Żadna szanująca się Redakcja nie zamieszcza na swoich szpaltach tekstu bez sprawdzenia go po względem językowym, formalnym i merytorycznym. Dlaczego pozwalacie na zaśmiecanie Waszego forum przez chrząknięcia, czkniencia, beknięcia i pierdnięcia nie wnoszące do sprawy nic poza chaosem ?! Trochę szacunku dla siebie i użytkowników traktujących Wasze forum jako miejsce wymiany Poglądów !!
No właśnie puszczanie baków ze prezes rozsyła pisma to bezczelne chamstwo bo ja posiadam pokaźny pakiet i nie otrzymałem żadnego pisma czyli oszuści na portalu.
To powieś go na gwoździu w kiblu tyle jest warte te pismo nie obrażaj forum i nie puszczaj baków a co ty święty Mikołaj ze prezes wysyła tylko tobie pismo może ty deskę od sedesu mu otwierasz..
Sorry jeżeli obraziłem, ale pisze prawdę .Jak by prezes wysyłał pisma bym otrzymał a co to wolna amerykanka temu wyśle temu nie to bzdety .Myślę ze prezesa stać na papier do drukarki a nie ktoś pisze bajki ja dostał ale ja nie .Widać ze ktoś gra nieczysto .Jak bym dostał jakiś tam papier nawet ze bankrut to ja bym wiedział co robić a tak gra w bambuko czyli w trzy karty ,gdzie zawsze prezes wygrywa.. Sprzedajcie te hawe i będzie po problemie akcjonariat dostanie kasę i będzie git a tak juz parę lat gra w jakieś klocki. Pozdrawiam wszystkich i prezesa.