Takich mistrzów, to ja szanuję. Piąta rano, a ten już na posterunku i nadaje na polecenie swojego pana. Dobrze płaci? Przecież nikt by się tak nie poświęcał dla wary i idei, ale może, kto wie? Będzie poduszka sensoryczna od mm? Dla AH również? Powoływał się na wpływy? Tylko bez nerwów :)))
Jak problemy z d ...., to koniecznie poduszka sensoryczna od MM :))) Tylko bez nerwów :))) Wszystko już napisane. Tylko bez nerwów :))) Czy AH powoływał się na wpływy? Czy wszyscy jego klienci trafią na posiedzenie w sprawie aresztu?
Do twoich problemów z d.... dochodzi problem z głową. Zero wszystko umorzy. A ty będziesz biadolił o poduszcze sensorycznej od mm. Tylko bez nerwów :))))
Zero ci to obiecał osobiście, czy może znowu „krul strategii i PR” powoływał się na wpływy? Będzie niezręcznie, jak ktoś powie: sprawdzam. Tylko bez nerwów :)))
Tylko bez nerwów :))) Obiecanki są dla leszczy :))) Powoływanie się na wpływy też jest dla leszczy :))) I poduszki sensoryczne od MM też są dla leszczy :)))))
Może auto wpis. Nie mam problemów z ortografia. No ty nie musisz. Wiem jesteś wybitnym inwestorem. Tylko wtopiłeś na polnordzie i jęczysz. Tylko bez nerwów :)))))
Profesjonalnie, to można komentować profesjonalistów. Z tych można się najwyżej ponabijać. Jak masz akcje, to jest śmiech przez łzy niestety. Ciekawe kiedy do właściciela dotrze, jakich mistrzów zgarnął z rynku i dokąd z nimi zmierza, a przy okazji pozostali akcjonariusze. To towarzystwo wstydu nie ma i samo honorowo nie poda się do dymisji. W końcu, jak powiedział (a) klasyk: koryta im się zwyczajnie należały.
Sugerujesz, że sprzedali więcej, niż w 2017r? Może też więcej zarobili? Jeśli tak, ciekawe dlaczego nie zrobili tego w 2018 i 2019? Gdyby nie zatrzymali sprzedaży mieszkań w latach 2018-2019 to Polnord miał by własne pieniądze na wykup obligacji, kurs by nie spadł z 10 zł na 1,6 zł i nigdy by nie doszło do oddania za bezcen banku ziemi o wartości miliarda złotych.