• Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~Mike75 [83.25.64.*]
    Ja stawiam:

1) Zasłużone pierwsze miejsce przyznałbym Robin Hoodom, czy też członkom Farmy Trolli od ministra Miękiszona-Zero około 40 % ogółu. Ich celem jest np. zniechęcenie akcjonariuszy do składania skargi na decyzję BFG do 7.01.2021 - a wygląda na to, że kto skargi nie złoży nie będzie mógł później już ubiegać się o odszkodowanie ( nie mam pewności ale nawet Roman Giertych, który zna temat pisał o terminie 7.01.2021 na tweeterze ).
    2) Drugie miejsce dałbym GetBackowcom i innym, którzy twierdzą ( może czasami i nie bez racji ), że to Leszek ich skrzywdził - około 35 %
    3) No i na trzecim miejscu są może i akcjonariusze Idei... Dla których przecież to forum powinno być. Faktycznie niech zamkną to forum - Farma Trolli sobie poszuka nowego miejsca, bo coś za długo tu już gości - na pewno już się znudzili jak i my wszyscy. Zresztą akcjii już nie ma, PIS dopiął swego po 2 i pół roku prób - wreszcie mu się udało.

Pozdr.
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ertyy [88.156.137.*]
    Możesz mi wierzyć, lub nie, ale dla poszkodowanych PR IB jest równie niefajna jak dla was.

Natomiast co do kwestii,czy można ubiegać się odszkodowanie, to chyba nie masz racji. Wg mnie decyzja WSA obowiązuje wszystkich niezależnie od tego, czy złożyli zażalenie, czy nie.
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~Idea [31.0.124.*]
    ertyy który w kolejce do tej najdroższej kancelarii w Warszawie stoisz? Masz już umowę ? hahaha
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~oannes [79.191.165.*]
    Dnia 2021-01-04 o godz. 19:04 ertyy napisał(a):
    > Możesz mi wierzyć, lub nie, ale dla poszkodowanych PR IB jest równie niefajna jak dla was.
    >
    > Natomiast co do kwestii,czy można ubiegać się odszkodowanie, to chyba nie masz racji. Wg mnie decyzja WSA obowiązuje wszystkich niezależnie od tego, czy złożyli zażalenie, czy nie.

OOOOOOOOO !!!! ertyy się ujawnił :)
    Tak opluwałeś układ z wierzycielami na Unified Factory a jednak do niego doszło. Obligatariusze nie mieli innego wyjścia bo stracili by wszystko. Ty zaś rozróżniasz skróty BFG od KNF czy WSA ?
    Zapewne doczytałeś, że zażalenia składa się na postanowienia a nie na decyzje.
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~Mike75 [83.25.64.*]
    Oczywiście z czasem zamknę moje konto w IDEI -PEKAO nie dam zarobić ani grosza. Dadzą gorsze warunki, obniżą konkurencyjność i z 200.000 firm zostanie im kilkanaście tysięcy - biznesu na tym nie zrobią, bo są po prostu niezbyt konkurencyjni na rynku ( dziwne, że firmy mają cały czas u nich konta ). Pozdr.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~CCCP [83.31.145.*]
    To taka zemsta, zamknie konto, wycofa lokaty i Ernest z Kuniem bedą płakali. Ot taki dzieciak na złośc matce w portki narobił.
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~Mike75 [83.25.64.*]
    Haha, widzę, że należysz do I grupy. Ich łatwo poznać powiedzmy po poziomie inteligencji i kultury osobistej.

Pozdr.
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~KuratorBFG [31.0.127.*]
    Ale wy sami się ośmieszacie. Dla firm liczy się obsługa oraz stabilność. Dla prężnych firm nie będzie na rękę zmiana konta, procedur i przenosin do innego banku.

Co innego fryzjerzy czy ""biznesmeni" jednoosobowi. PEKAO na zlecenie uratował banki i BFG przed utratą 14 miliardów zlotych ! To był.cel.a nie by się PEKAO wzbogaciło. Bo dla PEKAO IdeaBank to promil w ich bilansach !
  • Re: Jak myślicie jaki jest skład szanownego forum Idei? Autor: ~CCCP [83.31.145.*]
    Nie było nie cały dzień. Wachlowałem papierami, m.in. GNB, nie miałem czasu. Ale po sesji pomyślałem, że zobaczę po sąsiedzku co u chłopaków. Może wynajęli kancelarię, podpisali umowę, może coś nowego wpadło do głowy,ogólnie pozytywne reakcje co do odszkodowania, pokrycia strat, itp.
    A tu Mike75 i znów jątrzy, miesza, robi zamęt. Chłopie zacznij w końcu coś robić, tym bardziej pisałeś, iż nie miałeś papierów Idea. Kilka fdni wstecz zacząłeś opowiafać o zreszeniu, które powołałes, aby chłopaki zapisywali się i organizowali. I chciałem Wam pokibicować, bo kazdy z nas może stracić i nie wie kiedy. Może coś ciekawego, nowego przyszlo wam na mysl i pracujecie, działacie.
    A tu nie, z Mike75 na czele dzielenie, róznicowanie, ten lepszy, tamten gorszy.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.