• To normalna spółka gramy teraz pod wyniki Autor: ~STNR [83.30.56.*]
    Dla wystraszonych tym, że grają w to kobiety, towarzystwo wzajemnej adoracji, etc. - informuje - rozgrywamy tutaj poważny mentalny pojedynek pomiędzy wartością ITL a Google -
    główne pytanie czy google zgarnie swoją IA wszystko czy też zostawi miejsce dla malutkich graczy jak ITL.
    Zaczynamy rodeo. Na ten moment gra pod wyniki
  • Re: To normalna spółka gramy teraz pod wyniki Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    I to się nazywa rzeczywistość
  • Alert Re: To normalna spółka gramy teraz pod wyniki Autor: ~Misiaczek [185.247.211.*]
    „Dla wystraszonych, że grają w to kobiety” nie lękajcie się! To naganiacz przebieraniec, zmienia nicki i ip.
    Im bardziej namawia, tym mniej warto!
  • Re: Alert Re: To normalna spółka gramy teraz pod wyniki Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Że ja? Kurde znów,
    Masz rację . Czas sie przyznać. Ta spółka jest nic nie warta, a rośnie tyko dzieki naganiaczom takim jak JA
  • Re: STRN Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    https://menway.interia.pl/seks-i-zwiazki/partnerstwo/news-wyznania-meskiego-szowinisty,nId,443791
  • Re: STRN Autor: ~Strn [46.134.56.*]
    Pomylenie pojęć. Giełda nie dla kobiet jest tak jak wojna nie dla dzieci. Zresztą nigdy nie otkalem kobiety która grała na giełdzie. A jak chodzę z kobietami choćby do galerii handlowej to wiem jedno... Bezpieczniej niech już kupują sobie kratę bb na promocji niż akcje Orlenu na promocji.
  • Re: STRN Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jak się wybiera kobiety patrząc wyłącznie na jej pupę, to tak się ma niestety.Ja nie znam mężczyzny który umie szyć na maszynie, a najwięksi guru w modzie to chłopy :)
    Wydaje się że masz jednak mało dobrych doświadczen z kobietami. Idealny przykład z artykułu wyżej.
    Gratuluję, :) Świetna prowokacja.
  • Re: STRN Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-07 o godz. 11:47 ~Sheep napisał(a):
    > Jak się wybiera kobiety patrząc wyłącznie na jej pupę, to tak się ma niestety.Ja nie znam mężczyzny który umie szyć na maszynie, a najwięksi guru w modzie to chłopy :)

Szycie zostawili rękom i nogom.
    Albowiem do stworzenia generatorów prądu napędzających te maszyny do szycia potrzebne były głowy.
    Podobnie jak do wmyślenia (sic!) jak kroić i szyć aby w efekcie powstała kolekcja Haute Couture a nie prześcieradło!

• Re: STRN Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Ty jednak nie znasz się na wszystkim. Do krojenia też potrzebna jest glowa. Może dlatego w czasach średniowiecza odcinano je właśnie i chłopom i babom.
    Mi szczerze to lotto za kogo się mnie ma. Gadacie sobie więc w temacie sami.
    Dnia 2020-11-07 o godz. 12:31 ~Sheep napisał(a):
    > Ty jednak nie znasz się na wszystkim. Do krojenia też potrzebna jest glowa. Może dlatego w czasach średniowiecza odcinano je właśnie i chłopom i babom.
    > > Mi szczerze to lotto za kogo się mnie ma. Gadacie sobie więc w temacie sami.

Głowa jest potrzebna do zrobienia wykrojów.
    Samo krojenie powierza się już maszynom, bo są staranniejsze niż kobiety i dużo mniej gadają o swoim posłannictwie.

