Tak naprawde Zenek to jedyny facet z jajami w tym towarzystwie. Powiedział z grubsza siwcowi co myśli o jego działaniach. Szacunek i posdziękowania! Takie Alanki to małe pieski przy nim.
czy Zenek wyzdrowieje przed terminem zaskarżenia uchwały? jeśli nie to co robimy? czy mamy jakiś inny adres mailowy albo jakiegoś innego zastępczego koordynatora?
Byłem na walnym i poznałem Zenka. Niestety nie mam kontaktu do jego grupy. Dlatego zbierzmy się i policzmy ponownie.. Co do SII zdecydowanie odradzam. Dumnie brzmiąca nazwa a w sprawie nie zrobią nic. Ze "stowarzyszeniem" mam złe konotacje od czasów FAM gdzie okazali zero wsparcia.. Do czasu jak mogli na tym zarobić a dla większości było już po ptakach. Zainteresowanych i więcej szczegółów przekażę zainteresowanym. Zapraszam do kontaktu na ropczyce2021@gmail.com . Podanie numeru ułatwi kontakt bo czasu niewiele. Pozdrawiam
Niestety mam bardzo przykra wiadomosc.Zenek zmarl przed dwoma dniami.Wlasnie rozmawialem ze zrozpaczona partnerka.Wyrazamy nasz gleboki zal.
Zycie toczy sie dalej.Popieram propozycje dalszej walki o nasze pieniadze i honor.Dolanczajmy wiec do tych co chca nas dalej prowadzic w walce o swoje.
Ściema, Zenek robi pochody pod wznowienie notowań na Innogene i być może wyprzedaje sukcesywnie Ropczyce, tak jest i tak może być. A tu link forum Innogene: https://www.bankier.pl/forum/temat_inno-na-fb,46817109.html
Dnia 2021-05-08 o godz. 08:55 ~Kazimierz napisał(a): > Józef się trzyma?
Uświadomcie sobie fakt, że to nie jest tak, że Siwcowi brakuje 2% do przymusowego wykupu a przeciw na NWZA było 7 %. Te 7 % należy pomnożyć przez kilka razy. Chodzi o to, że wielu posiadających akcje było biernych - pozostali ze swoimi akcjami w domu.Jeżeli nie KNF to sąd zablokuje delisting.Nie ciesz się Józefie - nie pójdzie ci tak łatwo albo zrezygnujesz albo dasz co najmniej 40 zł za akcję.
ZIUTA najszczersze kondolencje ZENEK był fajnym facetem marzył o wspólnym locie balonem. Teraz to On z góry pokieruje naszym losem i doda Nam sił do walki o swoje, zawsze w to wierzył nie kazał się poddawać. Pozdrawiam ZIUTĘ ...............pa pa - ENDRIU47
PS. Chłopaki nie na darmo przelano krew odpowiedzcie i zawrzyjcie sojusz na emaila Ropczyce2021@gmail.com
edziu - czy możesz wykazać się chociaż odrobiną kultury i przeprosić za to co zrobiłeś - fajnie, jakbyś doprowadził do usunięcia hejtu, jaki siałeś na Zenka - on nie mógł się bronić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!