• Spółka roku Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Już za 2 lata pewny zysk w wysokości 1%
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [83.24.206.*]
    DZIŚ ZNACZĄCA UMOWA!!!!!!!!!!! Zawarcie umowy kupna 100% kapitału węgierskiej spółki Winmark IngatlanfejlesztO Kft.,właściciela budynkow biurowych Ericsson Head Quarter Office Building oraz Siemens Evosoft Head Quarter Office Building,Univerzum zlokalizowanych w Budapeszcie.
    INFO Z DZIŚ-OD 4 MAJA 2021R OTWARCIE GALERII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A wartość transakcji również z dziś z poprzedniego mojego postu to 160 300 000 euro,---731 176 390 zł
    INFO Z DZIŚ-GTC KUPIŁO 2 BUDYNKI W BUDAPESZCIE KLASY A I SĄ ZAJMOWANE PRZEZ NAJEMCÓW Z RATINGIEM KLASY AAA. 100% WYNAJĘTE.POSIADAJĄ CERTYFIKATY LEED GOLD.JEST TO KOLEJNY KROK W ROZWOJU GTC.
    ---INFO Z DZIŚ --OTWARCIE GALERII W POLSCE OD 4MAJA !!!!!!!!!!!!
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    No i co w zwiazku z tym ? Jakos nie widze zeby inwestorzy rzucili sie na akcje? Wszysto w cenie
    W cenie gtc to najmniej 10-20zł,nie mówiąc o maksymalnym 58zł,sam jesteś w cenie,opisany w wątku na gtc w prawie całym temacie pt.A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat.GTC w 2020 r. przed covidowym zjazdem kosztowało 10,38zł,więc ma JESZCZE DUŻO WZROSTU DO NADROBIENIA.
    Tak Hansie-Falo 34 i wiele,wiele innych ,to tam pisze o tobie: Uwaga inwestorzy! ,Hans ( zwany między innymi Falo34) nagania na spadki i odbiera wam akcje.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Trolu wzrostowy.Czy ja naganiam na spadki? Ja pisze jak to widze.No chyba mi nie powiesz ze nie mam racji? Widzisz jakies wzrosty? Czy ktoś się rzucił na akcje.A te twoje 10,38 zl to mozesz zapomnieć.Niby czemu ? Od pazdziernika tu ciagle naganiasz ze wszystko rosnie a gtc nie.No a jak ma rosnac bo co? Bo spadlo? Tak wiem kazda spolka jak spadnie to musi wrocic wg ciebie na kurs przed spadku.Ciekawe ciekawe.A to ze coś tam kupili i ze dali rekomendacje i robia grilla na zielonym tarasie co ma zmienic? Chlopie ogarnij się.Chyba sam masz już masz dosc kupujac akcje za 9,5 zl np musisz czekac ponad rok zeby byly po 6,9.Jo jesli do ciebie jest ok zeby zarobic 2 %w ciagu 3 lat no to gratulacje naprawde.
    Szkoda,że piszesz na spadki tylko na akcjach,których WOGLE NIE MASZ !!!.Wszystko opisane w całym temacie na gtc pt.A ja wam mowię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''.Moższ pisac ,ze masz ich więcej niż ktokolwiek,ale tak NIE JEST.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.96.*]
    Mam mam to ty ich nie masz.Ty lepiej powiedz jak to rosnie gtc o 1% smiech na sali.
    Na sali? A....rozumiem! -- w twoim zakładzie psychiatrycznym.
    Czy w agencji trolowej na sali ten śmiech słyszysz?,do póżna was tam trzymają,nie ma co.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [88.156.130.*]
    Czemu nie przyznasz ze te twoje galerie ipopemy itd nic nie daja?
