To skoro odzyskaliscie demokrację to powiem że ma 120 tyś akcji po 1,24 i współczuję wszystkim co kupowali przez ostatnie 7 lat po 6 i niżej wszyscy na starcie!!! Zawsze wezwanie jak akcje na dołku i za darmo można odebrać, na szczęście są tu fundusze i mamom nadzieję że nie dadzą się tak dymac choć w sumie to nie ich pieniadze wiec mogą odpowiedziedzec na to wyzwanie....i to jest demokracja właśnie
Niech ktoś mądrzejszy mi wytlumaczy, dlaczego to idzie powyżej 1,35 dzisiaj, skoro wezwanie jest na 1,25? Ponieważ nie rozumiem tego wyszedłem ze spółki z okrągłym zyskiem po 1,35 i nawet jestem umiarkowanie zadowolony, bo liczyłem na więcej, ale od jakiegoś czasu czaiłem się tylko, aby sensownie wyjść z tego badziebia bez płynności i dziś się udało. Niemniej tej jazdy dzisiejszej nie rozumiem.
Aaaa.... To może fundusze, które nie są zainteresowane sprzedażą podbijają teraz kurs, aby powiedzieć, bujajcie się ze swoim 1,25? Ciekawa ta giełda, naprawdę! Ciągle się jej uczę i coraz bardziej mnie fascynuje. Cwaniak cwaniakiem pogania, a ty mały leszczyku bez insiderskiej wiedzy się tu rozeznaj i nie daj się wykiwać - mistrzostwo świata ;-)
Famur ma znów piękną umowę z ruskimi i łamie jutro istotny opór a wraz z nim Pgo rusza na wyższe poziomy .więcej już nie dadzą rady skupowac akcji w tej smiesznej cenie .cena w wezwaniu musi być podniesiona bo fundy widzac nadciagajaca hosse nie oddadzą akcji za pół darmo..
kolego Car gdyby nie Ty to nikt tutaj by nie handlował , sam zbierasz ten toaletowy czy masz pomagiera? W pierwszym dniu zapisów pierwszy będziesz stać w kolejce żeby się zapisać na sprzedaż po 1.25 więc nie szap się i nie wciągaj innych, Primtech bissss wiecie o co mi chodzi? No!