• Zjadamy batona Autor: ~oli [213.216.69.*]
    Jakoś idzie :)
  • Re: Zjadamy batona Autor: ~adameczek133 [37.47.142.*]
    Za wszelką cenę ktoś sprzedaje , nie wytrzymał i wali w rynek . Szkoda że kupiłem drożej bo bym teraz sobie pozbierał w promocji ...)
  • Re: Zjadamy batona Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Myślę, że tu mogą podstawowo wchodzić w grę dwa aspekty: 1. ktoś wychodzi na gwałt ze sporej, kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy papiera, inwestycji bo mu się odwidziało, czy też zmienia obiekt miłości. 2. spekulanci w efekcie ucinają straty w które popadli w efekcie 1. I lawina ruszyła.
    Jest ewentualnie jeszcze możliwość, że jakiś duży inwestor postanowił wywołać sztorm na tym morzu, by wytrzepać stąd spekulantów.
    Można z fusów wróżyć...
    Kiedy teraz przy kursie 4,60 o 13.38 patrzę na arkusze po K i S to trochę zastanawiająco mi to wygląda. Na S 2k papiera, a na K ponad 4k papiera po ciut tylko niższej cenie. Koncept ze sztormem na tym morzu, może nie być pozbawiony sensu. Jeśli to ten sam człowiek to w efekcie paniki spekulantów uzyskałby dodatni rachunek posiadania: 4k-2k=2k dodatkowo.
    6.40 i g. 13.45 Już jest 9,3k-2k=7,3k na plusie
    Sorry: 4,60 g. 13.47 9,4k-2k=7,4k
  • Re: Zjadamy batona Autor: adameczek133 [89.64.58.*]
    Prędzej czy póżniej przed premierą będzie 10 zł minimum. A przed premiera doga 30 zł. Tak to działa cierpliwi zarobią , a ci co najtaniej kupią najwięcej...)
  • Re: Zjadamy batona Autor: ~Waldemar [192.166.203.*]
    Jesteś pewny tych premier? Patrząc wstecz, mieli wydawać 10 gier rocznie. Przypomnij mi ile gier już wydało studio?
    ZERO !! słownie: ZERO GIER!!
    W tych okolicznościach będą akcje również w okolicy zera.

A może jakiś inwestor już wie, że z tej mąki chleba nie będzie i wychodzi?
  • Re: Zjadamy batona Autor: ~oli [213.216.69.*]
    Gruby siedzi i sypie, innego wytłumaczenia nie ma. Róbta co chceta, ale ja go wykupię na ilę mogę. Nie będzie mi tu cwaniak spekulował ceną.
  • Re: Zjadamy batona Autor: adameczek133 [89.64.58.*]
    Oj widać że nic nie wiesz będą 2 gry jedna w tym roku na pewno symulator składani a modeli a druga symulator szkolenia psa. Ta spółka dla cierpliwych a nie spekulantów. Tu zarobek będzie wielki przy tej cenie...)
  • Re: Zjadamy batona Autor: ~oli [213.216.69.*]
    Jeśli piszesz do mnie, to doskonale sobie zdaję sprawę z natury ostatniego wahania kursu, gruby cwaniak chce być sprytny, dlatego trzymam jeszcze kwit w zanadrzu:)

Nie zamierzam tracić, zwłaszcza że zacząłem wchodzić (pierwsze skromne zakupy), gdy był już poniżej 5,80.

Doskonale zdaję sobie sprawę z wartości spółki :) Dzięki mimo wszystko za kontekst.
    Pozdrawiam!
    Adameczek pisał ewidentnie do Waldemara :-)))
[x]
MOONLIT -16,67% 0,25 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.