glapińskiego i Pana Morawieckiego.

Bardzo mi zaimponował Pan Pruski - również Pan Marian Banaś należy do bohaterów Polski - ja jestem patriotą i mam swoje wartości - i na to co się dzieje - się nie godzę!

• Re: Moi Ukochani Pisowcy - wskaże Wam Winnych Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    I chcę powiedzieć jeszcze jedno - I would not shake hands with Morawiecki or Glapiński! Jeszcze jakiś poziom honoru mam.

Możecie mnie brać za świra - ale ja wiem co mam do przekazania!

Pruski czy Banaś - bardzo ich lubię, widać, że to prawdziwi patrioci!
  • Re: Moi Ukochani Pisowcy - wskaże Wam Winnych Autor: ~Mike75 [188.47.52.*]
    Szefowie KNF i BFG - gdyby mieli kręgosłup moralny - by walczyli o to, żeby nie skrzywdzić niewinnych ludzi!

Nie winię ich...

Ja stracone pieniądze w kilka miesięcy odrobię - ale pozostaje złość na instytucje Państwa Polskiego, które nie zadziałały tak jak powinny! W trakcie ostatnich 2 lat IDEA BANK była stygmatyzowna przez Moich Ukochanych Pisowców! Celowe niszczenie Banku począwszy od tego człowieka, który propanawał łapówkę!

Wiem, że Mike75 przegra. Ale nie w tym rzecz, chodzi o pokazanie prawdy!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.