    To co CI przyznam,Hansie wielonicowy,TO jest TO ,że wiem ,że jesteś wynajętym trolem spadkowym i że to twoja praca,(nie masz nawet 1 akcji gtc), więc cię nie osądzam, ale masz rację ,powinno gtc wzrosnąć w trzy dni przy takich infach jak dziś ( w moich postach wyżej ) przynajmniej do ceny 10,38zł,z której spadło w 2020 r, tym bardziej,że na dniach,czyli 4 MAJA W NAJBLIŻSZY WTOREK, OTWIERAJĄ JUŻ GALERIE!!!,nie wspominając już nawet o zakupie przez gtc dwóch kolejnych galerii (też info z dziś).CZAS WIĘC TO ZMIENIĆ,NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA PANUJĄCY TU TROLIZM SPADKOWY !!!,o którym piszą w wątku Krzysztofa na gtc pt.;;A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''-(-to musiałb gtcy dojść chociaż do ok 58zł). Swoją drogą będąc kiedyś przy tej cenie gtc nie miał jeszcze tyle nieruchomości,co obecnie,w Europie Środkowej,Wschodniej i Południowej.W końcu inny właściciel gtc od 2020r więc nowe nieruchomości.Ma szansę na spółkę roku w pozytywnym znaczeniu.
    Mam akcje i nie jestem trolem.To czemu nie rośnie? Takie infa i nic?Piszesz czas to zmienic? Jak chcesz to zmienic? Ani ja ani ty nie mamy na to wplywu? Co sie musi stać żeby kurs poszedlo mocno w gore?
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [79.184.59.*]
    PÓJDZIE według ciebie hans na 500 ? aż takie zasięgi??? ŁOŁ !!! ZŁ,CIEKAWY TYTUŁ TWOJEGO WĄTKU.a ja to liczę chociaz na te skromne ok 58zł,gdzie już gtc było nie mając tylu nieruchomosci jeszcze na całym swiecie.Kupione GTC w 2020r przez zmr gtc ,który ma na nieruchomosci w prawie całej Europie,do tego wczoraj dokupił 2 galerie,więc masz rację WZROŚNIE.Nie nadarmo dostał rating inwestycyjny miedzynarodowy przez Scope Ratings.Poza tym BBB-które ma gtc obecnie to dobra wiarygodnosc finansowa i wystarczajaca zdolnosc do obsługi zobowiazan w dłuzszym terminie. WIĘC JAK TO PISAŁEŚ-JAZDA NA PÓŁNOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAJ MOCNO GACIE BO CI SPADNĄ.
    GALERIE U NAS OTWIERAJĄ OD 4 MAJA JUŻ ZA PARĘ DNI,ZA DNI PARĘ
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.96.*]
    To wroc do poczatku lutego tez pisales galerie otwieraja i co? Powiedz czemu nie wzroslo? Powiedz mi tez czemu od 2011 gtc jakos nie uroslo nawet do 12 zl?-10lat co bylo nie tak? A ty chcesz teraz zeby urusl do 58 bo co ? Bo ty tak chcesz? To moze minac nastepne 10 lat i dalej bedzie po 7 zl.Tak szczerze co ci po tych infach jak tak z tego nic nie masz tylko strate na koncie.Mialbys dom dev mialbys akcje po 147 a nie po 7 i dywidende a tu co wielkie gowno ani kurs akcji ani dywidendy.To co tak caly czas sie podniecasz ta spolka? Patrz brat kupil w lipcu akcje pko bp za 19.5 jakos tak dzis sa po 35 ma zysk a pojecia nie ma o gieldzie.A gtc w tym czasie co w czarnej dupie.JAKBYM nie wisial tu na haku juz dawno bym te h..jstwo sprzedal kupil co innego i 5 razy juz zarobil na innych spolkach.A tu co ciagle to samo na minusie .Chyba mi nie powiesz ze gtc to dobra inwestycja jak 1.5 roku zaraz i akcji z zyskiem nie mozna sprzedac
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [79.184.59.*]
    Do jakiego 58zł? Trzeba iść na 500zł,jak sam zasugerowałeś w temacie! Co iść na swoje stare poziomy gtc ,skoro już mamy CAŁY HOLDING ZMR od 2020r ,który ma już zasięgi inwestycyjne na całą Europę!!! ŚRODKOWĄ,WSCHODNIĄ POŁUDNIOWA Węgry,Chorwację Serbię Bułgarię,kontrakty z Bankiem Światowym oraz dobry stabilny rating wydany przez nie byle kogo bo przez znany na świecie Scope Ratings ,wczoraj gtc kupił 2 galerie 100% już wynajęte z certyfikatami również najllepszymi i cały czas buduje,sprzedaje,wynajmuje ,inwestuje,kupuje,dba o rozwój.
