Także czekamy,a cierpliwość popłaca:) ja pakiet posiadam i go tanio nie oddam.Cisza jest dobra wiec dalej czekamy na konkrety W ESPI.Dziękuję i pozdrawiam.
Żart na temat Kipasa vel Mateusza z wątku obok: "Przychodzi Kipas na forum, na którym nikt nie pisze i mówi 'tutaj same trolle czyli ja'.". He he he he
Także czekamy,a cierpliwość popłaca:) ja pakiet posiadam i go tanio nie oddam.Cisza jest dobra wiec dalej czekamy na konkrety W ESPI.Dziękuję i pozdrawiam
Czekamy na co? Przecież KANIA jest zamieciona. Na pocieszenie jest list gończy za Henrykiem K., z którego sam "ścigany" się śmieje. Zapewne tak samo go ścigną, jak Leszka Cz. ;) Olbrzymia kasa odparowała, ale! przecież nie ma próżni ...
Także czekamy,a cierpliwość popłaca:) ja pakiet posiadam i go tanio nie oddam.Cisza jest dobra wiec dalej czekamy na konkrety W ESPI.Dziękuję i pozdrawiam
Siedzi Kipas na dworcu w poczekalni - podchodzi do niego ochroniarz i się pyta: "Na co pan czeka"? "Na pociąg, który zaraz ma stąd odjechać" - odpowiada Kipas.
Na to ochroniarz: "Jaki pociąg? To dworzec PKS!". He he he he he
Mateusz vel Kipas napisał: "cierpliwość popłaca, czekamy na konkrety w ESPI".
Zatem przypomnijmy: majątek ZMHK 250 mln zł, zadłużenie 800 mln zł, brak produkcji, brak przychodów, majątek produkcyjny w całości wydzierżawiony, czynsz z dzierżawy nie starcza na pokrycie bieżących zobowiązań. ZMHK jak była bankrutem tak jest bankrutem.