Dnia 2020-11-07 o godz. 12:42 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Dnia 2020-11-07 o godz. 12:31 ~Sheep napisał(a):
    > > Ty jednak nie znasz się na wszystkim. Do krojenia też potrzebna jest glowa. Może dlatego w czasach średniowiecza odcinano je właśnie i chłopom i babom.
    > > > Mi szczerze to lotto za kogo się mnie ma. Gadacie sobie więc w temacie sami.
    >
    > Głowa jest potrzebna do zrobienia wykrojów.
    > Samo krojenie powierza się już maszynom, bo są staranniejsze niż kobiety i dużo mniej gadają o swoim posłannictwie.
    >

Jako dowód przytoczę fakt, że "krawcowa" jak zawód wymarła, bo podobny do jej dzieła worek można kupić dużo taniej w Auchan.
    Ale do KRAWCA można pójść nadal po garniak, którego w Auchan nie było, nie ma i nie będzie.

• @Owca Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Nie odbieraj moich słów osobiście.
    Na każdej spółce irytuje mnie bezkrytyczny hype, bo to powinna być wyłączna domena zarządów.
    Od drobnicy oczekuję samodzielnego myślenia i krytycyzmu, bo raz na jakiś czas przyniesie to prawdziwą perłę.

A klepanie mantry "będzie, lepiej, dobrze, przyszłość, bez konkurencji, wymiata" przynosi wręcz fizyczny ból.

• Re: @Owca Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Uczyniłeś mnie gwiazdą tego forum.
    Nie będę dziękować. Wisi mi to. Tak jak i Twoje zdanie na temat mojego inwestowania,myślenia,i wogole... kobiety, mężczyzn i ról.
    Dzięki temu że dziś starsza sąsiadka,w podziękowaniu za pomoc powiedziała " bądź zdrowa,bo jesteś ładna" doszłam do stwierdzenia że natura wymyśliła Covid nie bez przyczyny. Ewolucja to fakt. W którym kierunku ? Ja stawiam na InteliWise, bo to kobieta jest przyszłością. Pomyśleć
  • Re: @Owca Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.26.*]
    Dnia 2020-11-07 o godz. 14:52 ~Sheep napisał(a):
    > Uczyniłeś mnie gwiazdą tego forum.
    > > Nie będę dziękować. Wisi mi to. Tak jak i Twoje zdanie na temat mojego inwestowania,myślenia,i wogole... kobiety, mężczyzn i ról.
    > > Dzięki temu że dziś starsza sąsiadka,w podziękowaniu za pomoc powiedziała " bądź zdrowa,bo jesteś ładna" doszłam do stwierdzenia że natura wymyśliła Covid nie bez przyczyny. Ewolucja to fakt. W którym kierunku ? Ja stawiam na InteliWise, bo to kobieta jest przyszłością. Pomyśleć

Pytanie o kierunek ewolucji jest dowodem na kompletne niezrozumienie jej istoty oraz nieposkromione afirmowanie swojej aksjologii bez względu na coraz silniejsze sygnały z otoczenia, że obrałaś zły kierunek.

Idź zatem do caritas albo Owsiaka, będziesz miała tam tyle okazji do wysłuchania słów wdzięczności o swoich talentach i posłudze, że to forum nigdy nie dorówna takiemu spełnieniu.

Ale tu moim zdaniem powinniśmy pisać o tym, czy dobrze umieścilismu swoje pieniądze i czy ktoś silniejszy nas nie oszukuje.

A niestety swoim egocentrycznym, babskim, autoerotycznym pisaniem zamieniasz to forum w magiel.
    Lepiej tu było przed erą twoją i Romka.

Niestety masz pecha także i na tym forum....
    Chcesz by krytykować spółkę.. Problem w tym że mój egocentryzm sprawia że nie widzę punktów zaczepienia dla tej krytyki. Czepiles się środków trwałych. Dla mnie to nie problem i nie widzę tam ryzyka. Wg Ciebie jestem ślepa... Trudno.
    Ja wybrałam InteliWise jako inwestycję długoterminowa. Nie przeszkadza mi że nie ma tu 80% wzrostów i spekuly. Zwyczajnie nie widzę ryzyka utraty zainwestowanych środków, czym zapewne jesteś rozczarowany. Może mój punkt widzenia na spółkę się zmieni, nie wiem. Teraz jest taki jaki jest. Koniec i kropka.
    Dnia 2020-11-07 o godz. 15:50 ~Sheep napisał(a):
    > Niestety masz pecha także i na tym forum....
    > > Chcesz by krytykować spółkę.. Problem w tym że mój egocentryzm sprawia że nie widzę punktów zaczepienia dla tej krytyki. Czepiles się środków trwałych. Dla mnie to nie problem i nie widzę tam ryzyka. Wg Ciebie jestem ślepa... Trudno.
    > > Ja wybrałam InteliWise jako inwestycję długoterminowa. Nie przeszkadza mi że nie ma tu 80% wzrostów i spekuly. Zwyczajnie nie widzę ryzyka utraty zainwestowanych środków, czym zapewne jesteś rozczarowany. Może mój punkt widzenia na spółkę się zmieni, nie wiem. Teraz jest taki jaki jest. Koniec i kropka.