    Zmieniam ZDANIE PRZEKONAŁEŚ MNIE,PO CO MA BYĆ GTC NA JAKIMŚ jak to piszesz badziewnym 7 ZŁ,JAK W TWOIM TYTULE CZY NAWET NA SWOIM MIZERNYM 10,38ZŁ SPRZED COVIDOWEGO ZJAZDU W 2020 R.///JAK TO SAM NAPISAŁEŚ W TYTULE WĄTKU.JA CZEKAM OD DZIŚ NA 500ZŁ I ZASŁUŻONY PRZEZ GTC TYTUŁ SPÓŁKI ROKU.
    SAM NAPISAŁEŚ GTC SPÓŁKĄ ROKU!!! ,NIECH WIĘC I TAK BĘDZIE!!! JA IM KIBICUJĘ .A ODPOWIEDZI NA W S Z Y S T K I E SWOJE ROZTERKI I DYLEMATY,ROZWAŻANIA,PYTANIA DO MNIE I INNYCH ZNAJDZIESZ W WĄTKU niżej pt ;;A JA WAM MÓWIĘ,ŻE WRÓCI NA SWOJE POZIOMY SPRZED 10 LAT'' W WIĘKSZOŚCI WPISÓW GTC.OBSTAWIAJ WIĘC Z GŁOWĄ,bo wpisy gtc z tamtego wątku,dobrze o tobie nie świadczą.MOŻESZ PODCIĄGAC MAJTY I STAWAĆ NAWET NA USZACH dziewczynko-Hansie wielonicowy.PRZESTAŃ SIĘ MIOTAĆ WYPISYWANIEM SWOJEGO OBSTAWIAMY,moze obstawmy kto przeczyta wszystkie wpisy GTC o tobie Hansie,dziewczynko z wątku,,A JA WAM MÓWIĘ...???
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Czemu nie rosnie?
  • Re: Spółka roku Autor: ~gtc [185.72.34.*]
    Nie rośnie choć nieruchomości wzrosły na całym świecie. Może zaraz przeszacowania w górę pójdą? Nie rośnie bo ktoś trzyma lejce i czeka kiedy puścić.....
    Ale mi argument
  • Re: Spółka roku Autor: ~re [37.30.48.*]
    Widzieliście wyniki KCI? Są rekordowe
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.98.*]
    A widziales kurs od roku? A widziales dywidende wyplacona na konto? A widziales swoje konto na czerwono?A widziales obroty jak w warzywniaku pod blokiem?Bo ja widze a ty? I czym tu sie podniecac
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [79.184.45.*]
    A WIDZIAŁEŚ płatnego TROLA SPADKOWEGO? ,który nagania na spadki i nie ma ani jednej akcji gtc i któremu poświęcony jest prawie cały wątek gtc pt. A JA WAM MÓWIĘ,ŻE WRÓCI NA SWOJE POZIOMY SPRZED 10 LAT'' (chodzi o gtc i jego cenę ok 58zł).Jak nie widziałeś,to spójrz w lustro Hansie (dziewczynko),tam zobaczysz TROLA SPADKOWEGO patrząc na siebie.I NAŁÓŻ PAMPERSA NA NIETRZYMANIE MOCZU,BO OD WTORKU GALERIE OTWIERAJĄ.,a gtc co raz dokupuje nieruchomości AAA nawet 2 w tym tygodniu JUŻ 100% wynajęte // ciekawe,że już sam do siebie zaczynasz nawet pisać,rozumiem wiele IP.
    GTC OTWIERA GALERIE W POLSCE 4 MAJA !!!!!!!!!!!!!!! +rating Sope Ratings-BBB ,czyli WYSOKIE prawdopodobienstwo spłaty zobowiązan W TERMINIE+coraz to nowe nieruchomości z certyfikatami AAA w Europie wynajęte nawet 100%(dwie w tym tygodniu w Budapeszcie).
    Spadliscie przez zamkniete galerie od covidowego zjazdu ponad 60% do dołu,czas to POPRAWIĆ na 60% do góry !!!!!!!!!!!!!!!!,W NADCHODZĄCY WTOREK GALERIE O T W I E R A J Ą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!
