Byłem na Pasterce z kolegą, by nabrać sił na kolejny rok upokorzeń, by zjednać sobie nowonarodzonego Jezuska, aby łaskawiej popatrzył na nas i oświecił zarządzających spółką. Rozpiliśmy pół litra, spojrzeliśmy na siną chmurę metanu, wybączyliśmy pozdrowienia i udaliśmy się do domów, po drodze mijąjąc zamknięty skup butelek oraz opustoszałe magazyny Fluida, które komornik wyczyścił ze sprzętów a Gładki z naszych marzeń o bogactwie. Oby to nie był omen dla EEX. Wesołych, mimo wszystko, świąt i mniej brązowego Nowego Roku!
kikiposz, czy próbowałeś szukać pociechy w jedzeniu? Mi na drenaż portfela pomagają habanina z kiszonkami, na przykład salceson z ogórkiem kiszonym i majonezem lub bigos ze smalcem i habaniną. Efektem jest bardzo szybka wizyta w pobliskiej przytulnej latrynie i detonacja z jelyta. Wesołych Świąt!
Witajcie. Święta, święta i po świętach, brzuchy ciężkie z przejedzenia, cholesterol w górę, jelita przeciążone...
Ale mam też dobre wieści. Wróciłem z kościoła, gdzie sympatyczny, gruby ksiądz, miał homilię o beznadziejnych przypadkach. Jej sens był taki, że gdy człowiek wpadł w kibel po uszy, zawsze jest nadzieja, że go labryga nie potopi. Oby to miało przełożenie na nas, wisielców eksporcinowych.
Mnie Jezusek natchnął na nowy biznes, dzięki któremu odrobię straty z eksporciny - obciąganie! Juz zacząłem bardzo udanie, trzech kolegów zadowolonych!
Dnia 2020-12-30 o godz. 14:03 ~Ziom_obciąga napisał(a): > Mnie Jezusek natchnął na nowy biznes, dzięki któremu odrobię straty z eksporciny - obciąganie! > Juz zacząłem bardzo udanie, trzech kolegów zadowolonych!
Gady robią wszystko aby obrzydzić a tamtym to pasuje bo kupują za frytki , to cała filozofia . Tylko cierpliwość , czekać a będzie dobrze niech przewalają z wora do wora
Dnia 2020-12-30 o godz. 17:07 ~Ziom_obciąga napisał(a): > Dnia 2020-12-30 o godz. 14:28 ~Kasia napisał(a): > > > 193.200.82 wspaniały z Ciebie za człowiek > > I przedsiębiorczy. Zarobiłem już 60 zł. Jak tak dalej pójdzie, w 2034 roku odrobię straty z eksporciny! >
Idź za ciosem. Załóż spółkę, zaoferuj bezpłatne staże dla absolwentów (żebyś sam już nie musiał obciągać) a jak się pojawią pierwsze zyski - wejdź na GPW i zaoferuj swoje cenne akcje inwestorom. Jeżeli tak zrobisz to kto wie ... może za kilka lat sam zaczniesz skrobać listy do akcjonariuszy
mysza , trutniu pamiętasz trzy lata temu exx po 2.60 jak pisałeś że to już koniec ! I poszło na 8 ziko po twoich postach ! Rok później było to samo też pojawiałeś się na dołkach i klepałeś posty o końcu spółki ! Chłopie , na mnie to nie działa ! Mam swój rozum i intuicje , pisz co chcesz ja i tak kolejny raz ciebie ogram , zaczynałem od 30k teraz mam jeszcze raz tyle dzięki tobie , więc dla mnie już nie musisz się produkować jestem zapakowany i czekam na 8 ziko tam zacznę was karmić ! Do siego roku !
Dnia 2020-12-30 o godz. 23:34 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Idź za ciosem. Załóż spółkę, zaoferuj bezpłatne staże dla absolwentów (żebyś sam już nie musiał obciągać)
Jakie to smutne podsumowanie roku, odrabianie strat w tak uwłaczający facetowi sposób, czarna dziura finansów w Astanie, zmniejszające się przychody, złe wyniki a kurs na rocznych minimach.