Myślę, że dobrze - wszak się pozbył porządnego człowieka, dobrze i rzetelnie wykonującego swoje obowiązki jako RPO. A WSA chciał ode mnie 5 egzamplarzy skargi - być może jeden był dla tego porządnego człowieka, gdyż sam wystąpiłem o interwencję w sprawie prawie 100 tys. oszukanych Polaków i bezprawnego przejęcia Idei!
Moi Kochani Pisowcy! A jak tam Wasz Główny Skarbmistrz? Nadąża z dodrukiem pieniędzy? Chyba tak, bo inflacja już miesiąc do miesiąca roku poprzedniego powyżej 4 %.
I zastawiam się kiedy tak naprawdę opinia publiczna pozna prawdę o historii Idei Bank a raczej bardziej o aferze GetBack?
Ja pisałem już na tym forum 2 lata temu, że IDEA jest kozłem ofiarnym afery GetBack - natomiast jeśli Moi Ukochani Pisowcy to też zaplanowali celowo w celu nacjonalizacji banku i zniszczenia Leszka - to już byłoby bardzo, bardzo złe...
Moi Kochani Pisowcy - ja tam Wam przebaczam, z wielkim bólem serca - ale przebaczam. Natomiast nie myślę, że prawo będzie tak łaskawe. Narazie prawo jest łamane i manipulowane pod cele polityczne - ale przyjdzie czas sprawiedliwości!
Powoli, Moi Ukochani Pisowcy - naprawdę Wam przebaczam!
Blizny się zagonią - zło, które narobiliście - przejdzie do przeszłości..
Moi Kochani Pisowcy - pamiętajcie przynajmniej o jednym - żaden świat budowany na nienawiści nie przetrwa! To moja rada - od Mike75 dla Moich Ukochanych Pisowców!