    WŁAŚNIE NADCHODZI CZAS NA GTC NA WYBICIE ZE ŚREDNIOTERMINOWEGO TRENDU BOCZNEGO GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G A L E R I E O T W IE R A J Ą S I Ę 4 MA JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( gdyby ktoś jeszcze nie wiedział , bo wcześniej wyrzucił telewizor )
    GTC podpisało wczoraj umowę KUPNA na 100% kapitału węgierskiej spółki Winmark . NADCHODZI CZAS NA ZASŁUŻONE MIANO SPÓLKI ROKU 2021R !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [83.30.73.*]
    Patrz kurs jak ci rosnie-buhahah a te infa mozesz sobie w dupe wsadzic.
    Zrób se zdjęcie tego kursu i kup lornetkę bo niedługo przejdzie już do historii ,jak zacznie rosnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Chyba sam w to niewierzysz? Pisales juz z poczatkiem stycznia ze galerie otwieraja z poczatkiem lutego.No otwarli i co sie stalo z kursem gtc? Jakos nie widze zeby urosl?
    Ale naganiales w tym styczniu ze od lutego wzrosty.Powiesiles nie jednego na haku ktory ci uwierzyl w te bajki.Ja caly czas mowilem ze nie urosnie i nie uroslo a jutro 1 maja.A ty jeszcze teraz trolu bezczelnie znowu naganiasz na wzrosty.
    DOBRZE,ŻE SAM SIĘ NIE POWIESIŁEŚ BO JESZCZE DO DZIŚ NIE KUPIŁEŚ ANI 1 AKCJI GTC,A O SWOIM NAGANIANIU NA CAŁYM BANKIERZE I NIE TYLKO NA GTC, PRZECZYTAJ RAZ JESZCZE W WĄTKU GTC pt''. A JA WAM MÓWIĘ,ŻE WRÓCI NA SWOJE POZIOMY SPRZED 10 LAT'';
    WE WPISACH GTC,TAM JEST O TOBIE CAŁA PRAWDA.
    I jeszcze oczywiscie nic ci nie wiadomo o otwarciu galerii w Polsce 4maja ,jasne,jasne,a tym bardziej o nowych infach z tego tygodnia na gtc-biedna mała,dziewczynka,czyli Hans,no cóż,taka jej praca.
    A O INFIE O TOBIE JUŻ ZAPOMNIAŁEŚ Z TWOIM IP?,CZYLI UWAGA INWESTORZY !HANS(Falo 34) NAGANIA NA SPADKI I ODBIERA WAM AKCJE.Zapomniałeś już??/ A CO TO ZA TWÓJ WPIS NIŻEJ JAZDA Z BADZIEWIEM I NIC WAM TU NIE POMOŻE??? CHCIAŁOBY SIĘ KUPIĆ AKCJE JESZCZE NIŻEJ,ALE NIESTETY ...K O N I E C P R O M OC J I G T C !!!!!!!!!!!!!!!! było zamknięte więc spadło,teraz się OTWIERA NA !!!!!!!!!!DOBRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! już 4 MAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .WPISZ.SOBIE KIEDY OTWARCIE GALERII 2021R
    Ty tylko o jednym o trolach spadkowych.Ja sie pytam ciebie tego ktory pisal od lutego galerie otwarte i ? Otwarli i co?jakos nie uroslo.A teraz ma urosnac?
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [79.184.50.*]
    TAK WŁAŚNIE,O T W I E R A J Ą (NIE TYLKO) GALERIE JUŻ WE WTOREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trolowi spadkowemu,mówimy ŻEGNAJ !!!!!!!!!!!!!!!!
    No i co z tego ze otwieraja.Nic to nie wplynie na wzrost kursu akcji.W lutym tez otwarli tak sie podniecales i co i nic to nie dalo.teraz tez otworza i co no beda otwarte i tyle kazdy to juz wiedzial i wszystko w cenie.poprostu.Jakby bylo tak pieknie jak ty piszesz to juz by bylo 10 zl a nie 7.Chlopie 10 lat sie kusi 6-10 a ty chcesz 58 chyba za 10 akcji
    POWIEDZIAŁ TEN, CZYLI OCZYWIŚCIE HANS, TEN CO NIE MA ANI JEDNEJ !!!!! ACJI GTC!!!!!!!!!!!, choć pisze,że ma ich mnóstwo (szerzej o tym w wątku gtc pt.A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'') w postach GTC
    Powiedzial Hans to co sie wydarzylo w lutym.Twoje slowa mialo byc tak dobrze.Miej odwage sie przyznac przynajmniej.
