Stara rosyjska piosenka - ja gdybym miał Waszą władzę o przetrwanie - to bym nie dopuściłbym do cierpienia ludzi... A Wy w sposób celowy ją niszczyliście. Ja straciłem na tej grze tylko 100 tys zł, Musicie być świadomi, że oprócz mnie Polacy też stracili pieniądze... Czy jesteście dumni, że żeście wydymali prawie 100 tys. Polaków? Pruski jako gentelman do którego poziomu nigdy nie dotrzecie - nie dopuściłby do tego ! Ale Pruski podobnie jak i Banaś to Bohaterowie Narodu Polskiego!
Wystarczył sprzeciw jednego z Was - Pisowcy by się wycofali - ale jak zwykle zabrakło odwagi - bierzcie przykład z Pruskiego czy Banasia - oni tą odwagą potrafią się wykazać!
Ja nawet nie znałem szefa BFG. Ale słuchałem wywiadu z szefem KNF - i miałem go za profi... I się bardzo, bardzo zawiodłem - bo uwierzyłem w to co mówił. Te stanowiska - to są bardzo, bardzo wysokie stanowiska - tam nie może być cienia wątpliwości...
Miałeś jaja żeby trzymać tyle pieniędzy w akcjach Czarneckiego, mimo tego że temat resolution był wałkowany przez księgowego od kilku lat a marshall trzymał shorta do samego końca