• GRUBI SAM WTOPILI I SĄ UBRANI,mają akcje za.......... kilka milionów zł Autor: ~Michał [89.78.12.*]
    GRUBI SAMI TU WTOPILI,kupowali w kilku akcje od ponad 10 dni,PRZECIEŻTO DZIEKI NIM CENA SKOCZYŁA AŻ DO 32 ZŁ.
    Mają akcje za 6-8 mln zł,zobaczcie jaki jest obecnie obrót,a połowe z tego wysypała ulica.Prawda jest taka,że do piątku bedzie spadek ceny,bo grubi jeszcze nawet połowy akcji nie wywalili.Jestem w szoku,słabe wyniki,sam sprzedałem aby w piątek nie żałować,że dziś nie sprzedałem.Ci co mają akcje i liczą,że może jutro odbije,zapomnijcie,tu grubi są ubrani i też stracą.
  • Re: GRUBI SAM WTOPILI I SĄ UBRANI,mają akcje za.......... kilka milionów Autor: ~Marek [37.47.31.*]
    Grubasy zwykle głupie nie są. Mogli wejść na longterm.
  • Re: GRUBI SAM WTOPILI I SĄ UBRANI,mają akcje za.......... kilka milionów Autor: ~Michał [89.78.12.*]
    Marek

Nie sądze,oni wchodzili właśnie pod wyniki,aby wywalić po wynikach z zyskiem,tylko liczyli na to co było po wynikach I kwartału,czyli dwa dni wzrostów i górne widły i wtedy by sie wysypali.Grubi stąd wyjdą do piątku,z prostej przyczy,oni przed wynikami zakładają różne scenariusze i pewnie tu założyli że jak będzie słabo to sprzedają i przechodza na inna spółkę,już pewnie mają wytypowaną spółkę w którą wejdą,u nich cały czas pieniądz pracuje,więc po co mają wisieć na hakach miesiącami?
    Grubi czasem też zaliczaja wtopy,to tylko ludzie :) ale w ogólnym rozrachunku na większości spółek są mocno na plus.
[x]
DELKO -1,15% 6,90 2025-12-03 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.