Na jakiej podstawie zrobiłes wyliczenia. Czy Bank podając niewłaściwe dane od lat nie był by ścigany przez KNF....czy w tym City nie ma mądrzejszych od wyceny WK spółki tylko Ty jesteś rzeczoznawcą
Aktualna wycena giełdowa nie jest wartością spółki. Od lat rysowali kreski, aby wykres się zgadzał. Przekazywane dane badane sa przez audytorów niezależnych wiec pisanie o sztucznej wycenie nie nalezy poważnie traktować. Poza tym Bank przejmowany był przez panstwowe struktury, nie komercyjny bank wiec tym bardziej księgowość musi być zgodna. Czy UOKiK zgodził by sie na przejecie ponizej wartosci godziwej a taka bynajmniej ksiegowo jest wyrażona
Ja oddam jutro kupuje i oddaje w wezwaniu 100%wyżej nie często 100% zysku w 2dni się trafia:D skąd pomysł ze wezwanie w ogóle bedzieni to 2x wyżej?gdybym wiedział zaladowalbymnza cały kaoital na krótko i miał 2x więcej kasy na całym kapitale macie ta pewność, raczejndomysly ale c/wk niskie z czasem odbijenkoxniejnale w najbliższych miesiącach spodziewam się bessy u tak będzie nowy dolek, na cheilenkozenmalenodbicienampotemmkrsch na wszystkim niestety, obserwujcie index w UzsA na samym.szczyciennapompowane balony odbije się na wszystkich rynkach na całym świecie i to przez nicnnienwwrt bitcoincrowniez co jest napompowany a nienwart 1centa
Na razie rośniemy, zobaczymy jak daleko zajedziemy. 16 to dla mnie optymizm ale powyżej 10 powinno być już niebawem z tego co da się zaobserwować. No chyba ze faktycznie ogłoszą jakieś wezwanie... No ale nie ma przesłanek obecnie wiec nie biorę pod uwagę.
Echh kupiłoby się jeszcze trochę akcji ale tania już było. Kupiłem już dużo ale chętnie bym dobrał pod korek i przestał się na jakiś czas interesować. Ale widzę że trzeba brać po obecnej cenie bo każda niewielka korekta jest momentalnie zbierana i ciężko się załapać.
Tow. HUDEJ W 2009 I 2012 SĘDZIA powiedział mi wprost ile kosztuje wygranie sprawy. Raz zapłaciłem i wygrałem. Za drugim razem nie dałem i umorzono , ja straciłem 50 tys..Nie wspomnę o pomniejszych.
nie szukajcie korekt i okazji do wyjścia lub DT, tutaj idzie gra o gruby wyjazd pod wartość księgową na poziomie 25-27zł myślenie o wyjściu po 9,20 i odkupieniu po 8,80 w tej sytuacji to nie jest najmądrzejsza strategia. Czeka nas cały marzec parcia ceny w górę, niezależnie od całego AT, wskaźników i wykupienia oscylatorów. Ogarnijcie się.
Człowieku , akurat wystawiłem 6,5 tys. akcji po 9,20 złotych ( tylko na dzień dziesiejszy i zaraz sprawdzę . ... Może z ukrytego zlecenia ktoś zakupił ???. ...
Sprawdziłem , akurat na złość ani jednej akcji nie sprzedałem , ale mam czas sprzedać te akcje do końca sesji giełdowej ( wystawiłem tylko na jeden dzień )
Widzicie , akurat wczoraj wystawiłem wszystkie moje akcje prawie na samej górce ( 9,20 zł. ) , otóż nie sprzedałem ponieważ miałem ich za dużo . .... Ale miałem dobre intencje . ...
oj, tak, wystraszeni oddali kolejne 150k akcji sternikowi wczoraj, czyli sternik zrobił 150% normy dzisiaj spokojne 100k akcji znowu zbierze, i tak codziennie do 49zł/akcję w maju. A towarzystwo z peronu będzie dalej pisać swoje głodne kawałki o korekcie do 6zł.
Lepsi są Ci za zawsze na nie, ze szczególnym uwzględnieniem tych, co NIE mają akcji, ale dużo piszą na NIE. Na Mabion śmieją się z ubranych po 98, na Idea jadą po Czarneckim, na Kani śmieją z oszukanych itd. A sami siedzą na groszówkach z ujemnymi kapitałami własnymi albo w stajni Januarego, gdzie jedna spółka ma drugą, druga trzecią itd, a wszystko opiera się na przeszacowaniu księgowym "majątku" wydmuszki. Tacy są najmądrzejsi, ich słuchajmy.
Proszę poczytaj np. MARCUSA na forum Rafako . Jego wpisy to materiał pełen wiedzy. Wpisy typu w górę, jedziemy , pogonili leszczy , od utra widły. To chciejstwo