Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,54 zł , zmiana od tamtej pory: 38,73%

Z daleka od tego parabanku

Ja też usilnie prawie zaklinalem tego bankowego gniota, bo nikt już teraz nie ma wątpliwości,ze to najgorszy bank na giełdzie,aby co najwyżej podszedł pod 9 zeta, a tu nawet są problemy z 8 zł. Za niedługo trzeba realnie myslec że tu zawita kurs na 7 zeta, bo to coraz większa podaż , coraz większe idą ilościowo zlecenia sprzedaży i to od ładnych kilku dni.Ale co się dziwić , jak nowy zarząd , tak jak stary nieudacznie prowadzi biznes bankowy i straszy gieldowcow kolejnym odpisami, tym razem , bagatela 400 mln zł, o odwroceniu tych odpisów np ekologicznych wiatrkow, czy od Spinksa ,dla równowagi nikt nie mysli. Banda nieudaczników tym qwasi bankiem zarządza i tylko straty dla wszystkich produja Moja opinia, człowieka który dobrze prześwietlić ten parabank i to dogłębnie bo kupę lat mam otwarte konto bankowe u nich , ostatnio podwyzszyli opłaty bankowe, dotyczy to także ich biura maklerskiego , równie długo grałem na ich akcjach, jak najdalej od tego syfu bankowego!!!!!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS -0,18% 11,04 2026-02-27 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.