• To tylko teoria Autor: ~StarszyPan [195.225.69.*]
    Ja pisma od prezesa nie dostałem i nie znam dokładnej treści jakie są w nim zawarte. Z wpisów na forum można  
    wnioskować że prezes prosi o pożyczkę drobnych akcjonariuszy którzy i tak nie zbiorą potrzebnej kwoty a i warunki 
    jakie postawią będą nie do przyjęcia przez prezesa. Po co więc wysyła te pisma. Myślę że jedynym celem jest 
    sprzedaż już dawno ustalonej osobie lub firmie a listy do drobnych mają tylko pokazać jak prezes rozpaczliwie
    szuka kasy na ratowanie firmy. O walnym też możemy zapomnieć ponieważ w na 14 spraw w sądzie nie ma 
    sprawy o zwołanie NWZA.
    Pozdrawiam.
  • Re: To tylko teoria Autor: ~xxx [5.184.27.*]
    Jak to możliwe, że w sądzie nie ma sprawy o zwołanie NWZA? A co ze sprawą, w której PAH walczy o zwołanie WZA? Chyba, że rozróżniasz NWZA i WZA.
    I skąd liczba 14 spraw? Czego dotyczą te sprawy?
  • Re: To tylko teoria Autor: ~StarszyPan [195.225.69.*]
    Sprawa o zwołanie NWZA zakończyła się w zeszłym roku. WZA zwołuje się cyklicznie po opublikowaniu raportów za rok obrotowy.
    Pozdrawiam
  • Re: To tylko teoria Autor: ~Er [188.146.160.*]
    To PAH chciał Walnego czy nie ? Bo sprawa była w sądzie i czekaliśmy na termin
    To jest tajemnica do której PAH uważa że nie można pisać.
  • Re: To tylko teoria Autor: ~Er [188.147.36.*]
    Ok. Dzięki - każdego grosza szkoda i tu śledzę co że spółką
    Kiedyś pisałem żeby zorganizować druga grupę z 10% udziałem
    Nie dla konkurencji ale dla siły
    List prezesa dla mnie to ,,Wielka spekulacja,, - logicznie myśląc
    Pozdrawiam posiadaczy
    Myślę że teraz już nic nie zależy od akcjonariuszy bez względu na posiadaną liczbę głosów. ARP domaga się spłaty długu więc licytacja jeżeli nie w lutym to trochę później ale będzie. Niewiadomą jest tylko czy MT pójdzie w ręce SP czy podmiot związany z
    prezesem.
    Pozdrawiam
  • Re: To tylko teoria Autor: ~Biden [37.47.21.*]
    Wierzyciele, z których wniosku jest planowana licytacja to nie środowisko Prezesa.
  • Re: To tylko teoria Autor: ~xxx [5.184.27.*]
    Czy to stwierdzenie jest poparte jakimiś dowodami, czy to tylko Twoja opinia? Napisz co to za wierzyciele.
    To jest poparte dowodami ale nie mogę wymienić ich na forum. Możesz mi wierzyć.
    Przecież była sprawa o zwołanie NWZA. Co się z nią stało? Pozytywnie zakończyła się dla Akcjonariuszy czy nie?
  • Re: To tylko teoria Autor: ~starynowy [5.174.152.*]
    Sprawa o zwołanie NWZA nadal jest na drodze sądowej. Co do licytacji to mam pytanie do Bidena, czy stroną/ stronami licytacji sa podmioty związane ze Skarbem Państwa? Czy możesz to potwierdzić?
    Jeden z nich.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.