Nie wróże,stwierdzam fakty.Skoro gtc kosztowała ok. 58zł nie mając az tylu nieruchomosci w całej Europie Środkowej,Wschodniej i Południowej i jeszcze nowego własciciela(bo ma go od 2020r) to dlaczego nie miało by być prawdą to co napisał Krzysztof w temacie wątku.? Teraz gtc podpisało umowę kupna 100% Winmark 2 wynajętych w 100% nieruchomości AAA w Budapeszcie,wcześniej sprzedał Spiral w Budapeszcie,budował Tower1 i Tower2,jeżeli dobrze pamiętam i jakieś inne,zawierał nowe umowy najmu na MatrixB,do najemców dołączyły IKEA,Bersha,dostał rating inwestycyjny BBB- od Scope Ratings z perspektywą stabilną itd. Teraz 4maja otwierają galerie
Więc ja mam nadzieję,że dojdzie przynajmniej, minimum do swojej ceny 10,38zł sprzed covidowego zjazdu.Kto uważa inaczej,powinien sprzedać.Ty zaś nie mając ani jednej akcji gtc (o czym można przeczytać w wypowiedziach GTC w wątku GTC PT,,A ja wam mówię....).''piszesz w temacie,cytuję znów: ''Tak jest-jazda z badziewiem na 5xx'' i dalej piszesz,że nic wam tu nie pomoże....A motywujesz tym,że musi spadać,bo jakby miało wzrastać,to już by było 10zł Piszesz,mimo tego,że już piszą o tobie,że :UWAGA INWESTORZY ,Hans(Falo34) nagania na spadki i odbiera wam akcje.No cóż,od każdego wpisu też pewnie nieżle zarabiasz,skoro ciągniesz ten temat w nieskończoność.TAKA TA TWOJA NIEWDZIĘCZNA PRACA. A L E DLATEGO TEŻ sądzę,że to oznacza ,że kurs będzie wyżej szybciej niż myślę,skoro aż tak naganiasz.