skup będzie ale najpierw moderator musi zbić cenę to takie normalne
ps. a co gier to wcale nie jest powiedziane, że zawsze się zarabia za wyprodukowanie trzeba zapłacić i owszem (a tu jest duże pole do popisu na wyprowadzenie kasy) a niekoniecznie się sprzedaje, widziałem tę gierkę i wygląda jak jakieś odgrzebane kotlety z przed lat, znam dużo lepsze gierki i jeśli mam wybór a mam to nie dałbym złamanego grosza za to badziewie.....
Co do gry.. to wiesz, one sa adresowane do srodowiska graczy. My tego nie rozumiemy. Sa trendy, mody w gamingu. Z tego co wiem (mlodziez w domu) to jest duzy come back do stylu retro w grach...w tym duchu jest ta "gierka" tak samo jak do stylu beat 'em up.. Dobra, niech pokazuja te gry, w koncu tego chcielismy. Po tak krotkim czasie spektakularnych wynikow sie nie spodziewam na juz, ale najwazniejsze, ze cos probuja. Przygladamy sie Prezesie.
Czytaj ze zrozumieniem. Moje odniesienie dotyczylo odniesienia do krytyki "gierki" . Ani ty ani ja graczem nie jestem jak sie domyslam po jakosci krytyki, ktora nie rozumie rynku a to rynek wielomilionowy i rodzaj gry to zbadane potrzeby tej grupy docelowej nie jemmmmczacego Wilka z GPW?
Ani ja ani ty - co za przenikliwość, takie równanie w dół, piszesz co ci do głowy przyjdzie... Otóż ja piszę na czym się znam Net jest w pewnym sensie zabawny bo piszą różni ludzie może np. bałwan, nieuk, itd. napisać profesorowi, że jest Durniej ciekawe to doświadczenie...