    TO PRrZYJrZYJ SIĘ WYKRESOWI,CZYŻBY ABY TAK WOGLE NIE WZROSŁO?????????? WEDŁUG MNIE TO OD OSTATNIEGO OTWARCIA GALERII GTC WZROSŁO DO POŁOWY KWIETNIA,TO FAKT, NIEDUŻO,BO ZARAZ Z AMKNĘLI ,ALE NIE BYŁO JESZCZE WTEDY TYLE SZCZEPIEN, ANI NOWYCH INF ,A TYM RAZEM OTWIERAJĄ JUŻ DEFINITYWNIE !!!!!!!!!!!!!! TAK JAK CI PISAŁEM,ŻE NA WIOSNĘ JUŻ OTWORZĄ! I CO MASZ WIOSNĘ,MASZ OTWARCIE GALERII .A CO MA SPOWODOWAĆ WZROSTY -WEJDŻ NA WIADOMOŚCI GTC I SPRAWDZ ILE W TYM ROKU DOKONALI ,CO RAZ NOWE INFA !!! KUPNO TERAZ 100% spółki WINMARK WYNAJĘTEJ JUŻ 100%,nowe budynki ,nowe umowy i TO NIE BYLE Z KIM !poza tym tobie hans pisałem sprzedaj,ale cóż BIEDAKU mogłeś sprzedać,skoro nie masz ANI JEDNEJ AKCJI GTC!!!!!!!!!!!! ,podobnie jest na innych spółkach (w kwietniu Hans jako TATOMUMINKA I TECHNIKMUMINKA ,nagania na spadki na ML System.Reszta PRAWDY O TOBIE I TWOICH NIBY-AKCJACH (bo ich wogle!!! nie masz) napisana jest w wątku gtc pt. A JA WAM MÓWIĘ,ŻE... A TO ,ŻE SIĘ TAK WYSILASZ I PRODUKUJESZ, ŻEBY KURS SPADŁ TO WEDŁUG MNIE TYLKO ŚWIADCZY O TYM,ŻE KURS BĘDZIE BARDZO WYSOKO! powodzenia w zaniżaniu kursu,im bardziej naganiasz NA SPADKI ,tym większe będą WZROSTY!!!
    Ale ja nienaganiam na spadki tylko pisze jak jest ze infa nic nie daja chyba sam to widzisz .Przeciez to ty ciagle nagiasz na wzrosty.To ze gtcod 10 lat nie umie wzrosnc to prawda jest i fakt .A ty ciagle piszesz ze spadlo to musi wzrosnac .Ale przieciez kurs moze ciagle byc 6-7lzl przez nastepne 10 lat.Widzisz obroty dzienne? Przeciez widzisz ze nie ma zainteresowania ta spolka
    TO JA HANS ,NIECH ZACYTUJĘ TYTUŁ-TEMAT JEDNEGO Z TWYCH OSTATNICH WĄTKÓW NA GTC z 29.04.2021r dotyczący gtc .CÓŻ TY TAM PISZESZ????????/ cytuję : Tak jest-jazda z badziewiem na 5xx. dALEJ PISZESZ jazda na 5zł i nic wam tu nie pomoże..itd..
    TO PISZ DALEJ,TAK się produkujesz,to bardzo dobrze wróży kursowi gtc, widać że komuś zależy ,żeby kupić w świetnej cenie .IM BARDZIEJ NAGANIASZ NA SPADKI,TO TYM PEWNIE BĘDĄ WIĘKSZE WZROSTY!!!!!!!!!!!!!! pracuj dalej
    No tak tak pisalem i tak bedzie jakby mialo wzrastac to juz dawno byloby 9 zl.Napij sie kawy
    A MOŻE BĘDZIE ZARAZ 20ZŁ? SKĄD WIESZ? a może 58zl jak napisał w tytule tematu Krzysztof?.a może on wie lepiej od ciebie? NAPIJ SIĘ SAM KAWY. WE WTOREK OTWIERAJĄ GALERIE( I NIE TYLKO) I SZYBKO ICH TERAZ NIE ZAMKNĄŁ ,a infa z kwietnia i nie tylko z kwietnia też powinny stopniowo same zrobić swoje,więc szkoda twego czasu.
