No proszę: zamilkłem na 3 tygodnie, żeby zobaczyć, czy Kipas zamilknie ale gdzie tam: Kipas się rozochocił i pomyślał, że teraz bezkarnie będzie wciskał kit o rzekomym odwieszeniu spółki ZMHK, która oprócz długów nie ma nic- ani nieruchomości ani maszyn.
Syndyk masy upadłości spółki Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. w upadłości informuje, że w dniu dzisiejszym Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. podjął uchwałę nr 379/2021 w sprawie wycofania z obrotu na Głównym Rynku GPW akcji spółki Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. w upadłości. Zarząd Giełdy stwierdził, że zgodnie z art. 91 ust. 11 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej […], w związku z upływem 6 miesięcy od dnia uprawomocnienia się postanowienia sądu o ogłoszeniu upadłości spółki Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. w upadłości, wycofanie z obrotu na Głównym Rynku GPW akcji oznaczonych kodem „PLIZNS000022”, nastąpi z dniem 13 kwietnia 2021 r. Na podstawie § 110 ust. 11 Regulaminu Giełdy, Zarząd Giełdy postanowił, że zlecenia maklerskie na akcje spółki przekazane na Giełdę, a niezrealizowane do dnia 12 kwietnia 2021 r. [włącznie], tracą ważność. Uchwała weszła w życie z dniem podjęcia. TO KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kipas, troglodyta po zawodówce, zakłada podziemną giełdę wirtualnych akcji bankruta z siedzibą na cieciówce Cedrobu?
O tym nieudaczniku kipasie można by niezłą komedię nakręcić, to taki Egon inwestowania.
A tak na poważnie, wystarczy prześledzić komentarze, żeby wiedzieć kto jest kim.
Na długo przez zawieszeniem pisałem, że zawieszą. Kipas, że nie.
Po zawieszeniu pisałem, że nie odwieszą. Kipas, że tak.
Na długo przed ogłoszeniem upadłości pisałem, że ogłoszą upadłość. Kipas, że nie.
Po ogłoszeniu upadłości pisałem, że nie będzie żadnego inwestora na ZMHK tylko sprzedaż majątku w postępowaniu upadłościowym. Kipas, że będzie inwestor, nacjonalizacja, powrót HK.
Od momentu ogłoszenia upadłości pisałem, że tu już się nie wydarzy. Kipas, że będzie "jazda".
Tak że nie zdziwie się żadnej kolejnej wyssanej z brudnego palucha bzdurze napisanej przez kipasa.
A jeśli jest ktoś na tyle głupi, żeby go słuchać, nie jest na tyle mądry, żeby zarabiać pieniądze.