• Do Moderatora Autor: ~anonim [37.30.53.*]
    Żadna szanująca się Redakcja nie zamieszcza na swoich szpaltach tekstu bez sprawdzenia go po względem językowym, formalnym i merytorycznym. Dlaczego pozwalacie na zaśmiecanie Waszego forum przez chrząknięcia, czkniencia, beknięcia i pierdnięcia nie wnoszące do sprawy nic poza chaosem ?! Trochę szacunku dla siebie i użytkowników traktujących Wasze forum jako miejsce wymiany Poglądów !!
  • Re: Do Moderatora Autor: ~Jogi [83.142.182.*]
    No właśnie puszczanie baków ze prezes rozsyła pisma to bezczelne chamstwo bo ja posiadam pokaźny pakiet i nie otrzymałem żadnego pisma czyli oszuści na portalu.
  • Re: Do Moderatora Autor: ~Biden [37.47.22.*]
    Jogi, czekaj cierpliwie i nie obrażaj ludzi. Ja dostałem pismo.
    To powieś go na gwoździu w kiblu tyle jest warte te pismo nie obrażaj forum i nie puszczaj baków a co ty święty Mikołaj ze prezes wysyła tylko tobie pismo może ty deskę od sedesu mu otwierasz..
  • Re: Do Moderatora Autor: ~Bubu [37.30.60.*]
    Sorry Jogi. Jesteś be. Już nie będę na Ciebie głosował w wyborach na Prezesa
    Sorry jeżeli obraziłem, ale pisze prawdę .Jak by prezes wysyłał pisma bym otrzymał a co to wolna amerykanka temu wyśle temu nie to bzdety .Myślę ze prezesa stać na papier do drukarki a nie ktoś pisze bajki ja dostał ale ja nie .Widać ze ktoś gra nieczysto .Jak bym dostał jakiś tam papier nawet ze bankrut to ja bym wiedział co robić a tak gra w bambuko czyli w trzy karty ,gdzie zawsze prezes wygrywa.. Sprzedajcie te hawe i będzie po problemie akcjonariat dostanie kasę i będzie git a tak juz parę lat gra w jakieś klocki. Pozdrawiam wszystkich i prezesa.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.