Masz poczucie krzywdy , to zrób coś !!!! Napisz do prokuratury do premiera, KNF , a nie żal się na forum , bo z tego nic nie będzie. Co chcesz być poklepany po plecach z tekstem typu: masz rację i co z tego wyniknie dalej. Zupełne nic. Trzeba działać , a nie się nad losem użalać.Tym kieruję się w życiu i tego Tobie życzę!!!!
Dokładnie ! W ciągu ostatnich 10 lat tu jest wszystko, ale to absolutnie wszystko. Tylko książki i doktoraty pisać. Od 50 zł (wcześniej nawet 300 zł) do 3,55 zł. Po drodze Tempeltony, Mobiusy, SSP, cuda wianki, aż do takiego końca. Zakład że po wycofaniu z banana Poldek zacznie się w tym bananowym państwie dynamicznie rozwijać i przynosić sowite zyski ? Oczywiście organy rzeczpospolitej bananowej nigdy się niczego nie dopatrzą...
Prokom RK dostał od państwowych funduszy 13,50 za akcję i te fundusze sprzedały te nabyte akcje po 2,12 zł za sztukę może jeszcze bonusy dostali? co za pajace to kontrolują..i to przy sprzedaży z zyskiem rocznym 200 mln sprzedają największy bank ziemi za 200 mln..?
Tomik podał namiary. Piszcie do niego albo bezpośrednio do tych prawników. Z tego co się zorientowałem to kasę da się odzyskać ale będzie to długo trwało
Nie jestem w temacie jaka kancelaria prawna będzie prowadziła sprawę przeciwko Cordii. Można prosić jeszcze raz o podanie namiaru do niej . Z góry dziękuję.
Myślę ,że publicznie chyba to nie jest żadną tajemnicą. Sądząc po ostatnim arkuszu zleceń to sporo osób zostało bardzo brzydko potraktowanych. Jeśli mają chęci i środki to niech próbują coś odrobić na drodze sądowej skoro panom Węgrom nie wystarczyło choć trochę przyzwoitości żeby zakończyć sprawę Polnordu w cywilizowany sposób.
Panowie Węgrzy mają to w nosie. Jak by co pójdą siedzieć d.rne polaczki, którym ktoś obiecał bezkarność. Gomoła, Janas, Woźniak i Mosz firmują największy przekręt po 89.