• Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Jogi [83.142.182.*]
    Skoro twierdzicie ze macie pismo to wystarczy zamazać adres nazwisko zrobić ksero i skopiować na forum a tak bablanie jęzorem ze ja mam to ja wam powiem ze i ja mam --kozę co kituje złotymi dolarami--Ja nie otrzymałem żadnego pisma na dzień 10.02.2021 tu jest 100% prawda
  • Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Er [37.30.52.*]
    Goście chcieli sprowokować PAH
    Jak działa to choć raz na miesiąc czy dwa mogli by coś napisać
    ,, DZIALAMY CZEKAMY NA SAD i wyznaczenie daty Walnego ,, razprawa będzie tu i tu przyjdźcie nas poprzeć
    Może kiedyś będą chcieli naszej pomocy
    Listu nie ma a jak prezes pisze to prywatnie - jak ja teraz
    A mógłby na forum :)
  • Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Kaziuk [31.0.42.*]
    Jogi i ja nie otrzymałem pisma choć mam tylko 4000tys Hawe po cenie kupna 1,65 szt. Tu ktoś blefuje bo jak by miał pismo wystarczy pokazać go na forum.Kto tu kłamie ja nie bo mam Hawe akcje wirtualne .Ktoś chce okraść akcionariuszy temu takie wpisy
  • Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~pa [87.206.104.*]
    @Kaziuk, jeśli nie wiesz jak zapisać 4 tys i piszesz 4000 tys, czyli 4 mln
    to może list przyszedł, ale nie umiesz otworzyć skrzynki?

Myślę, że dostaniesz go wcześniej czy później
    i że wcale nie będzie to powód do radości.

• Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Er [37.30.51.*]
    Wydrukuj a nie strasz
  • Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Kaziuk [31.0.69.*]
    Sorry masz rację Powinienem napisać 4tys.Ok poczekam na pismo prezesa może mu się zaciął długopis lub nie ma na papier 14 zł.a można szybko i bez problemu wysłać te listy do wszystkich akcijonariuszy to nie problem a tak wychodzą jakieś niejasności.Wystarczy że prezes skromnie napiszę na forum tak.Szanowni akcjonariusze w ostatnich 2czy trzech miesiącach dostaniecie pisma z Hawe o ilości posiadanych akcji i było by po problemie a tak ja czy inni myślą że to kłamstwo.
  • Re: Uwaga!!!! Czytać Autor: ~Ddd [188.146.36.*]
    Jogi Er dajcie email bo mnie ku...rna cos wezmie. W koncu moze przestaniecie te pierd..oly pisac i skupicie sie na tym co trzeba. Chyba ze jestrscie Trolami i bedzie dalej bredzic.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.