To czy będzie w tym roku 58zl i czy wogle będzie to będzie zależało tylko i wyłącznie od grubych,a nie ode mnie,więc dla nich prześlij tą skrzynkę finlandii. Spółka zmienila właściciela w 2020r , cały czas rozwija się w Europie,kupuje działki ,nieruchomości, sprzedaje,podpisuje nowe umowy ,ma potencjał i rating inwestycyjny stabilny BBB-wydany przez wiodącą europejską agencję ratingową.TO JEST FAKTEM,do tego dochodzi otwarcie galerii już we wtorek.O tym,czy GTC wróci na 58zł i wyżej, może wie lepiej Krzysztof ,który pisze o gtc w tytule wątku;;A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat.''.Jego zapytaj,może to on ma gruby portfel i te silne ręce ktore podniosą gtc i ???,wtedy napewno dołączyliby inni. Żebyś mi potem nie pisał/a Hans,że kogoś wieszam na haku,czy drzewie swymi odpowiedziami do ciebie,to powtarzam raz jeszcze-kto nie wierzy ,że gtc dojdzie do swej ceny ,sprzed covidowego zjazdu w początku 2020r , czyli do 10,38zl.,to niech już teraz sprzeda akcje.GALERIE OTWIERAJĄ WE WTOREK 4 MAJA !!!!!!!!!!!!!!!! ,tu natomiast mamy już bonus od początku 2020r w postaci ok 60% zniżki i promocji przy obecnej cenie gtc 6,98zł. .