jak tam samopoczucie tabuse ty mój hakerze po ile witałeś sie juz z gąską na lvc 200 czy pincet było ? , coś mi się wydaje że to początek zwały na szerokim , ciekawe czy jutro dokupię po 95 jak myślisz mistrzu talibanie
ps ty głypszy zdecyduj sie na nik czy głupszy czy miłośnik przyrody od drzew a może jednak kropka przecinek co? znafco elaboratów ?
"dokupie"? ale przeciez musialbys cos miec zeby dokupic, a wczoraj obiecales sprzedac :) no i po co jutro kupowac na poczatku zwaly na szerokim?
spojnosc logiczna i merytoryczna twoich przemyslen jest tak zenujaca, ze ogladanie ciebie jak sie miotasz w jedna i druga strone, zeby tylko bezskutecznie sprobowac pokazac jakim to nie jestes ekspertem powoli przestaje byc przyjemne;/
tabuze czy twoja zdolność percepcji tego świata i otoczenia pozwala ci na czytanie tekstu ze zrozumieniem , bo śmiem wątpić , nie pytałem cie gumofilcu co mam tylko czy kupię za 95. nie rozumiesz talibanie pytania ?
Dnia 2020-10-28 o godz. 12:16 ~tabuse napisał(a): > "dokupie"? ale przeciez musialbys cos miec zeby dokupic, a wczoraj obiecales sprzedac :) > no i po co jutro kupowac na poczatku zwaly na szerokim? > > spojnosc logiczna i merytoryczna twoich przemyslen jest tak zenujaca, ze ogladanie ciebie jak sie miotasz w jedna i druga strone, zeby tylko bezskutecznie sprobowac pokazac jakim to nie jestes ekspertem powoli przestaje byc przyjemne;/ >
tabuze takich frajerów ja ty olewam ciepłym bynajmniej nie sokiem kpw?
Dnia 2020-10-28 o godz. 12:06 ~pg napisał(a): > jak tam samopoczucie tabuse ty mój hakerze po ile witałeś sie juz z gąską na lvc 200 czy pincet było ? , coś mi się wydaje że to początek zwały na szerokim , ciekawe czy jutro dokupię po 95 jak myślisz mistrzu talibanie > > ps ty głypszy zdecyduj sie na nik czy głupszy czy miłośnik przyrody od drzew a może jednak kropka przecinek co? znafco elaboratów ?
tu masz material dowodowy mecenasie mysle ze bez rozprawy mozemy cie oglosic winnym braku umiejetnosci czytania i pisania
Dnia 2020-10-28 o godz. 13:16 ~pg napisał(a): > żal mi ciebie dzieciaku domorosły samozwańczy hakerzyno, jaki materiał dowodowy, co to wiesz na ten temat dzbanie z czym to do mnie he?
ja do ciebie z krotka lekcja jezyka polskiego: https://sjp.pl/dokupić
jak bedziesz grzeczny to przy kolejnej okazji pokaze ci inne figury erystyczne, bo twoje ulubione "chyba ty!" (tym razem jako wyzywanie mnie od domoroslego hakera) juz sie przejadlo. chyba ze potrzebujesz zebym ci wyslal w papierze to daj znac. nadal na adres kancelarii w palacu kultury?
tabuse wyjaśnij mi etymologie twojego nika może pojmę stan twojego gumofilciwego zwoju mózgowego bo to mnie intryguje ,jesteś jak kupa przylepiona do buta , co odchylę buta do góry to śmierdzi , jak czytam twojego posta mam podobne wrażenia estetyczne , topnieje ci wycena lvc ? do ilu wytrzymasz , zapomniałem ty masz 100 sztuk może być i po 41 i tak będziesz 1zł zarobiony nie napster
widze ze koncentracji, samozaparcia i umiejetnosci wystarczylo ci na tylko jedno dlugie i trudne slowo i przy kolejnym juz sie pogubiles - oj biedaczek! ale probuj dalej - moze kiedys bedziesz w stanie zlozyc spojna wypowiedz zawierajaca trzy wielosylabowe slowa;) ale wtedy to juz cie chyba na sedziego awansuja z miejsca.
upewnij sie jeszcze czy aby na pewno smierdzi ci spod buta czy moze jednak stechła sloma w bucie
zdradze ci teraz nowa hakerska sztuczke, po ktorej kolega heniu od drukarki bedzie chodzil zazdrosny caly tydzien: wpisujesz w gorny pasek w przegladarce: g o o g l e . p l (oddzielilem spacjami zebys mial latwiej jak przeczytac, ale przepisz bez) jak wcisniesz "enter" na klawiaturze (ale koniecznie tego samego komputera, bo to moze nie byc dla ciebie oczywiste) to powinno Ci sie pojawic takie male okienko w ktore mozesz wpisac dowolne pytanie, a jak bedziesz grzeczny to dostaniesz na nie odpowiedz!
jak wyjedziesz z taka wiedza do kumpli to moze nawet nie bedziesz musial pisac skladnych zdan zeby sedzia zostac
znafco od 15 nie udzielam darmowych porad dla takich jak ty specjalnej troski napisz coś tak aby nadało się do sadu (owocowego) do bo tak cykasz i odwagi ci brak
Ty żartujesz z tym straszeniem ludzi sądem prawda? Przecież na Ciebie możnaby zebrac tomy przykladow obrażania wszystkich na około , włącznie z dobrowolnym zakładaniem wątków (bo tak zawsze twierdzisz że Ciebie prowokują) itp jakikolwiek sad po zapoznaniu się z Twoją historia skierowałby przynajmniej na jakąś terapię bo takiego zionacego "miłością" przypadku to ze świecą szukać...
Dnia 2020-10-28 o godz. 14:13 ~tabuse napisał(a): > Dnia 2020-10-28 o godz. 13:16 ~pg napisał(a): > > żal mi ciebie dzieciaku domorosły samozwańczy hakerzyno, jaki materiał dowodowy, co to wiesz na ten temat dzbanie z czym to do mnie he? > > ja do ciebie z krotka lekcja jezyka polskiego: > https://sjp.pl/dokupić > > jak bedziesz grzeczny to przy kolejnej okazji pokaze ci inne figury erystyczne, bo twoje ulubione "chyba ty!" (tym razem jako wyzywanie mnie od domoroslego hakera) juz sie przejadlo. > chyba ze potrzebujesz zebym ci wyslal w papierze to daj znac. > nadal na adres kancelarii w palacu kultury?
tak jest mistrzu Palc kultury , ładnie spada nie to jak 95? obawiam się że jedziemy na 75 oczywiście nie jednego dnia