Spójrz ile musisz pisać, aby nic nie napisać. Ja właśnie o tym.

Jednak to moje długie pisanie dało efekt. Od Twojego pierwszego postu zastanawiałam się "O czym jest to pisanie Mrocznego.." teraz już wiem. Pisanie Mrocznego jest tylko i wyłącznie o mnie. InteliWise się zgubiło.
    Dnia 2020-11-07 o godz. 16:10 ~Sheep napisał(a):
    > Jednak to moje długie pisanie dało efekt. Od Twojego pierwszego postu zastanawiałam się "O czym jest to pisanie Mrocznego.." teraz już wiem. Pisanie Mrocznego jest tylko i wyłącznie o mnie. InteliWise się zgubiło.

Tak, wszystko jest o Tobie.
    A najbardziej sztuczna inteligencja i silikonowe płaty

Więc, pomimo prób krytyki podoba ci się InteliWise. Dlaczegóż więc myślisz że chce Cię oszukać. Czy po to została stworzona?
    Czujesz się oszukany brakiem wzrostu kursu po bardzo dobrych infach? Może brak zainteresowania akcjami spółki to jest to oszustwo? Nie,Ty wymyśliłeś coś innego. Tylko co?
    Dnia 2020-11-07 o godz. 17:36 ~Sheep napisał(a):
    > Czujesz się oszukany brakiem wzrostu kursu po bardzo dobrych infach? Może brak zainteresowania akcjami spółki to jest to oszustwo? Nie,Ty wymyśliłeś coś innego. Tylko co?

Owca, zapewniam Cię, że nie szukam tu kozetki. A Twoja nieustająca gotowość do świadczenia takiej pomocy jest tyleż szlachetna, co nietrafiona.
    Myślałem, że można zapytać dlaczego aktywa trwałe wynoszą w grupie raptem 9.000zł? Tyle co dobre dębowe biurko, albo mały HP Elite X2.
    Całkowicie rozumiem Twój brak zainteresowania tym tematem, ale bardzo proszę nie rób mi psychoanalizy tylko dlatego, że nie podzielasz moich zainteresowań aktywami. Po prostu zostaw ten temat, jeśli nie możesz napisać czegoś sensowniejszego niż walenie wszystkiego w koszty.

Dobranoc

Mroczny dziwi mnie tylko że zdajesz kompletnie nietrafione pytanie. To do Ciebie niepodobne!!!! Pytanie powinno brzmieć: dlaczego w bilansie jest cały czas to 9 tysięcy!!!!!
  • Re: @Owca Autor: ~STNR [46.134.56.*]
    Niestety właśnie o tym pisałem. Kobieta jak ktoś przytoczył musi czuć misje. Jedna mówi że jest ładna ale wie że ma kiepski tyłek bo wie że te z dobrym nie grają na giełdzie. A dlaczego nie grają? Bo mają faceta który to robi za nie. Co do majątku to jest tu zastosowany prosty trik księgowy który można stosować w UE a już nie wolno go stosować w USA. Tj czasowo wydatki dla spółek IT wpisywać po stronie konta aktywów. Tak zwane inwestycje. Koszt to twoje aktywo.. UE ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.11.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: @Owca Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Jakaś tęsknota za patriarchatem się tu odzywa ?:)))
    Niestety... dla Ciebie... to se ne vrati ....:)))
    A wczoraj miało być ESPI ?
    Pewnie jak wszędzie... wszystko się przesuwa w czasie z wiadomego powodu...
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.