Leszcza to poszukaj lepiej w majtkach. Co do pisma to dopytuję bo sam jestem ciekaw o co chodzi, może chcą skupić akcje ? Miałem niewiele ponad trzy tysiące akcji, ale to zawsze coś
Pismo dostała prawdopodobnie bardzo wąska grupa akcjonariuszy. Widziałem to pismo i znam jego treść. Nie jest to żaden blef. Inną rzeczą jest cel jaki chce tym pismem osiągnąć Paluchowski wysyłając je do wybrańców.
Mialem juz wiecej nic nie pisac...ludzie co z Wami sie dzieje. Wy umiecie czytac ze zrozumieniem. Wszystko Wam napisalem w bardzo duzym skrocie co i jak. Tresci pisma nie opubkikuje tu z wiadomych wzgledow. Ale napisalem co jest w pismie. Napisalem rowniez ze osoba w drugim watku potwierdzila autentycznosc pisma. Wy co na to a nic drazycie jakies glupoty. Nie piszcie bzdur tylko czytajcie co kto do Was pisze.
Rozumie, ale dopytuje gdyż ja do tej pory nic nie dostałem, więc chciałbym choć trochę wiedzieć o co chodzi. Mam niewiele akcji, ale dla mnie to i tak dużo.
Napiszcie choć w kilku zdaniach o co chodzi, czy chcą skupić ?
No wlasnie ciezko powiedziec o co chodzi. Plus jest taki ze ktos w koncu cos napisal a czy to na plus czy minus to zobaczymy. Zaznaczam deklaracja nie jest jedynym watkiem w pismie.
I do tego ma się ktoś odnieś
,,No właśnie trudno powiedzieć ,, - masz pismo i czytasz że zrozumieniem
Szkoda czesu
Chcesz by PAH się odezwał na twój płacz ??
Nie napisałeś ile czasu masz na odpowiedź ,
I co ma prezes do PAH
Poczytaj te wpisy