to wam szczerze doradzę. a papier notowany po 0.5 wartośći księgowej a warty pewnie sporo wiecej. a toże będziecie mieli przymusowy to więcej niż pewne bo przekroczyli 95% akcji i było wezwanie po 1,45 to pewnie po tyle zrobią przymusowy wykup. takie właśnie biznesy robią cwaniacy na naszej giełdzie. jak kto ma sam dobrych prawników to niech sam idzie. a kto nie ma to podaję kontakt do siebie tomikzajacc@wp.pl albo pisać od razu do kancelari co robi takie sprawy: www.kancelariacapitalis.pl kilka spraw już jest w sądzie, midas, hutmen i inne, szukają jeszcze ludzi z impexmetalu i jhm. więc już niedługo skończy się bonanza cwaniaków.
nie, no za wyskoko
mogles napisac ze po 1 gr zameta sciagna
zreszta zacznij sie przygladac kursowi
nie po to go zostawiaja zeby sciagac
a tu Wam zycze powodzenia
Miałem 5 tyś akcji PGO wystawiłem na sprzedaż jeszcze w ubiegłym roku po 2,15 zł. Trochę zapomniałem , a tu patrzę nie mam tych akcji . Takiej ceny nie było w tym okresie wiec jestem mile zaskoczony . Czyżby skupowali posesyjnie po różnych cenach . Napiszcie co myślicie o tym .
kwestie wezwań oraz ustalania ceny przy wezwaniu reguluje ustawa o ofercie. cena 1.45 jest powyzej ceny jaką mogliby oferować w wezwaniu zgodnie z przepisami.
nie ma takiej papugi co by nie chciała sprawy wziąć, nawet z góry przegranej, takiej jak ta całkiem spokojnie chce was wydoić z kasy, tak jak durnych frankowiczów
Po pierwsze frankowicze wygrywają sprawy w sądach w 90%, wiem bo sam mam podobny kredyt (tylko w euro), po drugie ta kancelaria bierze wynagrodzenie jako premię od sukcesu. więc zanim coś napiszesz to warto wpierw sprawdzić lub przynajmniej głębiej się nad tym zastanowić.
ok, to niech kancelaria adwokacka pokrywa koszty wniosku itd jak bierze sprawę i wie ,że wygra, co stoi na przeszkodzie? wpędzą naiwnych ludzi w koszty i na koniec pieprzony uśmieszek, że sie nie dało albo ,że sądy PiS, beret na głowę i we drzwi ...a ty opłacaj koszta sądowe, takich mądrych doradców jest aż nadto w internecie , a Ty jestes chyba jednym z nich
Zasady etyki adwokatów i radców prawnych zabraniają prawnikom umawiania się z klientami na wynagrodzenie, które zależne jest w pełni od wyniku prowadzonej przez nich sprawy. Zgodnie z tymi zasadami co najwyżej część wynagrodzenia może stanowić premia za sukces.
To mnie nie interesuje. Ważne jest czy są szanse na wygraną. Widziałeś raporty spółki? Bo cena godziwa za PGO to powinno być co najmniej 3 złote, czyli powinni dopłacić każdemu co najmniej półtora złotego do każdej akcji.