• Jak odzyskać kasę Autor: ~Dmx [31.178.21.*]
    Witajcie.
    Zapewne większość z was została okradziona przez tego pana. Akcje id tak poprostu zniknęły i rządną instytucje to nie interesuje KNF czy prokuratura.
    Jedynie co możemy zrobić to nagłośnić t tv ta sprawę .
    Zatem jeśli ktoś ma pomysły z tym związane dajcie tu znać
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~jan [5.173.139.*]
    Ręce opadają na jawne złodziejstwo.Aż niemożliwe,że to się stało.też jestem w gronie ofiar.Kto pomoże.
  • KDPW Autor: ~mrfiesta [5.173.249.*]
    KDPW nie mieli podstawy do usunięcia akcji. Procedura byla nie zachowana nawet w datach usunięcia i komunitach. Knf tez do dzis zatail i nie udostępnil infirmacji od SEC z Delawere, a tam bylo coś ważnego skoro na nasz wniosek konsekwentnie bronil , że nie podziela się tą informacją. To byloby kluczowe co bylo w tej korespodencji pomiedzy SEC a KDPW ale oni twierdzili ze my nie mamy dostepu do tej informacji .
  • Re: KDPW Autor: ~Dmx [94.254.207.*]
    Nawet straty nie można odpisać ku....a. Od tak weszli.na rachunek zabrali akcje a ty człowieku nie masz nic do gadania a zasrany KNf. Nic nie robi i tylko wysyła. Info że wszystko zgodnie z prawem.
    !!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~miałemakcje [185.234.234.*]
    Dnia 2020-10-03 o godz. 06:00 (usunięty) napisał(a):
    > (wiadomość usunięta przez moderatora)

co się nie spodobało moderatorowi?

• Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~miałemakcje [185.234.234.*]
    Dnia 2020-10-03 o godz. 05:51 ~Dmx napisał(a):
    > Witajcie.
    > > Zapewne większość z was została okradziona przez tego pana. Akcje id tak poprostu zniknęły i rządną instytucje to nie interesuje KNF czy prokuratura.
    > > Jedynie co możemy zrobić to nagłośnić t tv ta sprawę .
    > > Zatem jeśli ktoś ma pomysły z tym związane dajcie tu znać

Jak sam wspomniałeś żadna instytucja nadzoru nie jest zainteresowana zbadaniem sprawy. Mało tego to prokuratura,Sąd, KNF stwierdziły, że sprawa nie ma znamion przestępstwa. To mnie bulwersuje. Ciekaw jestem, gdyby wszyscy poszkodowani założyli stowarzyszenie, które by wynajęło firmę ochroniarską i wtargnęli na zakłady CEDC i przejęli ich majątek,to też by prokuratura i sąd uznali, że nie ma znamion przestępstwa?
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~Dmx [31.178.21.*]
    Może ktoś kogoś zna z tv by mu ta sprawę przedstawić.
    Dnia 2020-10-03 o godz. 11:47 ~Dmx napisał(a):
    > Może ktoś kogoś zna z tv by mu ta sprawę przedstawić.

Kiedyś na ten temat obiecała się przeprowadzić dziennikarskie śledztwo Pani Małgorzata K.
    Pełna energii i entuzjazmu przystąpiła do rozeznania sprawy.... I na etapie konsultacji z działem prawnym, sprawę odłożyli na półkę. Nie chciano ruszać sprawy na zasadzie "włożysz kij w mrowisko"......
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~zgrywus [83.28.213.*]
    Ten wałek obciążą ich wszystkich i nikt nie chce się za to wziąść
    Dnia 2020-10-05 o godz. 08:56 ~zgrywus napisał(a):
    > Ten wałek obciążą ich wszystkich i nikt nie chce się za to wziąść

dokładnie tak jest
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~Dmx [94.254.236.*]
    Czyli weszli na konta wyczyścili akcje i debila. Człowieka robią. Nawet odpisac jako stratę
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~Rudy [31.182.16.*]
    Trzeba było działać z akcjami jak był na to czas, teraz to sobie możecie... a kto nie wie co i jak to niech się nie bawi ostrym nożem.
    Dla was do zabawy to jest piaskownica i tylko pod nadzorem dorosłego!
    Dnia 2020-10-07 o godz. 12:43 ~Rudy napisał(a):
    > Trzeba było działać z akcjami jak był na to czas, teraz to sobie możecie... a kto nie wie co i jak to niech się nie bawi ostrym nożem.
    > Dla was do zabawy to jest piaskownica i tylko pod nadzorem dorosłego!

dzięki za radę .....
    A tym dorosłym będzie ,,,,,,,, Ryżoń
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~Rudy [31.182.16.*]
    nie miej żalu człowieku, w krótkich żołnierskich słowach chciałem cię poinformować, że pieniądze ci przepadły bezpowrotnie ponieważ wziąłeś się za coś na czym się nie znasz
    Ryżoń - kto cię tu nasłał ?
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~gosc [5.173.170.*]
    Duzo straciliscie? Mnie tez okradli
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~Tomi [31.0.25.*]
    Dajcie spokój ja tez straciłem 50 tys na tej spółce i mówi się trudno i żyje się dalej . Musicie przegrana wziąć na klatę i tyle a nie 7 lat po wygasłych akcjach płaczecie . To jest giełda
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~gosc [31.0.123.*]
    Ale firma ma sie swietnie!!! To kazda spolka moze przestac publikowac wyniki i okrasc akcjonariuszy??? Ja stacilem 3 razy tyle co Ty
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~mrfiesta [77.45.116.*]
    Tez stracilem 70tys Nauczka jest taka zeby omijac spolki zagraniczne na GPW bo to KNF i prawo polskie zawinilo a cwany lis to wykorzystal Teraz kibicuje innym naciagnietym inwestora zeby go pograzyli.
  • Re: Jak odzyskać kasę Autor: ~NOWY [94.254.225.*]
    Do sądu ze złodziejami.
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.