• Baton Autor: ~pytek [83.24.94.*]
    na kupnie ... a wcześniej na sprzedaży. Co to może znaczyć?
  • Re: Baton Autor: ~Qwerty [88.130.53.*]
    odblokowanie kursu?
  • Re: Baton Autor: ~pytek [83.24.86.*]
    I raz jeszcze na sprzedaży 40k+. O co kaman?
    Blokada kursu :-)
    Szkoda, ze jestem zapakowany bo kusi wchlonac ten papier, ale zlamalbym zasade dywersyfikacji %-owej portfela.
  • Re: Baton Autor: ~Car [37.248.210.*]
    Myślę że chyba po korekcie klasycznej do przełamanych oporów w rejonach 1,2-1,3. Możemy dziś zakończyć przebiciem ostatniego szczytu bo rynek szeroki sprzyja.
    Dokładnie.
    COVIDy spompowane, fotowoltaika tez.
    Dużo realizuje zyski, wiec beda inwestować w fundamentalne spolki.
    Przynajmniej ja tak postąpiłem :)
    Baton wrócił. 33,5k. Korci żeby kupić, tylko jak to później sprzedać z zyskiem przy takim popycie jak tutaj?
  • Re: Baton Autor: ~Car [31.0.39.*]
    Pytku kupię jutro połowę tego batona a ty kup drugą to go razem rozbierzemy..
    to moze w kupie sila i lyknijmy w 3 po 11k? :)
  • Re: Baton Autor: ~Car [31.0.39.*]
    Kasa będzie na koncie maklerskim po 11 to się kupi jak ten co wystawił nie zdejmie do tej pory. C/z spółki 6,5. Na GPW pełno śmieci chodzi znacznie wyżej z c/z kilka a nawet kilkanaście wyższą. Taki urok naszej gpw ale w obecnych czasach i innych giełd.
    Dokładnie.
    Ja już mam kilkadziesiat k ale irytuje mnie to zaniżanie batonem.
    Gość ustawia się z tym od 1,47 jakoś ciagle w dół.
    Jak mu zabierzemy batona to może pójdzie po rozum do głowy, ze nie warto.
  • Re: Baton Autor: ~Car [31.0.71.*]
    Panowie co z wami wciaglem 6000 sztuk a wy nic
    Ten baton to może być od jednego z fundów, które siedzą na PGO? Skupimy, to pojawi się następny. Chcieliby, żeby tak się stało, bo papieru mają jak pingwiny lodu. A my zostaniemy z papierem i kolejnym batonem do wciągnięcia. Co wtedy? Bo sytuacja w spółce nieciekawa ze względu na covid. Tak wynika z ostatniego raportu.
  • Re: Baton Autor: ~Qwerty [94.134.178.*]
    Car: nie widzialem zadnego batona dlatego nie wciagalem.

pytek: tez mi to przeszlo przez mysl. Jednak to nie fundy. Fund by wystawil zlecenie i je trzymal na stalym poziomie lub na ukryciaku. Lub po prostu zaczalby sypac, zeby sprzedac, a tu bylo ewidentne spychanie w dol.
  • Re: Baton Autor: ~Car [37.248.211.*]
    Jaja 20 tys z całego obrotu to mój zakup... W poniedziałek może dostarczę nową amunicji. Papier technicznie przygotowany do wybicia wyżej. A c/z dalej na poziomie przynjmniej do wybicia 100%. To tylko teoria. Zobaczymy czy spekola się dołączy
  • Re: Baton Autor: ~Qwerty [88.130.51.*]
    Sadze, ze w poniedzialek mozemy miec znaczny ruch w gore.
  • Re: Baton Autor: ~Car [31.0.87.*]
    Jak nie wczoraj to może dziś..
  • Re: Baton Autor: ~Qwerty [94.134.178.*]
    a wiecie kiedy beda wyniki za 2kw?
  • Re: Baton Autor: ~Car [31.0.64.*]
    Spokojnie 30 września
  • Re: Baton Autor: ~Car [37.248.214.*]
    Panowie niedawno tu wszedłem i widzę że pyta mimo c/z 6 nikt tego gówna nie bierze. Prognozy na wyniki ktoś ma bo drugi kwartał był ostatnio super ale teraz covid więc nie wiadomo jak teraz będzie?
  • Re: Baton Autor: ~Car [37.248.214.*]
    Widzę że posucha straszna ale wygląda na zaniżanie przed odpalem. Kilka świec z dolnym cieniem i linia trandu wzrostowego z ostatniego pół roku zachowana. Kilka balonów z astronomiczną c/z już popękało. Może lud się opamięta i pójdzie do stabilnych spółek z dramatycznie niską c/z i produkujących rzeczywiste dobra a nie wydumaną internetową przyszłość wycenianą często na 100 krotność przyszłych rocznych zysków...
[x]
PGO 0,35% 1,45 2021-02-25 17:01:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.