Od kilku dni kurs BOSia jest usilnie zbijany. Mimo, że sprzedałem posiadane przez siebie akcje BOSia, to nadal je obserwuję. Proces obrotu nimi na GPW jest ostatnio pod silną presją większego podmiotu, który dołuje kurs. Jest to typowe działanie podmiotu nastawionego na akumulację przy niższych poziomach cenowych, ponieważ ustawia spore zlecenia po obu stronach arkusza zleceń.
Ja też usilnie prawie zaklinalem tego bankowego gniota, bo nikt już teraz nie ma wątpliwości,ze to najgorszy bank na giełdzie,aby co najwyżej podszedł pod 9 zeta, a tu nawet są problemy z 8 zł. Za niedługo trzeba realnie myslec że tu zawita kurs na 7 zeta, bo to coraz większa podaż , coraz większe idą ilościowo zlecenia sprzedaży i to od ładnych kilku dni.Ale co się dziwić , jak nowy zarząd , tak jak stary nieudacznie prowadzi biznes bankowy i straszy gieldowcow kolejnym odpisami, tym razem , bagatela 400 mln zł, o odwroceniu tych odpisów np ekologicznych wiatrkow, czy od Spinksa ,dla równowagi nikt nie mysli. Banda nieudaczników tym qwasi bankiem zarządza i tylko straty dla wszystkich produja Moja opinia, człowieka który dobrze prześwietlić ten parabank i to dogłębnie bo kupę lat mam otwarte konto bankowe u nich , ostatnio podwyzszyli opłaty bankowe, dotyczy to także ich biura maklerskiego , równie długo grałem na ich akcjach, jak najdalej od tego syfu bankowego!!!!!!!!!
To proponuje sprzedaz w poniedziałek i zapomnieć ale tej podaży o której piszesz jakoś nie zauwazyłem ten bank jest za mały i będzie przejęty i o to tu sie toczy gra
To coś słabo że wzrokiem u kolegi , albo patrzy na ten parabank przez różowe okulary. A niby ponad 21tys akcji z cena podazowa 7,56zl co wisiało do końca sesji,to co mało, to w kij dmuchal , niepoprawny optymisto. W poprzednich dniach też wisiała podaż kilku tysieczna,pilnujaca co by kurs nie wzrosl akcji tego gniota Ja codzienne dokładnie śledzę notowania tego gniota bankowego, co by resztki sprzedac i już wcale nie po 9 zł ale 8 zł to było OK,ale tu cisna na dół każdego dnia. Nie inaczej było i wczoraj . To co może Ty taki miłośnik tego banku zaczniesz taka niby małą , według Ciebie,podaz odbierać od poniedziałku, bo ta perłę ktoś , kiedyś przejmie za co najmniej 10 zeta ,to będzie kiedyś niby złoty interes.Do boju więc kolego od poniedziałku, to może ja wreszcie sprzedam coś około 8 zeta tego gniota.
Andy jak pewien niski polityk, walczy z systemem choć sam go tworzy, zwierza się biedaczysko jak to nie może sprzedać akcji, używa pejoratywnych określeń parabank, gniot, i traci czas na wpisy na tym forum, oceńcie sami wiarygodność
Jakoś wystawiają tylko zawsze jeden poziom wyżej żeby nikt nie kupił 21 tys akcji po 7,56 tj 152 tysiące to nie rozśmieszaj mnie ze to mega podaż a po co mam od
ciebie kupowac po 8 zł jak mogę kupic po 7,4-7,50
Info o przewalutowaniu zbiera bardzo pozytywne oceny a boś jest wymieniany obok pko bp jako ten "dobry" to dużo znaczy dla funduszy, zarzadzajacych ppk i ogólnie duzych graczy, ktorych od lat tu nie było.... jesli rozpoczną wchodzenie 10-11pln w zasiegu.
Ocos kolega nerwowy odpowiem jak Władimir Putin kto się przeżywa ten się sam tak nazywa ale życzę dużo zdrowia i spójrz czasem w lustro to zobaczysz właśnie tego gościa o którym piszesz