    Ty i te twoje galerie.Tak to mozemy na kazdej spolce a moze 3 a moze 20 a moze 58 a moze 500.Wrozysz z fusow?
    Nie wróże,stwierdzam fakty.Skoro gtc kosztowała ok. 58zł nie mając az tylu nieruchomosci w całej Europie Środkowej,Wschodniej i Południowej i jeszcze nowego własciciela(bo ma go od 2020r) to dlaczego nie miało by być prawdą to co napisał Krzysztof w temacie wątku.? Teraz gtc podpisało umowę kupna 100% Winmark 2 wynajętych w 100% nieruchomości AAA w Budapeszcie,wcześniej sprzedał Spiral w Budapeszcie,budował Tower1 i Tower2,jeżeli dobrze pamiętam i jakieś inne,zawierał nowe umowy najmu na MatrixB,do najemców dołączyły IKEA,Bersha,dostał rating inwestycyjny BBB- od Scope Ratings z perspektywą stabilną itd. Teraz 4maja otwierają galerie
    Więc ja mam nadzieję,że dojdzie przynajmniej, minimum do swojej ceny 10,38zł sprzed covidowego zjazdu.Kto uważa inaczej,powinien sprzedać.Ty zaś nie mając ani jednej akcji gtc (o czym można przeczytać w wypowiedziach GTC w wątku GTC PT,,A ja wam mówię....).''piszesz w temacie,cytuję znów: ''Tak jest-jazda z badziewiem na 5xx'' i dalej piszesz,że nic wam tu nie pomoże....A motywujesz tym,że musi spadać,bo jakby miało wzrastać,to już by było 10zł Piszesz,mimo tego,że już piszą o tobie,że :UWAGA INWESTORZY ,Hans(Falo34) nagania na spadki i odbiera wam akcje.No cóż,od każdego wpisu też pewnie nieżle zarabiasz,skoro ciągniesz ten temat w nieskończoność.TAKA TA TWOJA NIEWDZIĘCZNA PRACA. A L E DLATEGO TEŻ sądzę,że to oznacza ,że kurs będzie wyżej szybciej niż myślę,skoro aż tak naganiasz.
    Jak bedzie w tym roku min 58zl to wysle ci skrzynke finlandi.
  • Re: Spółka roku Autor: ~xx [83.24.203.*]
    To czy będzie w tym roku 58zl i czy wogle będzie to będzie zależało tylko i wyłącznie od grubych,a nie ode mnie,więc dla nich prześlij tą skrzynkę finlandii. Spółka zmienila właściciela w 2020r , cały czas rozwija się w Europie,kupuje działki ,nieruchomości, sprzedaje,podpisuje nowe umowy ,ma potencjał i rating inwestycyjny stabilny BBB-wydany przez wiodącą europejską agencję ratingową.TO JEST FAKTEM,do tego dochodzi otwarcie galerii już we wtorek.O tym,czy GTC wróci na 58zł i wyżej, może wie lepiej Krzysztof ,który pisze o gtc w tytule wątku;;A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat.''.Jego zapytaj,może to on ma gruby portfel i te silne ręce ktore podniosą gtc i ???,wtedy napewno dołączyliby inni. Żebyś mi potem nie pisał/a Hans,że kogoś wieszam na haku,czy drzewie swymi odpowiedziami do ciebie,to powtarzam raz jeszcze-kto nie wierzy ,że gtc dojdzie do swej ceny ,sprzed covidowego zjazdu w początku 2020r , czyli do 10,38zl.,to niech już teraz sprzeda akcje.GALERIE OTWIERAJĄ WE WTOREK 4 MAJA !!!!!!!!!!!!!!!! ,tu natomiast mamy już bonus od początku 2020r w postaci ok 60% zniżki i promocji przy obecnej cenie gtc 6,98zł. .
    Wszystko co napisales jest prawda.Teraz zadaj sobie pytanie czemu tak niskie obroty i zerowe zainteresowanie spolka? Jak wszystko jest takie dobre i sie rozwija?
    Ty podobno 4 maja wszyscy kupuja gtc PKC bo galerie otwieraja-buhahhaa.Jak mozna tak naganiac na wzrosty.Wymysl cos nowego bo ciagle tą samą płytę puszczasz
[x]
GTC -1,14% 3,48 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.