Myślę że chyba po korekcie klasycznej do przełamanych oporów w rejonach 1,2-1,3. Możemy dziś zakończyć przebiciem ostatniego szczytu bo rynek szeroki sprzyja.
Kasa będzie na koncie maklerskim po 11 to się kupi jak ten co wystawił nie zdejmie do tej pory. C/z spółki 6,5. Na GPW pełno śmieci chodzi znacznie wyżej z c/z kilka a nawet kilkanaście wyższą. Taki urok naszej gpw ale w obecnych czasach i innych giełd.
Dokładnie. Ja już mam kilkadziesiat k ale irytuje mnie to zaniżanie batonem. Gość ustawia się z tym od 1,47 jakoś ciagle w dół. Jak mu zabierzemy batona to może pójdzie po rozum do głowy, ze nie warto.
Ten baton to może być od jednego z fundów, które siedzą na PGO? Skupimy, to pojawi się następny. Chcieliby, żeby tak się stało, bo papieru mają jak pingwiny lodu. A my zostaniemy z papierem i kolejnym batonem do wciągnięcia. Co wtedy? Bo sytuacja w spółce nieciekawa ze względu na covid. Tak wynika z ostatniego raportu.
Car: nie widzialem zadnego batona dlatego nie wciagalem.
pytek: tez mi to przeszlo przez mysl. Jednak to nie fundy. Fund by wystawil zlecenie i je trzymal na stalym poziomie lub na ukryciaku. Lub po prostu zaczalby sypac, zeby sprzedac, a tu bylo ewidentne spychanie w dol.
Jaja 20 tys z całego obrotu to mój zakup... W poniedziałek może dostarczę nową amunicji. Papier technicznie przygotowany do wybicia wyżej. A c/z dalej na poziomie przynjmniej do wybicia 100%. To tylko teoria. Zobaczymy czy spekola się dołączy
Panowie niedawno tu wszedłem i widzę że pyta mimo c/z 6 nikt tego gówna nie bierze. Prognozy na wyniki ktoś ma bo drugi kwartał był ostatnio super ale teraz covid więc nie wiadomo jak teraz będzie?
Widzę że posucha straszna ale wygląda na zaniżanie przed odpalem. Kilka świec z dolnym cieniem i linia trandu wzrostowego z ostatniego pół roku zachowana. Kilka balonów z astronomiczną c/z już popękało. Może lud się opamięta i pójdzie do stabilnych spółek z dramatycznie niską c/z i produkujących rzeczywiste dobra a nie wydumaną internetową przyszłość wycenianą często na 100 krotność przyszłych rocznych zysków...