Dnia 2020-11-07 o godz. 14:52 ~Sheep napisał(a):
> Uczyniłeś mnie gwiazdą tego forum.
> > Nie będę dziękować. Wisi mi to. Tak jak i Twoje zdanie na temat mojego inwestowania,myślenia,i wogole... kobiety, mężczyzn i ról.
> > Dzięki temu że dziś starsza sąsiadka,w podziękowaniu za pomoc powiedziała " bądź zdrowa,bo jesteś ładna" doszłam do stwierdzenia że natura wymyśliła Covid nie bez przyczyny. Ewolucja to fakt. W którym kierunku ? Ja stawiam na InteliWise, bo to kobieta jest przyszłością. Pomyśleć
Pytanie o kierunek ewolucji jest dowodem na kompletne niezrozumienie jej istoty oraz nieposkromione afirmowanie swojej aksjologii bez względu na coraz silniejsze sygnały z otoczenia, że obrałaś zły kierunek.
Idź zatem do caritas albo Owsiaka, będziesz miała tam tyle okazji do wysłuchania słów wdzięczności o swoich talentach i posłudze, że to forum nigdy nie dorówna takiemu spełnieniu.
Ale tu moim zdaniem powinniśmy pisać o tym, czy dobrze umieścilismu swoje pieniądze i czy ktoś silniejszy nas nie oszukuje.
A niestety swoim egocentrycznym, babskim, autoerotycznym pisaniem zamieniasz to forum w magiel.
Lepiej tu było przed erą twoją i Romka.