• Zabawa z szulerami :) Autor: ~Fascynat [46.134.27.*]
    W zasadzie to fajna lekcja. Gadka szmatka o wartości firmy bo umowy its, a w między czasie, robienie detalu w wała.
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Fajnie nie ? 8,80 to i tak za to drogo. Chciałam po 3,50 Ale teraz to 100 kupię za tyle
    Dawaj bo stracisz więcej. Dziś i tak wszystko czerwone. Pomyśl zawsze parę groszy uratujesz nie. ?
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~VoytecTeam [37.120.156.*]
    Pewnie, że fajnie.
    Kupujemy spółkę krzak. Zmieniamy nazwę i profil na chodliwy. Drukujemy akcje po 10 gr dla siebie, miliony akcji. Obiecujemy wszystko, co akurat idzie. Z kolesiami podpisujemy umowy, dużo umów, znane marki, zatrudniamy znane twarze. Szukamy naiwnych wśród znanych nazwisk - zaprzyjaźniamy się i namawiamy do inwestycji, żeby uwiarygodnić swe intencje, kupujemy nawet wyceny biegłych i rekomendacje.
    Zatrudniamy też trolli naganiaczy, sami też działamy - na forach i po znajomych dziennikarzynach, co bezmyślnie przepiszą co Im podyktujemy.
    A leszcze kupują marzenia, łykają wszystkie bzdety, kurs rośnie. Sprzedajemy swoje papiery z 1000x przebitką. A jak już nie ma złudzeń, że coś jeszcze wyciśniemy to znikamy. W organach zostaje nikt lub zagraniczne nazwiska.
    Nie ma władz, spółka wisi latami.
    A my mówimy „sorry, giełda, nie wyszło” i zaczynamy od nowa.
    I wiesz co? Możesz nas cmoknąć :D
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~domik [77.255.200.*]
    Pani K rodzinę i znajomych uruchomiła...
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~Antywał [217.138.209.*]
    Dobrze, że przypominasz domik.
    To też warte wzmianki.
    Nie tylko leszczy robią w wała, bliskich też. Pan K okradł własne dzieci z polis a przed komornikiem szukającym alimentów gra biedaka podjeżdżając nową czerwoną sportową alfą :D
    Spytaj domik pana K czy któryś z jego synów - nastolatków- się z nim spotyka?
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    No i znów polskie geny. Jeszcze dzieci do tego mieszać...
    Nie wiadomo kto z kim nie chce się spotykać i dlaczego. Nie wiadomo czy to prawda I nie wiadomo czy synkowie za parę lat nie pokochają tatusia(o ile go nie kochają cały czas) dla pieniędzy chociażby....
    No i jeszcze nie wiadomo czy to może ja jestem Wojtek.... I na ile kogo naciagne. Dlatego jest właśnie fajnie. Jakby nie to to nuda: ciaganko i zwała, ciaganko i zwała jak wszędzie :))
    Wiadomo. Żona nie kryje. Chętny pozna fakty i dowody. Spróbuj. Spytaj. Dane osobowe są w spółce - pan K sam podał
    Olu, domik zaczął, odpowiadam. I zgoda- najlepiej zawsze posłuchać WSZYSTKICH stron i popatrzeć w dowody zamiast wierzyć ślepo w „prezesa”. Pan K uwikłał w swe przekręty nie tylko żonę i oszukał nie tylko dzieci. Popytaj, poszukaj, będziesz zdziwiona co się dowiesz :)
    Polskie geny niestety- cwaniak level hard. Ale to mieszanie i okradanie własnych dzieci to już chyba nie polskie jednak. W Polsce nawet przestępcy mają jakieś zasady
  • Re: Zabawa z szulerami :) Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Nie chcę być tutaj adwokatem diabła, jednakże wydaje mi się, że omawianie czyjegoś życia osobistego na publicznym forum jest, delikatnie mówiąc, bardzo nietaktowne. Może lepiej te kwestie omówić bezpośrednio z samym zainteresowanym...

zgadzam się..... karawana jedzie dalej
    moja propozycja jest następująca, poczekajmy na premierę, albo góra albo dół ..... i tyle w temacie.
[x]
BTCSTUDIO 0,96% 0,21 2026-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.