Ja pisma od prezesa nie dostałem i nie znam dokładnej treści jakie są w nim zawarte. Z wpisów na forum można wnioskować że prezes prosi o pożyczkę drobnych akcjonariuszy którzy i tak nie zbiorą potrzebnej kwoty a i warunki jakie postawią będą nie do przyjęcia przez prezesa. Po co więc wysyła te pisma. Myślę że jedynym celem jest sprzedaż już dawno ustalonej osobie lub firmie a listy do drobnych mają tylko pokazać jak prezes rozpaczliwie szuka kasy na ratowanie firmy. O walnym też możemy zapomnieć ponieważ w na 14 spraw w sądzie nie ma sprawy o zwołanie NWZA. Pozdrawiam.
Jak to możliwe, że w sądzie nie ma sprawy o zwołanie NWZA? A co ze sprawą, w której PAH walczy o zwołanie WZA? Chyba, że rozróżniasz NWZA i WZA.
I skąd liczba 14 spraw? Czego dotyczą te sprawy?
Ok. Dzięki - każdego grosza szkoda i tu śledzę co że spółką
Kiedyś pisałem żeby zorganizować druga grupę z 10% udziałem
Nie dla konkurencji ale dla siły
List prezesa dla mnie to ,,Wielka spekulacja,, - logicznie myśląc
Pozdrawiam posiadaczy
Myślę że teraz już nic nie zależy od akcjonariuszy bez względu na posiadaną liczbę głosów. ARP domaga się spłaty długu więc licytacja jeżeli nie w lutym to trochę później ale będzie. Niewiadomą jest tylko czy MT pójdzie w ręce SP czy podmiot związany z prezesem. Pozdrawiam
Sprawa o zwołanie NWZA nadal jest na drodze sądowej. Co do licytacji to mam pytanie do Bidena, czy stroną/ stronami licytacji sa podmioty związane ze Skarbem Państwa? Czy możesz to potwierdzić?