Witam, sprzedam akcje Kanii na papierze około 25 tysięcy sztuk po 33grosze kupowałem, potrzebna osoba w poniedziałek rano (12 kwietnia) z okolic Opola lub Wrocławia, proszę napisać na maila wislon2410@wp.pl płacę 300zł za fatygę! Mam nadzieję że ktoś pomoże wiem że mało czasu no ale może się uda
Mam do odliczenia około 1300zł i nie ma pewności czy to się uda ze względu na małą ilość czasu także chciałbym żebym też jakoś "zarobił" na tej imprezie.
Nie obraź się ale o jakich pieniądzach my tutaj mówimy. Tyle straty co masz to nic, w moment na innych spółkach odrobisz. Jak kogoś znajdziesz to oki, ale pewnie bym odpuścił. Bardzo mało masz czasu i teoretycznie ten ostatni dzień jest wystarczający, chociaż może być różnie. Trzymaj się.
Nie wiem czy ip bedzie dobre ale tu Autor watku. Udalo mi sie sprzedac, w BM powiedzieli ze to ich 1 tego typu sytuacja i wkurzylem sie bobta strate bed emogl odliczyc za 2021 a nie za 2020 tak jak chcialem :/ do zainteresowanego: w 2020 odrobilem i to z nawiazka :) pozdrawiam.
Gdyby Kipas nie nagonił na akcje bankruta ZMHK to nic by nie trzeba było "odrabiac". A tak przychodzi Kipas vel Zainteresowany i mydli oczy wciskając znów ciemnotę.
Nie ma czegoś takiego jak "odrobiona strata" - strata pozostaje stratą - tych pieniędzy nie ma w kieszeni i już nigdy nie wrócą.
O "odrobionej stracie" można by mówić gdyby to nastąpiło na tym samym papierze, co w przypadku ZMHK, na które naganiał Kipas, nie jest możliwe.