• Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Ziom_pajac [5.173.121.*]
    Towarzyszyłem wcześniej spółce Fluid w drodze do Krainy Wiecznych Zysków (przez dużą część czasu wspierany przez lokalny oddział Stowarzyszenia Sympatyków Labrygi) i dlatego mogę autorytatywnie stwierdzić:
    - Nie dał bym rady (nawet z nieocenionym wsparciem SSL) sprowadzić spółki na grosze, a później doprowadzić do zawieszenia jej notowań... (na sąd upadłościowy nie mogę wpływać - Ziobro nie mam nawet na drugie)
    gdyby nie aktywne wsparcie prezesa Jana Gładkiego i jego komunikatów z d. wyciągniętych.
    Panowie, jestem tu z Wami od 12 zeta .... i dlatego będę brutalnie szczery: nasze wspólne, nawet najbardziej intensywne szczekanie na karawan (który idzie dalej pomimo to) przyniosłoby mizerne skutki ... gdyby nie to, że Jacek Dziedzic jest prezesem i Bokun szefem rady nadzorczej ... no cóż, nasze wysiłki, aby kurs sprowadzić na grosze (co już za chwilę) po prostu g. by dały - bez ich nieocenionej pomocy.

Dlatego zadam pytanie:
    - jaki jest powód, że władze SSL wstrzymują się z nadaniem ww. zasłużonym osobom honorowego członkostwa SSL?
    Pamiętajcie panowie credo, które kieruje najgenialniejszym przywódcą w UE - Yaro Kaczonogi pokazał nam szeregowym Suwerenom, że im bardziej szuja jest szują, tym bardziej może być przydatna w realizacji naszych celów.
    tygrys_myszowaty

Sądzę tygrysie, że EEX dołączy do zacnego grona spółek, które pokrywają sie brązową warstwą zapomnienia (Petrolinvest, Gant, Fluid ) choć przysparzały nam tyle radości i śmiechu. Jacek i Zbyszek cały czas o to dbają :)
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~mar [46.134.160.*]
    Haha! Tigre, jak zwykle klasa i w punkt. Wisielce już tracą nadzieję, widać to po ich rynsztokowych postach, moderator nie nadąża usuwać tych śmieci. A EEX idzie wytyczoną drogą na zlocisza, z rurą czy bez.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.144.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Masz na myśli tą Rurę Fi 40? Samo to, że o niej wspominasz (i nie tylko ty, w ciągu kilku ostatnich dni wciąż znajdowali się tacy, co o niej przypominali ) jest świadectwem na to, że ta rura naprawdę istnieje. Co prawda tylko wirtualnie, w zbiorowej świadomości - ale w dzisiejszej postindustrialnej gospodarce wartości niematerialne powszechnie uznawane nabrały realnej wartości, przeliczalnej na dolary (że o złotówkach nawet nie wspomnę).
    Dlatego jakem tygrys_myszowaty rzucam dzisiaj wyzwanie - stawiając publicznie tezę, że rura fi40 wirtualna jest warta co najmniej tyle, co rura fi 80 w realu.
    A kto nie potrafi udowodnić że jest inaczej (może być w dolarach, ale dowód przeprowadzony na złotówkach też zostanie dopuszczony), niechaj trzyma mordę w kubeł i zamilknie na wieki.
    Amen.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.121.*]
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    (Smutek) Niestety ziomalu, ale jest to trafne spostrzeżenie. Kiedyś te miejsca tętniły życiem. Teraz ziona pustką - jak nie przymierzając pomieszczenie klasy szkoły średniej, w której właśnie katecheta celebruje lekcję religii. Dlatego speszmy siękochac EEX - on też tak szybko odchodzi.
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Ziom_cymbał [5.173.113.*]
    Dnia 2020-12-12 o godz. 23:27 ~tygrys_myszowaty napisał(a):

> Dlatego spieszmy się kochac EEX - on też tak szybko odchodzi.

Doskonałe. link

Wisielcy też zdają sobie z tego sprawę, ich wpisy przybierają forme rynsztoku, powoduje to frustracja i faza zaprzeczenia.

• Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~kikiposz [46.134.160.*]
    Ja mam sesję relaksacyjną w latrynie. Wsłuchuję się w pluski tonących kloców. Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Pit [5.173.113.*]
    Dnia 2020-12-13 o godz. 16:05 ~Jebiętatę napisał(a):
    > Tata wszystko ufajdał, wołam matkę, ona tą latryne posprząta

To od wieloletniego wiszenia tak sie u was w rodzinie dzieje?

• Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Ziom_debil [46.134.160.*]
    Kikiposz, czy porozmawiałeś z parującym o widokach eksporciny i swoim haku?
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~BigBoss [185.144.245.*]
    Spekole wisieć grzecznie i usuwać posty , hahahaha buuuuuhahahaha
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Ziom_pedziu [46.134.160.*]
    Zanurzenie w labrydze trwa, ile dzisiaj spadnie?
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Klocuszy [193.200.82.*]
    I co gamonie, tygrys miał rację :)
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~Stolcmistrz [31.0.126.*]
    Dnia 2022-07-08 o godz. 16:05 ~Klocuszy napisał(a):
    > I co gamonie, tygrys miał rację :)

Miał rację, przewidział niemal wszystko, co do każdego parującego klocka.
    Spółka właśnie podała, że przychody zmniejszyły się o 40 % a to kolejne potwierdzenie, że karawan idzie w jednym słusznym kierunku. A psy szczekają dalej, jak to pisał Jacek o akcjonariuszach.
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.167.*]
    Niby nic się nie zmieniło - psy szczekają, karawan(a) idzie dalej ...
    ... na pustyni bez zmian
    Ale ...
    ... właśnie jeden dromader (igor na niego wołali) padł.
    Ps. Przypomina mi się pewien ustęp z "Potopu" - ten, w którym książę litewski Janusz Radziwiłł tłumaczy Kmicicowi, czym jest Rzeczypospolita. Konkretnie - że to postaw czerwonego sukna, a ci którzy chcą go rozdrapać będą niczym krewni, którzy aby szybciej dorwać się do spadku wyszarpną konającemu poduszkę spod głowy. Moja tygrysia intuicja podpowiada mi, że kiedy za czerwone sukno zacznie robić EEX krewnym dokonującym "aktu łaski" będą banki ... i wiele wskazuje na to, że to będzie już w tym roku.
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~kabanos [5.173.97.*]
    Dnia 2022-07-10 o godz. 04:24 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > postaw czerwonego sukna, a ci którzy chcą go rozdrapać będą niczym krewni, którzy aby szybciej dorwać się do spadku wyszarpną konającemu poduszkę spod głowy.
    Moja tygrysia intuicja podpowiada mi, że kiedy za czerwone sukno zacznie robić EEX krewnym dokonującym "aktu łaski" będą banki ... i wiele wskazuje na to, że to będzie już w tym roku.

Pomyliłeś się o rok. W 2023.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.234.*]
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~czwartek [89.64.8.*]
    chłopie ty ujadasz tu i cała reszta hejtu od 2014/15 roku po co się tu produkujesz tylko zmieniasz IP.
  • Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~kikiposz [46.134.150.*]
    Dnia 2023-01-26 o godz. 21:32 ~czwartek napisał(a):
    > chłopie

Czwartek, to naprawdę ty?!
    Po tylu latach nadal trzymasz ten paździerz? Jesteś prawdziwym rekordzistą i wielce zasłużonym wisielcem.
    Pamiętam, gdy kupowałeś perłę po 15 złotych i czekałeś jak wróci na 50 zł...
    Gacie stargało ci chyba kilka razy przez te lata.
    Zalecam ci habaninę z knura oraz wodę z kiszonych ogórków na czczo. Po detonacji, życie jest lepsze, mimo wszystko.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo!

• Re: Honorowe członkostwo w SSL Autor: ~niedziela [5.172.233.*]
    Dnia 2023-01-27 o godz. 09:51 ~kikiposz napisał(a):

> Zalecam ci habaninę z knura oraz wodę z kiszonych ogórków na czczo. Po detonacji, życie jest lepsze, mimo wszystko.

Wiem, ale tyle lat tu już wiszę, że naprawdę mi wszystko jedno, czy zasadzę do gaci czy w latrynie

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.