Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: INFO O ODWIESZENIU!!!!!

Kipas, troglodyta po zawodówce, zakłada podziemną giełdę wirtualnych akcji bankruta z siedzibą na cieciówce Cedrobu?

O tym nieudaczniku kipasie można by niezłą komedię nakręcić, to taki Egon inwestowania.

A tak na poważnie, wystarczy prześledzić komentarze, żeby wiedzieć kto jest kim.

Na długo przez zawieszeniem pisałem, że zawieszą. Kipas, że nie.

Po zawieszeniu pisałem, że nie odwieszą. Kipas, że tak.

Na długo przed ogłoszeniem upadłości pisałem, że ogłoszą upadłość. Kipas, że nie.

Po ogłoszeniu upadłości pisałem, że nie będzie żadnego inwestora na ZMHK tylko sprzedaż majątku w postępowaniu upadłościowym. Kipas, że będzie inwestor, nacjonalizacja, powrót HK.

Od momentu ogłoszenia upadłości pisałem, że tu już się nie wydarzy. Kipas, że będzie "jazda".

Tak że nie zdziwie się żadnej kolejnej wyssanej z brudnego palucha bzdurze napisanej przez kipasa.

A jeśli jest ktoś na tyle głupi, żeby go słuchać, nie jest na tyle mądry, żeby zarabiać pieniądze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KANIA -3,85% 0,11 2019-10-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.