• Odezwa do Moich Kochanych Pisowców Autor: ~Mike75 [83.25.77.*]
    Moi Kochani Pisowcy!

Jako, że jeszcze Święta - wyobraźcie sobie sytuację - powiedzmy Polska składa się tylko ze 100 osób. 99 osób to Pisowcy, jedna osoba to powiedzmy członek LGBT ( ja tam nie należę, ale mam zdolność empatii i ich rozumiem ).
    I teraz Moi Kochani Pisowcy - Wy tą osobę wykluczacie ze społeczeństwa, tworzycie wolne strefy - ona jest poza społeczeństwem. Na koniec powiedzmy popełnia ta osoba samobójstwo i mamy jednorodne społeczeństwo ku Waszemu zadowoleniu.

To tylko zła bajka - ale chcę powiedzieć - nie tego uczył Jezus Chrystus ale bardziej uczył, żeby tej osoby nie odrzucać i pozwolić jej żyć w społeczeństwie ( Chrystus bardziej się wstawiał za tymi odrzuconymi ze społeczeństwa niż ktokolwiek inny ) , które przestrzega ogólnie znanych i akceptowalnych norm ( np. Konstytucja ).

• Re: Odezwa do Moich Kochanych Pisowców Autor: ~Mike75 [83.25.77.*]
    Ja rozumiem, że taka postawa jest motywowana politycznie - lepiej zyskać lub utrzymać 99 % procent głosów niż stracić 1 % odrzutków społeczeństwa wg Moich Kochanych Pisowców...

Ale czy przed Bogiem, który wszystko wie i widzi jest to słuszne...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Odezwa do Moich Kochanych Pisowców Autor: ~Tak_myślę_sobie [89.200.162.*]
    Panie Mike75 - otórz masz problem ze zrozumieniem. Nikt w Polsce tych ludzi nie odrzuca ani nie prześladuje, jakoś dotychczas żyli sobie w spokoju. To oni lansują nam na siłę swój styl życia jako normę. Nikt im krzywdy nie robi w Polsce ale co innego jest żądanie zawierania małżeństw jednopłciowych lub adopcja dzieci przez pary homo.
    W dodatku mylisz się - Jezus nie akceptował seksu pozamałżeńskiego a więc na pewno też by na to nie pozwolił.

• Re: Odezwa do Moich Kochanych Pisowców Autor: ~Lol [83.30.155.*]
    Po co to tłumaczysz to takim zaczadzonym ideologicznym marksistom. Oni mają obsesję na punkcie wiktymizacji i strugania ofiar żeby móc usprawiedliwić swoją inżynierię społeczna. 20 % młodzieży amerykańskiej deklaruje się jako LGBT, z biologicznego punktu widzenia to jest niemożliwe, taka jest skala prania mózgów przez tych fanatyków
  • Re: Odezwa do Moich Kochanych Pisowców Autor: ~Mike75 [83.25.69.*]
    wiadomosci.wp.pl/pawlowicz-o-transplciowej-dziewczynce-interweniuje-biuro-rpo-6626642696686240a?fbclid=IwAR25oREXPDwSobZ_S4ZnHPEEPBmLbOBkXpGEL-Y2XD26Y_rFsS3f9_Nw3m0

Poczytaj sobie jak działa sędzina TK - czy jej wpis na tweeterze komukolwiek pomoże? Czy jako szanująca się Sędzina TK w ogóle powinna w taki sposób i na tak delikatny temat dziecka wypowiadać się publicznie? Nie, wpis nikomu nie pomoże - zaszkodzi jedynie temu dziecku. O to właśnie mi chodziło! Polska ma wystarczająco dużo problemów gospodarczych a Wy Moi Kochani Pisowcy lubicie włożyć kij w mrowisko w sprawie aborcji, LGBT i to w czasie kiedy dziennie na pandamię umiera kilkaset osób.
    Może faktycznie to ja jestem niepoczytalny, crazy itd. - a Wy macie rację... I też z nacjonalizacją Idei mieliście rację, itd, itd. Choć w takim razie wolę być niepoczytalny jeśli mam uznać, że Wy macie rację.
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.